Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

olur paylasirsan sevinirim

Günaydın herkese. Bebek şampuanı sebamed newborn aldım. Bununla vücut da yıkanabiliyor mu? Bir de banyo sonrası masaj yaparken losyon almak gerekiyormuş. Siz ne aldınız? Losyon mu yağ mı almak gerekiyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Sert öneriyorlar zaten ben de chicco aldım. Nevresim takımını netten alırsanız ya da aldıysanız önerirseniz sevinirim :)
Anneme diktirdim kumaş alıp. Yorganını da yorgancıya yaptırdım minicik. Chiccoya sordum el kadar nevresime 160 tl dediler.

Kızlar ben doğum yaptım bebeğim 12 günlük oldu
Minik ve erken doğdu (2.815 gr 37+5)o sebeple hastane çıkışları her şey çok büyük geliyo kızıma
En çok işime yarayan kesinlikle next2me beşik oldu, parasını kesinlikle hak ediyo.. gece hemen alıp emziriyorum

Sonra emzirme yastığını da çok aktif kullanıyorum

Bir de meme uçlarım minik o sebeple silikon meme ucu da kullanıyorum arada hayat kurtarıcı oluyo

Göğüs kalkanı da çok iyi ama çok sık emzirdiğim için uzun süre duramıyo mememde.. yoksa kremleyip kalkanı takınca uçlar rahatlıyo
Ama uyurken biriken sütleri sızdırıyor maalesef

Başka.. almam yapmam dediğim her şeyi yaptım maalesef.. beslenmesi yetersiz dedi doktor birkaç gün mama takviyesi yaptık.. biberon almamıştım aldım (avent)
Gece biraz uyuyayım diye manuel sağma pompası aldım ( avent) biraz uzun sürüyo ama benim gibi nadiren kullanacaksanız yeterli
Emzik vermem demiştim ama sürekli memede durmak istediği için bir de doktora giderken falan huysuzlandığı için emzik de verdim arada
Ama hepsi ihtiyaç halinde alınabilecek şeyler tabi

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebeğin.
Ben hep diyorum biz düşünüyoruz ama karar veren bebek oluyor, onun ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyoruz mecburen. Bende çok duydum emzik vermem deyip vereni mama vermem deyip vereni. Bebek istiyorsa ihtiyacı oysa yapabileceğimiz birşey kalmıyor sanırım i.

Hayırlı olsun maşaallah,Sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun,güzel kıyafetlerini güle güle giysin :) Yeğenim de o kiloda doğmuştu,kısa bi sürede toparladı.

Yaaa ne guzel Allah bağışlasın .Saglikla büyüsün prenses

Anneme diktirdim kumaş alıp. Yorganını da yorgancıya yaptırdım minicik. Chiccoya sordum el kadar nevresime 160 tl dediler.
Aynen chicco nun hazır nevresim takımları var next2me için ama çok pahalı. Ölçüler de garip ben de kumaş alıp diktireyim en mantıklısı. Çok teşekkürler.

Biz bugün bunları ekledik teyzeleri cicileeimize

Eklentiler

• IMG_20180529_185347.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 186
  • IMG_20180529_185551.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_20180529_185412.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_20180529_185330.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_20180529_185452.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_20180529_185308.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 176
Bizde cinsiyeti öğrenince hemen bunları aldik asıl ihtiyaclardan baslamayi düşünmüştüm ama gidince bi baktm uc ayliktan baslamisim allahtan zamanımız cok onlarida aliriz insallah listeyi yazma asamam bitincebu arada cok yararli cok guzel bi topic olmuş aklina ellerine saglik Afilim92

Eklentiler

• Screenshot_20180530-111031.png
    285 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG-20180526-WA0033.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 161
Saglikla gelsin bebeginiz .Aramiza hosgeldiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…