- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Ben e bebekten indirim kuponuyla 78 e falan almistim canim sevibebe markasibenimde reflu yatagini bi arkadas vericek bir tane digerini de alicam dun babymall.de 70 tlydi sen kaca aldin?
@CocoChanelmademoiselleMesela dr.brown 60 ml suan joker bebe de 20 tl nasil sence?
Aldiklarini fiyatlariyla yazmak sana zor gelir di mi?CocoChanelmademoiselle
anladim dun 69.90di. Ben bi sitede daha gormustum o yuzden internetten alirim dedim sonradanBen e bebekten indirim kuponuyla 78 e falan almistim canim sevibebe markasi
GuzEl günlerde ağız tadıyla kullan canımSelam kizlar,
Bende aldiklarimi ve toptan fiyatini yazayim da alisverise baslamayan arkadaslara fikir olsun..
10 lu hastane çıkışı
0-3 ay 3 tane alt üst takim,4 tane citcitli ic zibin, extra 3 tane patikli alt
3-6 ay 3 tane alt üst takim,2 tane citcitli ic zibin
Corap,eldiven,mama onlugu,sapka
10 20 ve 28 cm toplamda 30 tane agiz mendili
Banyo kuveti kovasi filesi masrapasi takim aldim
Lansinoh gogus kremi
Gogus pedi
Avent göğüs kalkani
Tekli mamajoo göğüs pompasi
3 tane muslin örtü
1 tane dr browns biberon
Avent emzik
Bakım kiti (icinde burun aspiratoru,tirnak makasi,ates ölçer firca tarak vs var)
Anne bebek bakim cantasi
Reflu yatağı
Prima premium care bez
Havlu
Depend kulot
Lohusa pijamasi 1 tane (benim gelenim gidenim pek olmayacagi icin 1 tane aldim)
Temizleme pamugu
Tek kullanimlik alt acma örtüsü
Emzirme atleti 2 tane
Penye battaniye extra 1 tane ve kalin battaniye
Mustela sampuan,dalan roxy deterjan,sudokrem pisik kremi
Ve son olarak puset ve bebek arabasi takimi aldim.chicconun lite way plus isimli takımı.normalde 1300 liraydi fiyati.dün trendyolda indirime girmis 999 liraya aldim.hepsini indirimleri takip ederek aldim.bunlarin hepsi toplamda bana 2200 liraya geldi.bi kac ufak parca haricinde sadece beşik kaldi.onu da babasi gelince alacagim
@CocoChanelmademoiselle
yazarim tabiki canim ne demek.mesela dr browns 150 ml biberonu 35 tl ye almistim.anne bebek bakim cantasini 210 lirada indirimdeydi.ben extra tanimlanan indirim kuponuyla 160 liraya almistim.baya kaliteli birsey ama.mesela ikili avent emzik 40 küsürken ben 28 lerde falan almistim.göğüs pompasini 240 tan 160 a aldim.suan e bebege baktim 200 olmus.banyo kuveti kovasi masrapasi filesi takim olarak 70 e aldim babyjem markasi.avent gogus kalkani 70 lerde fiyati varken ben 48 e almistim yine indirmden:)) falan filan hep boyle aldim kuzumanladim dun 69.90di. Ben bi sitede daha gormustum o yuzden internetten alirim dedim sonradan
Benimki babynest gibi biraz farkli .135 e aldim .Alt kismi eğimli anne yani reflu yatagi ismibenimde reflu yatagini bi arkadas vericek bir tane digerini de alicam dun babymall.de 70 tlydi sen kaca aldin?
Aynen .Aldikca aliyorsub .Evet sevi bebenin canim .Aynen oyle canim ne kadar teferruatliymis ya sasirdim gercekten.sanki insanin bebegi olunca bi kac parca kiyafet mama bez besik ve araba alsan yetermis gibi geliyordu onceden:)))) reflu yatagini sevibebenin mi aldin?
