- 23 Ağustos 2012
- 1.051
- 1.008
- 333
Merhaba, o arabaya ben de bakmıştım. Yapım gereği çok didikleyip alışveriş yapan bir insanım. Yaptığım bebek arabası araştırmaları sonucunda tespitim; önemli olan sadece birkaç özellik var ve bunların en önemlisi tek elle kolay katlanabilmesi ve- eğer maddi durumunuz birden fazla araba almaktan etkilenecekse baston gibi kolay kullanılabiliyor olmasıdır. Ağır ve arabanın ana aparatı çıkarılarak katlanabilen (ki bunlar şık olduğu için tercih edilen ama esasen kullanışsız arabalar ) bir araba alırsanız mutlaka bastona ihtiyaç duyacaksınız çünkü her seferinde katlamak için arabayı iskeletine kadar soymak durumundasınız bu oldukça yorucu geldi bana. Ben Joie Litetrax 4 diye bir araba aldım. Chicco Liteway Plus ile bu araba arasında kalmıştım. Baston tipi değil ama inanılmaz pratik tek elle katlanıp valiz gibi taşınıyor. Bugün akşam saatlerinde kargodan teslim aldım. İnceledim. Araba aparatlarını çözmeniz an meselesi, oldukça kolay. Benim hoşuma gitti. E-bebekte indirimleri takip edin 1149 TL normal fiyatı ama ben 1.034 Tl'ye aldım. Tavsiyem, şık ve kalabalık duran arabalar yerine günlük hayatı kolaylaştırıp, üşenmeye mahal vermeyecek bir model tercih edilmesi gerektiği yönünde.
Umarım faydalı olmuştur. Kolay gelsin.
Katlanınca tık sesi ile birleşiyor ve kapanıyor. Orta-ufak boy valiz gibi taşınacak formda oluyor. İnternette görsellerdeki ile aynı. Az yer kaplıyor.Selamlar, joie'nin katlanmış halinin boyutu nasıl? Benim arabamın bagajı normal arabalara göre küçük o yüzden katlanınca az yer kaplayan birşey arıyorum da.
Teşekkür ederim mağazada inceleyeyim. Fiyatı da fazla pahalı değilmişKatlanınca tık sesi ile birleşiyor ve kapanıyor. Orta-ufak boy valiz gibi taşınacak formda oluyor. İnternette görsellerdeki ile aynı. Az yer kaplıyor.
Evet mağazada inceleyerek-deneyerek internetten sipariş verdim ben de. Orada daha net anlaşılacaktır kullanım kolaylığı. Ben tavsiye ederim.Teşekkür ederim mağazada inceleyeyim. Fiyatı da fazla pahalı değilmiş
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Her iki arabayı da inceleyeceğim. Dün akşam quantum u almaya karar vermiştik ama e-bebek ve civilde bulamadık. İndirimde olduğu için araba tükenmiş. Belki bu bir işarettir dedik ve araştırmaya devam ediyoruz. Söylediğiniz arabaları da inceleyeceğim. Quantumun özelliklerini sevmiştim sadece ağır olması ve tek elle kapanmaması beni düşündürüyordu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inş.Merhaba, o arabaya ben de bakmıştım. Yapım gereği çok didikleyip alışveriş yapan bir insanım. Yaptığım bebek arabası araştırmaları sonucunda tespitim; önemli olan sadece birkaç özellik var ve bunların en önemlisi tek elle kolay katlanabilmesi ve- eğer maddi durumunuz birden fazla araba almaktan etkilenecekse baston gibi kolay kullanılabiliyor olmasıdır. Ağır ve arabanın ana aparatı çıkarılarak katlanabilen (ki bunlar şık olduğu için tercih edilen ama esasen kullanışsız arabalar ) bir araba alırsanız mutlaka bastona ihtiyaç duyacaksınız çünkü her seferinde katlamak için arabayı iskeletine kadar soymak durumundasınız bu oldukça yorucu geldi bana. Ben Joie Litetrax 4 diye bir araba aldım. Chicco Liteway Plus ile bu araba arasında kalmıştım. Baston tipi değil ama inanılmaz pratik tek elle katlanıp valiz gibi taşınıyor. Bugün akşam saatlerinde kargodan teslim aldım. İnceledim. Araba aparatlarını çözmeniz an meselesi, oldukça kolay. Benim hoşuma gitti. E-bebekte indirimleri takip edin 1149 TL normal fiyatı ama ben 1.034 Tl'ye aldım. Tavsiyem, şık ve kalabalık duran arabalar yerine günlük hayatı kolaylaştırıp, üşenmeye mahal vermeyecek bir model tercih edilmesi gerektiği yönünde.
