Su tahteravalli markaninkiler sanirim uzun sure giden .Fiyat olarak daha pahalilar .Canim ben uzun kollu daha cok aldim .Konya'da yaşıyorum. Aksamlari esinti olur .Yaşadığın yere gore degerlendir.Ben ortalama 6 ay diye biliyorum, fakat daha büyükleri varmış ve yaklaşık 1 yaşa kadar kullanılıyormuş.
Bu arada kısmetse bende temmuz annesi olacağım, kıyafet alışverişine başladım fakat bilemiyorum da yarım kollular mı daha çok olsa yoksa uzun kollu bildiğimiz tulumları mı çoğaltsam?
Uff bi de bu çıktı .Burdan sepet besik alan arkadaslar vardi ama kimlerdi hatirlamiyorum.Anneme soyledim dedigine geldik sığmadı besik istiyoruz diye .Dedesi alsin dedi .Ama babam sadece para verir arastirma isi yine bende .Genelde 6 ay diyorlar canım ama çocuğun yapısına da bağlı arkadaşım 8 ay kullanmış başka bi arkadaşım 5 ay kadar
Su tahteravalli markaninkiler sanirim uzun sure giden .Fiyat olarak daha pahalilar .Canim ben uzun kollu daha cok aldim .Konya'da yaşıyorum. Aksamlari esinti olur .Yaşadığın yere gore degerlendir.
Uff bi de bu çıktı .Burdan sepet besik alan arkadaslar vardi ama kimlerdi hatirlamiyorum.Anneme soyledim dedigine geldik sığmadı besik istiyoruz diye .Dedesi alsin dedi .Ama babam sadece para verir arastirma isi yine bende .
Bana arkadaşım verdi sepet beşik yoksa benimde yatak odama sığmazdı. Park beşiklerin küçükleri oluyor öyle bişey düşünmezmisin sanki onlar bi tık daha geniş gibi duruyorSu tahteravalli markaninkiler sanirim uzun sure giden .Fiyat olarak daha pahalilar .Canim ben uzun kollu daha cok aldim .Konya'da yaşıyorum. Aksamlari esinti olur .Yaşadığın yere gore degerlendir.
Uff bi de bu çıktı .Burdan sepet besik alan arkadaslar vardi ama kimlerdi hatirlamiyorum.Anneme soyledim dedigine geldik sığmadı besik istiyoruz diye .Dedesi alsin dedi .Ama babam sadece para verir arastirma isi yine bende .
Bizlede paylasırmısın merak eder teyzeleriAmin canim.Su an odamızın bir kismi kuruluyor cok heyecanliyim :))
Su tahteravalli markaninkiler sanirim uzun sure giden .Fiyat olarak daha pahalilar .Canim ben uzun kollu daha cok aldim .Konya'da yaşıyorum. Aksamlari esinti olur .Yaşadığın yere gore degerlendir.
Banada bir arkadaşım verdi anne yanı bebekonfor marka çok tatliş 6 bilemedn 8 ay kullanırız 50*90 boyutunda yer kaplamayan bişey ben çok beğendim 1 yaştan sonra alırız büyüyen beşiklerden sanırımSu tahteravalli markaninkiler sanirim uzun sure giden .Fiyat olarak daha pahalilar .Canim ben uzun kollu daha cok aldim .Konya'da yaşıyorum. Aksamlari esinti olur .Yaşadığın yere gore degerlendir.
O markayi görmüştüm. Bakabilirim o zaman .Cok tesekkurler .Ben beşiğimi bebekonfor beşik diye bi siteden aldım, ben anne yanı aldım sepet almadım ama siz sepet modellere bi bakın isterseniz, baya çeşit var göze hitap ediyor ama başka özellikleri hakkında hiç bilgim yok. Çok şık anne yanı modellerde var.