Cok tesekkur ederim canimGuzEl günlerde ağız tadıyla kullan canım
ayy tesekkurler. Canim benim bi kac sorum daha var eger sıkmadiysamyazarim tabiki canim ne demek.mesela dr browns 150 ml biberonu 35 tl ye almistim.anne bebek bakim cantasini 210 lirada indirimdeydi.ben extra tanimlanan indirim kuponuyla 160 liraya almistim.baya kaliteli birsey ama.mesela ikili avent emzik 40 küsürken ben 28 lerde falan almistim.göğüs pompasini 240 tan 160 a aldim.suan e bebege baktim 200 olmus.banyo kuveti kovasi masrapasi filesi takim olarak 70 e aldim babyjem markasi.avent gogus kalkani 70 lerde fiyati varken ben 48 e almistim yine indirmden:)) falan filan hep boyle aldim kuzum
aa biliyorum onu arkadasim aldi hem anne yani hem reflu yatagiBenimki babynest gibi biraz farkli .135 e aldim .Alt kismi eğimli anne yani reflu yatagi ismi
Aynen .Aldikca aliyorsub .Evet sevi bebenin canim .
bizde aileleren uzaktayiz ama annemlere gittigimde hediye geldi sonra kv.leler almis falan ablamda sordu bi eksigini soyle alayim diye. Ama baya var eksik. yine indirimleri takip ederek alabilirim. Soran olursa da soylerim
yaaa ne guzel benim bi kiz bi erkek canim. Hem zor hemde tarifsiz bir mutluluk. Alirsin daha ama agirlasmadan git bak sonra internetten de alabilirsinCanim benimkilerde ikiz ikiside erkek daha bişeyde almadım
ben park yatak aldim canim. JokerdenKızlar beşik aldınız mı ? Hangi marka fiyat nedir ? İstanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Hemen yazayim canim,gogus pompasini tekli aldim.elektrikli.ama istersen ikili de var.fiyati 300 lirayken trendyolda 250 lira suan.mamajoo marka.eger lansinoh ciftli istersen oda indirimde e bebekte.ben mamajoo daha iyi diye onu aldim. Bezi yeni doğan prima premium care aldim.108 tane varr icinde 40 lira fiyati.ayy tesekkurler. Canim benim bi kac sorum daha var eger sıkmadiysam
Gogus pompasini manuel mi aldin? En elektronik ve ikili istiyorum mamajoo.
Premium care yenidogan mi aldin? Kacli ve nekadara aldin?
Bakim kitini hangi matka ve kaca aldin?
Son olarak 3lu muslin ortuyu kaca aldin?
Cok oldu biliyorum ama musait degilsen yazma
yaaa ne guzel benim bi kiz bi erkek canim. Hem zor hemde tarifsiz bir mutluluk. Alirsin daha ama agirlasmadan git bak sonra internetten de alabilirsin
ben park yatak aldim canim. Jokerden
Bu bakim kitinin icindeki çoğu sey kullanilmiyormus o yuzden ben chicco nun 2li tarak firca setini nuk un burun aspiratorunu be nukun tirnak makasini aldim .Hemen yazayim canim,gogus pompasini tekli aldim.elektrikli.ama istersen ikili de var.fiyati 300 lirayken trendyolda 250 lira suan.mamajoo marka.eger lansinoh ciftli istersen oda indirimde e bebekte.ben mamajoo daha iyi diye onu aldim. Bezi yeni doğan prima premium care aldim.108 tane varr icinde 40 lira fiyati.
Bakım kitini babyjem markasindan e bebekten aldim.fiyati 70 küsür lira.
Eki Görüntüle 2166841 muslin örtüyü ikili olarak 50 ye almistim trendyoldan.büyük boyutlu.bir tanede normal boyutlu e bebekten almistim fiyatini hatırlamıyorum onun
2 besigimiz var .Biri buyuyen yavrulu besik .Mobilya setinin icinde. Biri de sunny baby nin anne yaniNasıl mobilya tarzı mı yoksa bez mi ?
Bana arkadaslar al dediler cok kullanisli dediler balım bende aldim.ama extradan bir tane ates ölçer alacagim bende.bu ates olcer yeterli gelmeyebilirBu bakim kitinin icindeki çoğu sey kullanilmiyormus o yuzden ben chicco nun 2li tarak firca setini nuk un burun aspiratorunu be nukun tirnak makasini aldim .
Bununla ölçmek cok saglam olmaz evet bir tane almalisin canim iyisinden .Bana arkadaslar al dediler cok kullanisli dediler balım bende aldim.ama extradan bir tane ates ölçer alacagim bende.bu ates olcer yeterli gelmeyebilir
Birde bunun icin arastirmaya baslarim simdi,arastir anam arastirBununla ölçmek cok saglam olmaz evet bir tane almalisin canim iyisinden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?