Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Selamlar, joie'nin katlanmış halinin boyutu nasıl? Benim arabamın bagajı normal arabalara göre küçük o yüzden katlanınca az yer kaplayan birşey arıyorum da.

Selamlar, joie'nin katlanmış halinin boyutu nasıl? Benim arabamın bagajı normal arabalara göre küçük o yüzden katlanınca az yer kaplayan birşey arıyorum da.
Katlanınca tık sesi ile birleşiyor ve kapanıyor. Orta-ufak boy valiz gibi taşınacak formda oluyor. İnternette görsellerdeki ile aynı. Az yer kaplıyor.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Her iki arabayı da inceleyeceğim. Dün akşam quantum u almaya karar vermiştik ama e-bebek ve civilde bulamadık. İndirimde olduğu için araba tükenmiş. Belki bu bir işarettir dedik ve araştırmaya devam ediyoruz. Söylediğiniz arabaları da inceleyeceğim. Quantumun özelliklerini sevmiştim sadece ağır olması ve tek elle kapanmaması beni düşündürüyordu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inş.

merhaba kızlar bebeğimin doğmasına 3 ay kaldı fakat giysiler dışında ihtiyaçlarını bi alamadım karar veremıyorum öncelik olarak bebek odasına bakıyorum(pıerre cardin ve ıkea öncelik oldu) sonrasında bebek arabasına bakıyorum kraft chicco quinny gibi markalar rastladım hoşuma gitti Ankara da Keçiörende yaşıyorum malum kaldırımların hali hangi model marka önerirsiniz tek araba ve anakucağı(otokoltugu) mı almalıyım yoksa travel set mi(bunda da portbebe olayı cok stabil olmuyor gibi) Annemgilde yurtdışından(Avusturyadan izne gelcek ordan mı alsam) max 3bin TL butce cokmu sizce? Fiyat performans ürünü olarak öneriniz nedir ? Oda olarak tavsiyeleriniz

Oda olarak kesinlikle pierre cardin tavsiye etmiyorum. Biz 4.500 tl ye beğendik. Ön ödeme icin gittik .Mdf diye tanittiklari parcalarin sunta lam olduğunu tesadüf eseri öğrendik ve hemen iptal ettik.Ben cok anlamiyorum ama esim anliyor .Az daha 3000 Tl degerindeki urune sirf pierre cardin diye 4 500 Tl veriyorduk .

Kızlar çorap ihtiyacınız varsa h&m'de 3 lü içi havlu kalın çoraplar 5 tl idi. Şapkalar da aynı şekilde.
Ben 11 çorap ve bir tane spor şapka aldım hepsi 25 lira tuttu.
Aklınızda olsun

Ben kızıma Masko'dan almıştım mobilyalarını,hepsi ahşap,6 sene olacak hala taş gibi sapasağlam.
İmkan varsa mobilyacılar çarşısı tarzında yerler varsa oraya bakın. No name markalar var ama birçok benim diyen markaya taş çıkaracak kalitede ürünler bulabilirsiniz tabi fiyat olarak ta öyle farklı kalitede farkli fiyatlarda. Ki 3 ay var diyorsunuz hemen gelmiyor mobilya,genelde sipariş üzerine üretiliyor,boyanması kuruması vs vakit aliyor.
Bebek arabası konusunda ben chicco liteway plus aldım. Kızımda da iki parcaya bölünen trawel sistem pierre cardin almıştım ama gerek bagajda kapladığı yer,gerek büyüklüğü,gerekse tam dik oturma pozisyonu olmaması,portbebenin koltuk olmasi ve tabiki dar olması vb sebeplerle kullanamadım ve baston aldım 1.5 yaşından sonra. Bu sebeple şimdi baston üzerine anakucağı takılan model arayışındaydım ve chicco bana bu anlamda uygundu. Onu aldım.
Siz nerede nasıl kullanacaksınız ona göre değerlendirin derim. Araç kullanmayıp sadece bebek arabası mı kullanacaksınız? Yoksa her yere arabayla giderim,bebek arabasını gittiğim yerde bagajdan çıkarır kullanırım mı diyorsunuz? Portbebe zaten gereksizin de gereksizi birşey. Olmasa da olurmuş dedim yani kızımda kullanirken.
Ihtiyacıniz ne,ne kadar kullanmayı planlıyorsunuz bu da önemli. Ben 1 araba alayım,4 yaşına kadar kullanayim tekrar masraf yapmayayim diyorsaniz trawelleri eleyin derim. 1.5-2 yaşından sonra baston almanız gerekecek ki kızım minyon bir bebekti,o bile sığmadı 1.5 yasından sonra,iri olsaydı 1 yaşında kullanamazdık sanırım.

