Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Afilim92 bende geldim canım diğer grupta paylaştıklarımı buraya da atim belki fikir olur.
Bunların hepsini Aliexpresten 120tl ye aldım henüz ulaşmadı ama yorumlar güzeldi.
Zıbınları da 5 al 4 ödeden 20tl ye e bebekten aldım.

Eklentiler

• 45F5AAE4-4561-4789-822F-6D6DB84F3C93.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 226
  • 627709B0-1F3F-453B-A20A-028356F8CE6D.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 222
  • 94579C25-933C-42BA-870C-01AFCED38406.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 218
  • 3253A309-6CCD-414C-83AA-E543CA85F217.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 215
  • 4DE1CD13-4916-435C-9149-D8A19222E19C.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 219
  • 5B76AED5-EDC3-4AA4-9E51-7B19A7783CD0.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 247
D Divane25 hosgeldin iyi yapmışsın canim konuyu ben actim ama herkes inceledigi ve aldigi seyleri paylasirsa daha zengin ve renkli bir topik olur .Hepsi cok guzel saglikla giymek nasip olsun insallah minige

D Divane25 hosgeldin iyi yapmışsın canim konuyu ben actim ama herkes inceledigi ve aldigi seyleri paylasirsa daha zengin ve renkli bir topik olur .Hepsi cok guzel saglikla giymek nasip olsun insallah minige
İnşallah canım sen çok güzel şeyler almışsın süper fikirler benim içinde çok faydalı olacak. Herkeste konu başlığına uygun paylaşımlar yaparsa sohbet kalabalığı da olmaz direk hedefe odaklanmış oluruz

Hepsini almadim araştırdığım seyler :)

kızlar biraz daha zaman geçsin almak istediğim aklımdaki ürünler bunlar var sizce nasıl?

Eklentiler

• bebek arabası.png
    261,8 KB · Görüntüleme: 239
  • bebek çantası.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 233
  • bebek maması.png
    253,7 KB · Görüntüleme: 214
  • biberon temizleyici1.png
    205,9 KB · Görüntüleme: 205
  • biberon.png
    157 KB · Görüntüleme: 220
  • beşik.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 220
D Divane25 arabanin rengi cok hos .Ben de sirt cantasi dusunuyorum normalde de bir tane var cok sevmem ama bunlar hayat kurtarici cep sayisi filan .Ben cekmeceli olan besiklerden düşünüyorum. Ev kira küçük ne kadar cok cekmece dolap o kadar iyi .Arkadasimin dogumu yaklasti ona gitcem yarin aldiklarina bakip fikir alcam

Canım haklısın küçük olunca ne kadar kullanışlı o kadar iyi ben lojmandayım ama odalar geniş bir de bi 7 senemiz var burada o yüzden ayrı oda yapıcam zaten salonda oturuyorum ayrı bir oturma odası yapmadım bide arkasından ikinci çocuğu batıya gitmeden kısmet olur da yaparsak ikisi bu eşyalarla büyür eskitirler diyorum. bak bide ikea dan bu dolabı düşünüyorum.

Benimki de memlekette ama taşınabilir yatak odasi takimim yapılmıştı gönlümce
ayy güle güle kullanın benim yatak odam hiç gönlüme göre alınmadı kısıtlı mağazalara girdik avangarttı hep modeller bende en sade olanını aldım fakat içime sinmiyor hiç. Hayalim bembeyaz bir yatak odası takımıydı

Konu cok gzel devamini getirirz insallah benim henüz ufukta bebis yok arkdslarmin yegenimin secmlerini hep yaptik sizde cok guzel paylasimlar yapmisinz yararli olacağını dusunuyorum
Hatta esimle gecen konuşuyorduk bebegimiz olacağını ogrenirsek ilk ne alirdik diye
Benimde icimden gecen
ilk neyi beğenirsem onu alirim diyordum
Aliexpress alisverisi cok guzel olms kuzulu tulumu cok begendm gelince resimlerinide paylas. Ben ilk 3 4ay yanimda olsun istedgm icin anne yani besik alicm chicco hernekadr pahali olsada boyle birsey dusunulebilir

Kizlar icin cok guzel bir kombin

Anneyede mavi bir tacla erkek bebeklere bu model cok guzel olabilir
Merhaba hepsi çok güzeller darısı da en kısa zamanda sana olunsun inşallah. Gelince aliexpresten paylaşıcam umarım kaliteli olur gelenler :)
Bu loğusa terlik taç ve zıbın takım süslemeyi ben kendim yapıcam yani daha doğrusu hastane çıkışının hepsini hatta bu aralar onun araştırmasını yapıyorum :) onu da tamamlayınca burada paylaşıcam.

hayırlısiyla olur inşallah bebeğiniz:)bu besigi yakindan gordum o kadar dandik ki bu parayi asla haketmiyor bence usteluk iki ay anca yatar hareketli bi bebekse cok kucuk ahsap olanlari var yani oyle gorunumlu bebekonfor markasina bi bak fikir olsun ben ya onu alicam ya da cekmeceli besikler oluyo ondan alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…