Umarım faydalı olmuştur. Kolay gelsin.
Oda olarak kesinlikle pierre cardin tavsiye etmiyorum. Biz 4.500 tl ye beğendik. Ön ödeme icin gittik .Mdf diye tanittiklari parcalarin sunta lam olduğunu tesadüf eseri öğrendik ve hemen iptal ettik.Ben cok anlamiyorum ama esim anliyor .Az daha 3000 Tl degerindeki urune sirf pierre cardin diye 4 500 Tl veriyorduk .merhaba kızlar bebeğimin doğmasına 3 ay kaldı fakat giysiler dışında ihtiyaçlarını bi alamadım karar veremıyorum öncelik olarak bebek odasına bakıyorum(pıerre cardin ve ıkea öncelik oldu) sonrasında bebek arabasına bakıyorum kraft chicco quinny gibi markalar rastladım hoşuma gitti Ankara da Keçiörende yaşıyorum malum kaldırımların hali hangi model marka önerirsiniz tek araba ve anakucağı(otokoltugu) mı almalıyım yoksa travel set mi(bunda da portbebe olayı cok stabil olmuyor gibi) Annemgilde yurtdışından(Avusturyadan izne gelcek ordan mı alsam) max 3bin TL butce cokmu sizce? Fiyat performans ürünü olarak öneriniz nedir ? Oda olarak tavsiyeleriniz
Ben kızıma Masko'dan almıştım mobilyalarını,hepsi ahşap,6 sene olacak hala taş gibi sapasağlam.merhaba kızlar bebeğimin doğmasına 3 ay kaldı fakat giysiler dışında ihtiyaçlarını bi alamadım karar veremıyorum öncelik olarak bebek odasına bakıyorum(pıerre cardin ve ıkea öncelik oldu) sonrasında bebek arabasına bakıyorum kraft chicco quinny gibi markalar rastladım hoşuma gitti Ankara da Keçiörende yaşıyorum malum kaldırımların hali hangi model marka önerirsiniz tek araba ve anakucağı(otokoltugu) mı almalıyım yoksa travel set mi(bunda da portbebe olayı cok stabil olmuyor gibi) Annemgilde yurtdışından(Avusturyadan izne gelcek ordan mı alsam) max 3bin TL butce cokmu sizce? Fiyat performans ürünü olarak öneriniz nedir ? Oda olarak tavsiyeleriniz
Bizim baktıgımız bi model 3250 tl indirimli haliydi suntalam vs dir dogrudur fabrikasyon üretimler böyle 4-5bin tl den aşağı iyi bişey yok gibi İKEA da bile 3 parça 2500tl yi buluyor(genişlemeyen beşik)Oda olarak kesinlikle pierre cardin tavsiye etmiyorum. Biz 4.500 tl ye beğendik. Ön ödeme icin gittik .Mdf diye tanittiklari parcalarin sunta lam olduğunu tesadüf eseri öğrendik ve hemen iptal ettik.Ben cok anlamiyorum ama esim anliyor .Az daha 3000 Tl degerindeki urune sirf pierre cardin diye 4 500 Tl veriyorduk .
