Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Su tahteravalli markaninkiler sanirim uzun sure giden .Fiyat olarak daha pahalilar .Canim ben uzun kollu daha cok aldim .Konya'da yaşıyorum. Aksamlari esinti olur .Yaşadığın yere gore degerlendir.
Genelde 6 ay diyorlar canım ama çocuğun yapısına da bağlı arkadaşım 8 ay kullanmış başka bi arkadaşım 5 ay kadar
Uff bi de bu çıktı .Burdan sepet besik alan arkadaslar vardi ama kimlerdi hatirlamiyorum.Anneme soyledim dedigine geldik sığmadı besik istiyoruz diye .Dedesi alsin dedi .Ama babam sadece para verir arastirma isi yine bende .

Ben beşiğimi bebekonfor beşik diye bi siteden aldım, ben anne yanı aldım sepet almadım ama siz sepet modellere bi bakın isterseniz, baya çeşit var göze hitap ediyor ama başka özellikleri hakkında hiç bilgim yok. Çok şık anne yanı modellerde var.

Bana arkadaşım verdi sepet beşik yoksa benimde yatak odama sığmazdı. Park beşiklerin küçükleri oluyor öyle bişey düşünmezmisin sanki onlar bi tık daha geniş gibi duruyor

Banada bir arkadaşım verdi anne yanı bebekonfor marka çok tatliş 6 bilemedn 8 ay kullanırız 50*90 boyutunda yer kaplamayan bişey ben çok beğendim 1 yaştan sonra alırız büyüyen beşiklerden sanırım

O markayi görmüştüm. Bakabilirim o zaman .Cok tesekkurler .
Bana arkadaşım verdi sepet beşik yoksa benimde yatak odama sığmazdı. Park beşiklerin küçükleri oluyor öyle bişey düşünmezmisin sanki onlar bi tık daha geniş gibi duruyor
Sepetleri en basta begeniyordum gereksiz masraf olmasin diye vazgecmistim kisa sureli kullaniliyor diye. Simdi madem 2.bir besik alincak diyorum sepet olsun olmusken.
Bizlede paylasırmısın merak eder teyzeleri
Paylascam canim .Adam akilli bir kurarlarsa insallah .Ne dolap var ne cekmecelerin kulpu.Yarin bu halini atayım.

Afilim92 canim ben anne yani beşik bu modeli aldim. Bizim de karyola baya büyük olduğu için. Yanima bunu tercih ettim. Sepet Beşikten daha kullanışlı geldi. 1 yaşına kadar rahat kullanır hatta 1.5 yaş. Görüntü olarakta güzel

aliexpressten aldığım sırt çantası, düşük göbekli iç çamaşırları, süt sağma makinem geldi. bir sorunları yok. şimdi pahalı olarak beklediğim ateşölçer ve emzirmesütyeni, korse paketim kaldı. bir kaç tane de ufak tefek alışverişim var onlar fiyatı itibariyle çok önemli değil.

Kizlar ayrica Babymall de sepet beşikler ve anne yanlari indirimde. Benim de temmuz topiginden arkadasim sayesinde haberim oldu .

Set kullanisli oluyor hareketlenince yani 6.aydan sonra. Benim besik tahta ( su an 10 aylik) ayaga kalkarken uyku setinin kenrliklarindan destek alip kalkiyor. Bazen fusuyor kafa carpiyor. Ilerlwyen zamanlarda almani tavsiye ederim uyku setini

Yasadigin sehrin sicakligi onemli. Kizim temmuz dogumlu dogdugu gun yagmur yagdi hava serinledi:)) uzun kollu giydirdim 1 ay. Karadenizdeyim bu arada. Gunduzleri tisort sort giydirdim, gece uzun kiyafetler.

Set kullanisli oluyor hareketlenince yani 6.aydan sonra. Benim besik tahta ( su an 10 aylik) ayaga kalkarken uyku setinin kenrliklarindan destek alip kalkiyor. Bazen fusuyor kafa carpiyor. Ilerlwyen zamanlarda almani tavsiye ederim uyku setini
Ben park yatak aldım bu sebeple almıyorum açıkçası. Beşik icin gerekli olur kızımda oda yapmıştım almıştım uyku seti.
İlerde oda yaparsam alırım tabi

Yasadigin sehrin sicakligi onemli. Kizim temmuz dogumlu dogdugu gun yagmur yagdi hava serinledi:)) uzun kollu giydirdim 1 ay. Karadenizdeyim bu arada. Gunduzleri tisort sort giydirdim, gece uzun kiyafetler.

Yaz bebeği annesi olanların tecrübesini duymak o kadar rahatlattı ki, bir sürü kısa tulum şort falan almıştım en azından boşa gitmiyormuş çok sevindim. Ankaradayız ve temmuz genelde baya sıcak geçer, tabi akşam serin oluyor bazen ama haziran sonunda yağışlar bitiyor genelde. En azından aldığım uzun kollularda kısa olanlarda kullanılıcak belli ki.

Hayirlisiyla gelsin giysin tabi kuzucuk :)) bana cabuk buyuyor az al demislerdi ben bayaa az almisim:)) sonra ilave aldik. Giydiriliyor. Sık degisiyor zaten. Kusmasi altini degistirken cis kaka bulasmasi derken giyer hepsini:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…