Eviniz kendinizin ise oda alin , kra ise tavsiyw etmem. Kizim 1 yasina girecek daldiktan sonra beşiğine koyabiliyorum.
Vip sallanan tekerlwkli beşik almistik ondan da sarkmaya basladi. En guzeli park yatak. Simdi kv deyim. Burda parkyatak almis kp cocuklar icin. Onda uyuyor kizim. Eve donun e ucuzundan park yatak al.ayi planliyorum. Dolabi ikeadan halledebilirsiniz. 3bin 5 bin yerine binbesyuz iki bine hallolur oda:)) ilk cocuk hevesleniliyor ama yatmiyorlar dogru duzgun. O parayi kenara koyup kizim kendisi seçebileceği zaman odasini beraber almayi planliuorum insallah.

Bizim baktıgımız bi model 3250 tl indirimli haliydi suntalam vs dir dogrudur fabrikasyon üretimler böyle 4-5bin tl den aşağı iyi bişey yok gibi İKEA da bile 3 parça 2500tl yi buluyor(genişlemeyen beşik)

Bizim baktıgımız bi model 3250 tl indirimli haliydi suntalam vs dir dogrudur fabrikasyon üretimler böyle 4-5bin tl den aşağı iyi bişey yok gibi İKEA da bile 3 parça 2500tl yi buluyor(genişlemeyen beşik)
O kadar yer gezdim icime sinmedi.En son bir magazadaki model hosuma gitti .Uzerinde bazi degisiklikler isteyerek yavrulu bazali 80 lik büyüyen besik olan bir oda aldik .3200 Tl verdik arkaliklar ve cekmece altlari haric full mdf .Ustelik kurulumda isci hatasi oldu ufak ufak seyler .Firmaya foto cekip gosterdik .Hemen yenisiyle degistirdiler tum parcalari.

Canım bende pierre cardin düşünüyodum sen kendi aldigin takımı paylaşır mısın büyüyen gecikti sanirim bende ankaradayım bide nerden aldım fiyat

Canım bende pierre cardin düşünüyodum sen kendi aldigin takımı paylaşır mısın büyüyen gecikti sanirim bende ankaradayım bide nerden aldım fiyat
Canim boyle bir foto var .Aslinda gardrop sifonyeri de yuklemistim bulamadim .Gardropun perdelerini takmadim henuz .Onceki yüklediğimi bulursam paylaşırım.

Canim boyle bir foto var .Aslinda gardrop sifonyeri de yuklemistim bulamadim .Gardropun perdelerini takmadim henuz .Onceki yüklediğimi bulursam paylaşırım.
Bende böyle düşünüyodum canım ikiz benimkiler 2 tane sallanan beşik 1 gardrop odam küçük sonra sallanan yeri çıktıktan sonraki basası çok hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20180624-141531.png
    108 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20180624-141528.png
    102,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu şekil oluyomus

Eklentiler

• pierre-cardin-marine-bebek-odasi-takimi.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 63
  • pierre-cardin-marine-bebek-odasi-takimi-1.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende böyle düşünüyodum canım ikiz benimkiler 2 tane sallanan beşik 1 gardrop odam küçük sonra sallanan yeri çıktıktan sonraki basası çok hoşuma gitti
Benim pierre cardinde beğendiğim model böyleydi. Bonnie serisi sanirim .Yaa evet oyle oluyor cok islevsel .Ben de begendim bu fonksiyonu ama dagitmadan ikinci bebisimiz kullanir diye düşünüyor esim .

Ankara Sitelerde Kartalcık sokak var orda baktım ben modelini hatırlamıyorum. Bebek arabasını bi alamadım Avrupada herkes 0-6 ay kesinlikle portbebe(Araç da otokoltuguyla) de geçiriyorlar. Sonraki aylarda oturtmaya başlıyolar bebeğin gelişimi için Portbebesi harici olmayan modellerde içime sinmiyor Portbebe+Bebek Arabası+Anakucağı alsam 3bin bandını geçiyorum. Marka Model öneriniz nedir annemgil Türkiye'ye izine gelcek gerekirse ordan alıyım fiyat farkı olursa (Stokke, Quınny , Mima vs olabilir

Bende bebek arabasi almayacagim canim cok pahalilar ablam 1 tane verdi benimkiler ikiz tek bi yere gitmme arabayla gideriz diye düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…