O kadar yer gezdim icime sinmedi.En son bir magazadaki model hosuma gitti .Uzerinde bazi degisiklikler isteyerek yavrulu bazali 80 lik büyüyen besik olan bir oda aldik .3200 Tl verdik arkaliklar ve cekmece altlari haric full mdf .Ustelik kurulumda isci hatasi oldu ufak ufak seyler .Firmaya foto cekip gosterdik .Hemen yenisiyle degistirdiler tum parcalari.Bizim baktıgımız bi model 3250 tl indirimli haliydi suntalam vs dir dogrudur fabrikasyon üretimler böyle 4-5bin tl den aşağı iyi bişey yok gibi İKEA da bile 3 parça 2500tl yi buluyor(genişlemeyen beşik)
Canım bende pierre cardin düşünüyodum sen kendi aldigin takımı paylaşır mısın büyüyen gecikti sanirim bende ankaradayım bide nerden aldım fiyatOda olarak kesinlikle pierre cardin tavsiye etmiyorum. Biz 4.500 tl ye beğendik. Ön ödeme icin gittik .Mdf diye tanittiklari parcalarin sunta lam olduğunu tesadüf eseri öğrendik ve hemen iptal ettik.Ben cok anlamiyorum ama esim anliyor .Az daha 3000 Tl degerindeki urune sirf pierre cardin diye 4 500 Tl veriyorduk .
Bizim odamiz
Canim boyle bir foto var .Aslinda gardrop sifonyeri de yuklemistim bulamadim .Gardropun perdelerini takmadim henuz .Onceki yüklediğimi bulursam paylaşırım.Canım bende pierre cardin düşünüyodum sen kendi aldigin takımı paylaşır mısın büyüyen gecikti sanirim bende ankaradayım bide nerden aldım fiyat
Bende böyle düşünüyodum canım ikiz benimkiler 2 tane sallanan beşik 1 gardrop odam küçük sonra sallanan yeri çıktıktan sonraki basası çok hoşuma gittiCanim boyle bir foto var .Aslinda gardrop sifonyeri de yuklemistim bulamadim .Gardropun perdelerini takmadim henuz .Onceki yüklediğimi bulursam paylaşırım.
Benim pierre cardinde beğendiğim model böyleydi. Bonnie serisi sanirim .Yaa evet oyle oluyor cok islevsel .Ben de begendim bu fonksiyonu ama dagitmadan ikinci bebisimiz kullanir diye düşünüyor esim .Bende böyle düşünüyodum canım ikiz benimkiler 2 tane sallanan beşik 1 gardrop odam küçük sonra sallanan yeri çıktıktan sonraki basası çok hoşuma gitti
Ankara Sitelerde Kartalcık sokak var orda baktım ben modelini hatırlamıyorum. Bebek arabasını bi alamadım Avrupada herkes 0-6 ay kesinlikle portbebe(Araç da otokoltuguyla) de geçiriyorlar. Sonraki aylarda oturtmaya başlıyolar bebeğin gelişimi için Portbebesi harici olmayan modellerde içime sinmiyor Portbebe+Bebek Arabası+Anakucağı alsam 3bin bandını geçiyorum. Marka Model öneriniz nedir annemgil Türkiye'ye izine gelcek gerekirse ordan alıyım fiyat farkı olursa (Stokke, Quınny , Mima vs olabilirCanım bende pierre cardin düşünüyodum sen kendi aldigin takımı paylaşır mısın büyüyen gecikti sanirim bende ankaradayım bide nerden aldım fiyat
Bende bebek arabasi almayacagim canim cok pahalilar ablam 1 tane verdi benimkiler ikiz tek bi yere gitmme arabayla gideriz diye düşünmüyorumAnkara Sitelerde Kartalcık sokak var orda baktım ben modelini hatırlamıyorum. Bebek arabasını bi alamadım Avrupada herkes 0-6 ay kesinlikle portbebe(Araç da otokoltuguyla) de geçiriyorlar. Sonraki aylarda oturtmaya başlıyolar bebeğin gelişimi için Portbebesi harici olmayan modellerde içime sinmiyor Portbebe+Bebek Arabası+Anakucağı alsam 3bin bandını geçiyorum. Marka Model öneriniz nedir annemgil Türkiye'ye izine gelcek gerekirse ordan alıyım fiyat farkı olursa (Stokke, Quınny , Mima vs olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?