Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kizlar uyku setini bir turlu alamadim model seçtim. Tac traffic seti carsafi 80×140 .Bizim besik buyuyen besigin en buyuk modeli yani 80 lik.Bu olculer besige olur mu tereddut ediyorum. Baska markalarda carsaf olculeri daha buyuk .Yan koruma ölçüleri de farkli. Onu nasil bilecegim ya internetten alacagim icin cok zorlandim. Isin icinden çıkamadım. Yardim edin .Bu dedigim set bizim besige olur mu

kuzu beşiğin ebatı ne ?

fitted çarşaf yazıyorsa lastikli demek yani 80x130 beşiğe olur o. benimki de taç fitted yazıyor geçirdik yatağa güzel duruyor.
Yan korumada vs sorun olmaz herhalde benim Kafama taktigim sey carsafti .Evet baktim fittedmis canim .Senin aldigin hangi modeldi kac tl idi ?

Güle güle kullan. Kızımın yatağı da o boyuttaydı şimdi büyüttük yatağı ama lastikli oluyor ona aklında olsun.
Ya 80×130 olmasi lazim o kafami karıştırıyor ucu ucuna mi denk geliyor carsaf ?
Lastikli model tercih edersen rahat olur. Ben kızıma hep öyle aldım.
Insallah bizimkiler de oyle guzel cikar .
Bu arada korse aldiniz mi nasil bir model tercih ettiniz kizlar ?
Ben tuğba korseden almıştım balenli. Yine onu kullanırım. Sadece gögüs altından belin az aşağısına kadar uzunluğu,lateks korse.
Dikişler toparlanınca giyerim.

Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .

Evet filesi kopuklu .Kopukler cikiyor diye olumsuz yorumlar okudum ama diger setleri begenmedim.
Ben kac kere camasir makinesinde yikadim hic cikmadi kopukleri. Markasini hatirlamiyorum ama saklayacagim Rabbim nasip ederse 2.cocukta da kullanmayi dusunuyorum kopuklu fileyi.

Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
Canım sen istediğin için mi sezeryan olcakskn doktor önerisimi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…