• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi bıraksam mı????

Hayret biseysin valla. Bugün eşim çocuğumu biraz uzak bir parka götürdü. Dışarda olduklari iki saat boyunca elim bağrımda bekledim. Ya elini bırakırsa, ya biriyle konuşmaya dalıp çocuğu ihmal ederse, ya düşerse, ya yola firlarsa.. Bin bir turlu senaryo. Sen nasıl tanımadığını bir kadına sırf rahatın için çocuğunu emanet etmeyi düşünebiliyorsun?
Ayrıca tepkileri görünce yaptığın u dönüşüne de hayran kaldım..

Yahu oyuncak bebek mi bu birazda o oynasin der gibi..El kadar bebeyi neden hic biseyiniz olmayan birinin evine ,siz olmadan gonderesiniz?
Hem kadinda ki cesarete hayran kaldim eve goturupde ne yapacakmis yaaa seviyorsa kursta yaninizda sevsin bu ne curret.Ne kadar iyi niyetli olursa olsun gondermeyin,19 aylik bebek yahu bu,buyuk olsa bile ne alaka yani?Ben kv bi saat birakiyorum kosa kosa geliyorum eve annesinden baskasi dilinden anlamaz diye.
Pes yani yazik yavruya gonderme sakin.

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.

Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???

asla vermem... kötu bır tabır ama kafayımı yedın arkadasım bır aydır tanıdıgın ınsana bebek emanet edılır mı? vallahı şaka gbı geldı konun....neler duyuyoruz neler okuyoruz.namazında nıyazında olup ne sapkın ınsanlar gördu bu mıllet.aman ha sakın

Yok yabanci ulkede oldu. Ama kadinin niyeti ne kadar iyi sadece ikinci el kiyafet almak icin gitmişti basina neler geldi.
OTE="hktm, post: 40151822, member: 555478"]Bu tr de mi oldu gercek mi inanamıyorum bu nedir ahuu....

Konu sahibi sana gelince 2. Anlattığın durumda bırakılabikir ama ilk durumda asla asla bırakılmaz.[/QUOTE]

Cok iyi tatli dilli namazinda niyazinda diyosunda, cocugu kacirilanlarda bu iyi birine benziyor cocugumu guvenle emanet edebilirim demislerdir kesinlikle zamaninda.
Ve boylece nice cocuklar kayiplara karisti.

Kim niyetini belli ederki?
Annem derki jnsanin basina ne gelirse yakinlarindan, iyi niyetli dediklerinden gelir.
Sonucta sokakta gordugune zaten guvenmezsin, ama yakinina guvenmis olursun o benm yakinim diye.
Sakin verme.

Acaba düşünecesi bile olmasın aklınızda.. Çocuk bu sizin cocugunuz hemde Allah korusun neler okuyoruz duyuyoruz..Sakın sakın gondermeyın zaten ısrarla ıstemesıde tuhaf.. Evli değilim ama ben cocugumu gonderemezdım hıc bı yere.. Ben nereye o oraya bebek bıde dızımın dıbınde dursun.. :KK12:Siz bence Müge Anlı'yı izleyin biraz..

Allah korusun çocuğum yok ama neden tek bebeği iatiyor ki. Zaten annenin babanın olmadığı yerse o savunmasız yavrucak bırakılır mı ne olacağını bilemezsiniz. Hiç normal bi istek değil bu

Bunu da yeni duydum ben evladimi kv bile birakirken icim icimi yiyor.Ne anneler var rhaatina düskün yapmayn cocuk bakamiyosaniz o bebege acidim ben simdi :@)

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Bunu sormamalìydın bile bence. Ben suan 33 haftalik hamileyim. Sabırsızlıkla bekliyorum bebegimi. Bi dogsun diye can atıyorum. Bieaz dinlenmis olurum diye dusunuyosun. Onlar bizim canlarımız.nasil baskasina emanet edebiliriz ki ?? Kim olursa olsun güvenme. Kadın cok iyi diyelim. Cocugunun oeda kafasini biyere carpmiycagindan fln emin misin. Yani seningibi gozunden sakınmaz asla.

19 yaşında çocuğun 19 aylık çocuğu olursa böyle olur işte.her ilgilenene bırakmak isteyebilir:KK66:

Sakın bırakma tabi ki de. Dini imanı bu tip şeylerde kullanan çok. Belki kadın psikopat... bilemezsin. Sensiz bırakma senle de bırakma birlikte bile gitmeyin bence. Cok meraklıysa o gelsin

arkadaşım sakın ama sakın bırakma...belki kadın çok iyi biri ama herkesin dediği gibi kendinden başka kimseye güvenme bu çocuk konusunda..

yüzyüze bakıyoruz ben onu reddedemem diyorsan da eşini bahane et.. eşim izin vermiyor de..ama sen bebğinle birlikte gidebilirsin evine..onu size çağır felan..ama sakın bebğini bırakma..

iyice tanımadan bebeğini nasıl emanet edeceksin? daha kuran kursuna başlayalı 1 ay olmuş.

madem ' çok yoğun'dunuz hanımefendi ne demeye çocuk yaptınız :110: ücretli olunca para vericem diye tereddüt ett gönüllü olunca hemen bırakayım kalsın :KK14:

babana bile güvenme demişler neyi n kafası bu :KK64:

sakınnn!!!!

hafız olmasaydı 1 aydır tanıdığınız bir kadına emanet edebilir miydiniz bebeğinizi?
ne hacılar ne hafızlar gördük. yapmayın sakın!

neler okuyoruz hiç mi içinize şüphe düşmüyor???
herkes aynı demek değil tabii ki ama önce tedbirini alacaksın sonra tevekkül edeceksin.

Allah korkusu olan, kutsal kitabımızı bilen bir hanm güvenmelisin bence.

Back