olur paylasirsan sevinirimSagol canim hani mervikk paylasmisti ya onun aynisindan olcak .Yapinca atarim tabii
Lazer kesim ayna okuyor ya ustune isim yazilan onlar canim .Sen ne yapcaksin hediyelik isini ? Ben cok arastirdim istersen paylaşırım malzeme aldığım ve kapi süsü yaptırdığım yeri.
Kizlar hediyelik olarak oda kokusu hazirlayacagim .Malzemelerim geldi .Pleksiler basıldı cok tatlis olcaklar.
Bebek görmeye gelenler için.Hediyelikleri ne için hazırlıyorsunuz?
Bebek görmeye gelenler için.
Sert öneriyorlar zaten ben de chicco aldım. Nevresim takımını netten alırsanız ya da aldıysanız önerirseniz sevinirim :)Kızlar ben chicco anne yanı aldım yatağı biraz sert gibi alanlar varsa içine başka yatak almayı düşünüyor musunuz?
Anneme diktirdim kumaş alıp. Yorganını da yorgancıya yaptırdım minicik. Chiccoya sordum el kadar nevresime 160 tl dediler.Sert öneriyorlar zaten ben de chicco aldım. Nevresim takımını netten alırsanız ya da aldıysanız önerirseniz sevinirim :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebeğin.Kızlar ben doğum yaptım bebeğim 12 günlük oldu
Minik ve erken doğdu (2.815 gr 37+5)o sebeple hastane çıkışları her şey çok büyük geliyo kızıma
En çok işime yarayan kesinlikle next2me beşik oldu, parasını kesinlikle hak ediyo.. gece hemen alıp emziriyorum
Sonra emzirme yastığını da çok aktif kullanıyorum
Bir de meme uçlarım minik o sebeple silikon meme ucu da kullanıyorum arada hayat kurtarıcı oluyo
Göğüs kalkanı da çok iyi ama çok sık emzirdiğim için uzun süre duramıyo mememde.. yoksa kremleyip kalkanı takınca uçlar rahatlıyo
Ama uyurken biriken sütleri sızdırıyor maalesef
Başka.. almam yapmam dediğim her şeyi yaptım maalesef.. beslenmesi yetersiz dedi doktor birkaç gün mama takviyesi yaptık.. biberon almamıştım aldım (avent)
Gece biraz uyuyayım diye manuel sağma pompası aldım ( avent) biraz uzun sürüyo ama benim gibi nadiren kullanacaksanız yeterli
Emzik vermem demiştim ama sürekli memede durmak istediği için bir de doktora giderken falan huysuzlandığı için emzik de verdim arada
Ama hepsi ihtiyaç halinde alınabilecek şeyler tabi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Kızlar ben doğum yaptım bebeğim 12 günlük oldu
Minik ve erken doğdu (2.815 gr 37+5)o sebeple hastane çıkışları her şey çok büyük geliyo kızıma
En çok işime yarayan kesinlikle next2me beşik oldu, parasını kesinlikle hak ediyo.. gece hemen alıp emziriyorum
Bir de meme uçlarım minik o sebeple silikon meme ucu da kullanıyorum arada hayat kurtarıcı oluyo
Göğüs kalkanı da çok iyi ama çok sık emzirdiğim için uzun süre duramıyo mememde.. yoksa kremleyip kalkanı takınca uçlar rahatlıyo
Başka.. almam yapmam dediğim her şeyi yaptım maalesef.. beslenmesi yetersiz dedi doktor birkaç gün mama takviyesi yaptık.. biberon almamıştım aldım (avent)
Gece biraz uyuyayım diye manuel sağma pompası aldım ( avent) biraz uzun sürüyo ama benim gibi nadiren kullanacaksanız yeterli
Emzik vermem demiştim ama sürekli memede durmak istediği için bir de doktora giderken falan huysuzlandığı için emzik de verdim arada
Yaaa ne guzel Allah bağışlasın .Saglikla büyüsün prensesKızlar ben doğum yaptım bebeğim 12 günlük oldu
Aynen chicco nun hazır nevresim takımları var next2me için ama çok pahalı. Ölçüler de garip ben de kumaş alıp diktireyim en mantıklısı. Çok teşekkürler.Anneme diktirdim kumaş alıp. Yorganını da yorgancıya yaptırdım minicik. Chiccoya sordum el kadar nevresime 160 tl dediler.
Ayy ayyy yesinler .Cok begendim .Biz bugün bunları ekledik teyzeleri cicileeimize
Ayy masallah cok güzellerBiz bugün bunları ekledik teyzeleri cicileeimize
Saglikla gelsin bebeginiz .Aramiza hosgeldiniz .Bizde cinsiyeti öğrenince hemen bunları aldikasıl ihtiyaclardan baslamayi düşünmüştüm ama gidince bi baktm uc ayliktan baslamisim allahtan zamanımız cok onlarida aliriz insallah listeyi yazma asamam bitince bu arada cok yararli cok guzel bi topic olmuş aklina ellerine saglik Afilim92
Tesekkur ederimSaglikla gelsin bebeginiz .Aramiza hosgeldiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?