Asla bırakmaz dim küçük bebek düşer bir yerine bişey olur kadın korkup söylemez bebek konuşmayı bilmiyor kendini ifade edemezAslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.
Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
Ay suan şoktayim daha neler duyucaz allahımBu sitede okumuştum yaşlı bir adam kendini bebeğin ağzıyla tatmin ediyormuş.
Bebek öksürükten hastaneye kaldırılınca gerçek ortaya çıkmış.
Bunu okuduğumdan beri kimseye güvenim kalmadı.
kim olursa olsun cocugunuzu yalnız kimseye emanet etmeyin..Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
sakın bebeğinizi başkasına emanet etmeyin zorlansanızda onun her anında yanında olmaya çalışın.Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
Ben de aynen daha cok korkuyorum. Gecende yolda bir suru takkeli, sakalli adam gördüm. Refuje oturmus garip garip bisiler yapıyorlardı. Valla odum koptuvalla ben ne hacı olmuş ümreye gitmiş hatta imam olmuş kişiler gördüm din insanlara güven göstergesi ölçütü olmamalı..
hatta ben dinine daha düşkün gibi görünen insanlardan daha çok korkuyorum..
ayrıca kız yada erkek bven karşıyım anne baba olmadan başkasının evine gitmesine üzgünüm ama ben göndermiyorum devir kötü bir devir taciz tecavüz hergün ortalık yerde yapılıyor ummadık kişiler tarafından.
ve başa geldikten sonra yaşaması zor çok zor o yüzden siz tedbirli davranın sizin yanınızda sevsin beraber gidin misafir olun bayanın evine
Poine bakici kısmını okuyamadim da unlu bakici neymis ben de merak ettim:)Ya senin ne dediğin belli değil ki, bebeğimi ara sıra vermekten başladın tepki görünce bakıcıdan çıktın. En ünlü bakıcı falan filan. Ünlü bakıcı nasıl oluyorsa. Ver o zaman neden buradakilere soruyorsun? 17-18 yaşında anne olunca böyle oluyor işte insan.
Ne biliyorsun Allah korkusu oldugunu,burdan içini mi okudun?Allah korkusu olan, kutsal kitabımızı bilen bir hanm güvenmelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?