- 19 Nisan 2018
- 220
- 294
- 53
Tamamdır, çok teşekkürler.İnstada duvarlar renkli canım sitenin adı ama n11 de satışı var oradan aldım ben.
kuzu beşiğin ebatı ne ?Kizlar uyku setini bir turlu alamadim model seçtim. Tac traffic seti carsafi 80×140 .Bizim besik buyuyen besigin en buyuk modeli yani 80 lik.Bu olculer besige olur mu tereddut ediyorum. Baska markalarda carsaf olculeri daha buyuk .Yan koruma ölçüleri de farkli. Onu nasil bilecegim ya internetten alacagim icin cok zorlandim. Isin icinden çıkamadım. Yardim edin .Bu dedigim set bizim besige olur mu
Ya 80×130 olmasi lazim o kafami karıştırıyor ucu ucuna mi denk geliyor carsaf ?kuzu beşiğin ebatı ne ?
aynen öyle durur çarşafın en büyük ebatı o mu peki yoksa büyüğü var mı ?Ya 80×130 olmasi lazim o kafami karıştırıyor ucu ucuna mi denk geliyor carsaf ?
Yok canimaynen öyle durur çarşafın en büyük ebatı o mu peki yoksa büyüğü var mı ?
fitted çarşaf yazıyorsa lastikli demek yani 80x130 beşiğe olur o. benimki de taç fitted yazıyor geçirdik yatağa güzel duruyor.Ya 80×130 olmasi lazim o kafami karıştırıyor ucu ucuna mi denk geliyor carsaf ?
Yan korumada vs sorun olmaz herhalde benim Kafama taktigim sey carsafti .Evet baktim fittedmis canim .Senin aldigin hangi modeldi kac tl idi ?fitted çarşaf yazıyorsa lastikli demek yani 80x130 beşiğe olur o. benimki de taç fitted yazıyor geçirdik yatağa güzel duruyor.
Bende aynısından aldım fileyide içi köpük dolgulu olandan aldım.Kuvet setini de aldim babyjem balikli olan .
Evet filesi kopuklu .Kopukler cikiyor diye olumsuz yorumlar okudum ama diger setleri begenmedim.Bende aynısından aldım fileyide içi köpük dolgulu olandan aldım.
Ben görümceme ayni setten almıştım o çok memnun kalmıştı hiç çıkmadı köpük falan. Bende o yüzden aldım.Evet filesi kopuklu .Kopukler cikiyor diye olumsuz yorumlar okudum ama diger setleri begenmedim.
Insallah bizimkiler de oyle guzel cikar .Ben görümceme ayni setten almıştım o çok memnun kalmıştı hiç çıkmadı köpük falan. Bende o yüzden aldım.
Güle güle kullan. Kızımın yatağı da o boyuttaydı şimdi büyüttük yatağı ama lastikli oluyor ona aklında olsun.Kizlar uyku setini bir turlu alamadim model seçtim. Tac traffic seti carsafi 80×140 .Bizim besik buyuyen besigin en buyuk modeli yani 80 lik.Bu olculer besige olur mu tereddut ediyorum. Baska markalarda carsaf olculeri daha buyuk .Yan koruma ölçüleri de farkli. Onu nasil bilecegim ya internetten alacagim icin cok zorlandim. Isin icinden çıkamadım. Yardim edin .Bu dedigim set bizim besige olur mu
Lastikli model tercih edersen rahat olur. Ben kızıma hep öyle aldım.Ya 80×130 olmasi lazim o kafami karıştırıyor ucu ucuna mi denk geliyor carsaf ?
Ben tuğba korseden almıştım balenli. Yine onu kullanırım. Sadece gögüs altından belin az aşağısına kadar uzunluğu,lateks korse.Insallah bizimkiler de oyle guzel cikar .
Bu arada korse aldiniz mi nasil bir model tercih ettiniz kizlar ?
Lastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .Güle güle kullan. Kızımın yatağı da o boyuttaydı şimdi büyüttük yatağı ama lastikli oluyor ona aklında olsun.
Lastikli model tercih edersen rahat olur. Ben kızıma hep öyle aldım.
Ben tuğba korseden almıştım balenli. Yine onu kullanırım. Sadece gögüs altından belin az aşağısına kadar uzunluğu,lateks korse.
Dikişler toparlanınca giyerim.
Ben kac kere camasir makinesinde yikadim hic cikmadi kopukleri. Markasini hatirlamiyorum ama saklayacagim Rabbim nasip ederse 2.cocukta da kullanmayi dusunuyorum kopuklu fileyi.Evet filesi kopuklu .Kopukler cikiyor diye olumsuz yorumlar okudum ama diger setleri begenmedim.
Babyjem olabilir mi canim?Ben kac kere camasir makinesinde yikadim hic cikmadi kopukleri. Markasini hatirlamiyorum ama saklayacagim Rabbim nasip ederse 2.cocukta da kullanmayi dusunuyorum kopuklu fileyi.
Canım sen istediğin için mi sezeryan olcakskn doktor önerisimi yoksaLastikli aldim canim insallah guzel cikar. Evet ben de o korselerden istiyorum yaz gunu digerleri daha cok bunaltir .Sezeryandan kac gun sonra kullanılabilir ki ?Bazilari hastanede takiyormus bence cok riskli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?