Sepetleri en basta begeniyordum gereksiz masraf olmasin diye vazgecmistim kisa sureli kullaniliyor diye. Simdi madem 2.bir besik alincak diyorum sepet olsun olmusken.Bana arkadaşım verdi sepet beşik yoksa benimde yatak odama sığmazdı. Park beşiklerin küçükleri oluyor öyle bişey düşünmezmisin sanki onlar bi tık daha geniş gibi duruyor
Paylascam canim .Adam akilli bir kurarlarsa insallah .Ne dolap var ne cekmecelerin kulpu.Yarin bu halini atayım.Bizlede paylasırmısın merak eder teyzeleri
Evet ya nereye baksam bu model. Bi tek bizim burda ki bebek mağazalarinda yok. Netten alacam galibaHerkes bu tarz aliyor bence guzel .
Güle güle kullan canım. Gayet güzel,iyi fiyata almışsın.Banyo setimiz geldi .Baska sitelerde 120 150 arasi degisiyordu fiyat ben g.gidiyordan 100 e aldim 2 günde geldi
Eki Görüntüle 2145805
Babyjem ya da sevibabydir. Ikisinden birini tercih ederdim hep.Babyjem olabilir mi canim?
Set kullanisli oluyor hareketlenince yani 6.aydan sonra. Benim besik tahta ( su an 10 aylik) ayaga kalkarken uyku setinin kenrliklarindan destek alip kalkiyor. Bazen fusuyor kafa carpiyor. Ilerlwyen zamanlarda almani tavsiye ederim uyku setiniBen uyku seti almadım. Lastikli çarşaf ve yastık set halinde buldum e bebekte ondan aldım. Ama illaki uyku seti olsun diyorsanız e bebekte ölçülerine(70e 110du sanırım benim park yatak ölçüsü,ona uygun vardı) uygun vardı ,ben yaz bebeği olacağı için nevresim vs işine girişmedim. İlerleyen zamanlarda alırım diye düşündüm.
Yasadigin sehrin sicakligi onemli. Kizim temmuz dogumlu dogdugu gun yagmur yagdi hava serinledi:)) uzun kollu giydirdim 1 ay. Karadenizdeyim bu arada. Gunduzleri tisort sort giydirdim, gece uzun kiyafetler.Ben ortalama 6 ay diye biliyorum, fakat daha büyükleri varmış ve yaklaşık 1 yaşa kadar kullanılıyormuş.
Bu arada kısmetse bende temmuz annesi olacağım, kıyafet alışverişine başladım fakat bilemiyorum da yarım kollular mı daha çok olsa yoksa uzun kollu bildiğimiz tulumları mı çoğaltsam?
Ben park yatak aldım bu sebeple almıyorum açıkçası. Beşik icin gerekli olur kızımda oda yapmıştım almıştım uyku seti.Set kullanisli oluyor hareketlenince yani 6.aydan sonra. Benim besik tahta ( su an 10 aylik) ayaga kalkarken uyku setinin kenrliklarindan destek alip kalkiyor. Bazen fusuyor kafa carpiyor. Ilerlwyen zamanlarda almani tavsiye ederim uyku setini
Yasadigin sehrin sicakligi onemli. Kizim temmuz dogumlu dogdugu gun yagmur yagdi hava serinledi:)) uzun kollu giydirdim 1 ay. Karadenizdeyim bu arada. Gunduzleri tisort sort giydirdim, gece uzun kiyafetler.
Hayirlisiyla gelsin giysin tabi kuzucuk :)) bana cabuk buyuyor az al demislerdi ben bayaa az almisim:)) sonra ilave aldik. Giydiriliyor. Sık degisiyor zaten. Kusmasi altini degistirken cis kaka bulasmasi derken giyer hepsini:)))Yaz bebeği annesi olanların tecrübesini duymak o kadar rahatlattı ki, bir sürü kısa tulum şort falan almıştım en azından boşa gitmiyormuş çok sevindim. Ankaradayız ve temmuz genelde baya sıcak geçer, tabi akşam serin oluyor bazen ama haziran sonunda yağışlar bitiyor genelde. En azından aldığım uzun kollularda kısa olanlarda kullanılıcak belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?