İnşallah canım sen çok güzel şeyler almışsın süper fikirler benim içinde çok faydalı olacak. Herkeste konu başlığına uygun paylaşımlar yaparsa sohbet kalabalığı da olmaz direk hedefe odaklanmış oluruz
İnşallah canım sen çok güzel şeyler almışsın süper fikirler benim içinde çok faydalı olacak. Herkeste konu başlığına uygun paylaşımlar yaparsa sohbet kalabalığı da olmaz direk hedefe odaklanmış oluruz
Canım haklısın küçük olunca ne kadar kullanışlı o kadar iyi ben lojmandayım ama odalar geniş bir de bi 7 senemiz var burada o yüzden ayrı oda yapıcam zaten salonda oturuyorum ayrı bir oturma odası yapmadım bide arkasından ikinci çocuğu batıya gitmeden kısmet olur da yaparsak ikisi bu eşyalarla büyür eskitirler diyorum. bak bide ikea dan bu dolabı düşünüyorum.D Divane25 arabanin rengi cok hos .Ben de sirt cantasi dusunuyorum normalde de bir tane var cok sevmem ama bunlar hayat kurtarici cep sayisi filan .Ben cekmeceli olan besiklerden düşünüyorum. Ev kira küçük ne kadar cok cekmece dolap o kadar iyi .Arkadasimin dogumu yaklasti ona gitcem yarin aldiklarina bakip fikir alcam
Tamam canim foto cekersem atarim cekmezsem yazarim .O dolap guzelmis de bizim ailede mobilya ustasi var hazir almam sanirim
ay benimde memlekette kaldı usta bu konuda çok şanslısınTamam canim foto cekersem atarim cekmezsem yazarim .O dolap guzelmis de bizim ailede mobilya ustasi var hazir almam sanirim
Benimki de memlekette ama taşınabilir yatak odasi takimim yapılmıştı gönlümceay benimde memlekette kaldı usta bu konuda çok şanslısın
ayy güle güle kullanın benim yatak odam hiç gönlüme göre alınmadı kısıtlı mağazalara girdik avangarttı hep modeller bende en sade olanını aldım fakat içime sinmiyor hiç. Hayalim bembeyaz bir yatak odası takımıydıBenimki de memlekette ama taşınabilir yatak odasi takimim yapılmıştı gönlümce
Sırta takılan Mümkünse termoslu çanta düşünüyorum eğer çok kullanışı olmazsa biberon termos çantası küçük bişey ayrıyetten alabilirim.bebek cantasi icin ne dusunuyorsunuz
Merhaba hepsi çok güzeller darısı da en kısa zamanda sana olunsun inşallah. Gelince aliexpresten paylaşıcam umarım kaliteli olur gelenler :)
bende sirt cantasi düşünüyorum termoslusu da mi varmis maşallah neler var yaSırta takılan Mümkünse termoslu çanta düşünüyorum eğer çok kullanışı olmazsa biberon termos çantası küçük bişey ayrıyetten alabilirim.
hayırlısiyla olur inşallah bebeğiniz:)bu besigi yakindan gordum o kadar dandik ki bu parayi asla haketmiyor bence usteluk iki ay anca yatar hareketli bi bebekse cok kucuk ahsap olanlari var yani oyle gorunumlu bebekonfor markasina bi bak fikir olsun ben ya onu alicam ya da cekmeceli besikler oluyo ondan alicamKonu cok gzel devamini getirirz insallah benim henüz ufukta bebis yok arkdslarmin yegenimin secmlerini hep yaptik sizde cok guzel paylasimlar yapmisinz yararli olacağını dusunuyorum
Hatta esimle gecen konuşuyorduk bebegimiz olacağını ogrenirsek ilk ne alirdik diye
Benimde icimden gecen
ilk neyi beğenirsem onu alirim diyordum
Aliexpress alisverisi cok guzel olms kuzulu tulumu cok begendm gelince resimlerinide paylas. Ben ilk 3 4ay yanimda olsun istedgm icin anne yani besik alicm chicco hernekadr pahali olsada boyle birsey dusunulebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?