5liyi vereyim önce dedim canım diğer türlü fazla olacak hem kirlenince 10luyu giydiririrm istediğim gibi hem iç zıbın hem çıtçıtlı body falan fazla olacakBen o şekilde hazırladım ama sanki hepsini giydiremezler bencede.
Bende ilk etapta 5 lilerden veririm o zaman zaten yanıma 2 şer 5li 1er 10 lu aldım malum benimkiler ikiz herseyleri 2 şer tane.5liyi vereyim önce dedim canım diğer türlü fazla olacak hem kirlenince 10luyu giydiririrm istediğim gibi hem iç zıbın hem çıtçıtlı body falan fazla olacak
Oyy sizin kıyafetinizde çok olacak haliyle :) öyle yap canım 5lileri giydir hem hemen kirlenir sonra 10luyu giydirirsin.Bende ilk etapta 5 lilerden veririm o zaman zaten yanıma 2 şer 5li 1er 10 lu aldım malum benimkiler ikiz herseyleri 2 şer tane.
Canim soylediler ama kantinden hemen alinir diye dusunuyorum .Olmazsa son zamanda eklerim .Sagol hatırlattığın içinAfilim92 hastane çantam için soyledilermi bilmiyorum ama nescafe ve şu ısıtıcı ben normal doğum yaptım ama sezeryan yapanlar doğum sonrası baş ağrısı için nescafe nin iyi geldiğini söylüyorlar. Sicak suda hemen elinin altında olursa bekleme dersin olmaz canim
Kızlar 10lu hastane çıkışının hepsini birden mi vericez doğum sırasında. Yani hem iç zıbın hem çıtçıtlı badi hem patikli alt hem çorap hem mendili hem yeleği vs.
Body dediğimiz çıtçıtlı body değil mi canım o zaman iç zıbını vermeye gerek yok mu? Kayınvalidem 5 tane iç zıbın aldırdı hastanede lazım olur diye ama ne zaman giyilecek hiç fikrim yokCanım gebelik okulunda ebe dogumhaneye verilecekleri ayrı bir şekilde tutun aileni bilsin ve sadece body alt üst takım çorap eldiven şapka bebek bezi ve battaniye olsun icin demişti. Bazen çanta veriliyormuş o zaman ellerimi eldivenli çantada aramaya çalışıyoruz ve kıyafetleriniz kirleniyor bu soylediklerimi battaniyeye içine sarıp verebilir yakınınız siz söylerseniz demişti.
Bence ic zibin ver gobek bagini düşünunce citcitli badi zor .Body dediğimiz çıtçıtlı body değil mi canım o zaman iç zıbını vermeye gerek yok mu? Kayınvalidem 5 tane iç zıbın aldırdı hastanede lazım olur diye ama ne zaman giyilecek hiç fikrim yok
O zaman 5li takıma ekstradan battaniye ve iç zıbın koyup vereyim.Bence ic zibin ver gobek bagini düşünunce citcitli badi zor .
Bende öyle yaptım 5 li takımları duz beyaz ve krem almıştım baska iki tane battaniye uyumlu oldu böylece. Ic zibinda 2 tane aldım 5 liler için.O zaman 5li takıma ekstradan battaniye ve iç zıbın koyup vereyim.
Bilmeyince zor oluyormuş :)
Battaniye genel olarak kaç tane aldın canımBende öyle yaptım 5 li takımları duz beyaz ve krem almıştım baska iki tane battaniye uyumlu oldu böylece. Ic zibinda 2 tane aldım 5 liler için.
2 şer tane penye battaniye var 1 er tanede 120×120 müslin var yazlık olarak bh kadar yani abartmamak için fazla almadım.Battaniye genel olarak kaç tane aldın canım
Benimde 2 penye 1 pazen 1 örgü var yeterli sanırım2 şer tane penye battaniye var 1 er tanede 120×120 müslin var yazlık olarak bh kadar yani abartmamak için fazla almadım.
Bencede yeter çünkü doğumdan sonra insanlar daha fazla hediye getiriyor bende elimde kalmasin diye idareten ilk zamanlar için aldım sadece.Benimde 2 penye 1 pazen 1 örgü var yeterli sanırım
Bana pek hediye gelmez sanırım canım şehir dışındayım burda pek tanıdığım yok. Memlekettekilerde kim bilir ne zaman görebilecekler bebeği. Ihtiyaç olursa alırım artık.Bencede yeter çünkü doğumdan sonra insanlar daha fazla hediye getiriyor bende elimde kalmasin diye idareten ilk zamanlar için aldım sadece.
Yaz günü biri kirlenince diğerini yıkasan bile yarım günde kurur zaten kış gelince daha kalın battaniyeye geçeceğiz nasılsa.Bana pek hediye gelmez sanırım canım şehir dışındayım burda pek tanıdığım yok. Memlekettekilerde kim bilir ne zaman görebilecekler bebeği. Ihtiyaç olursa alırım artık.
Merhaba, hangi siteden aldınız stancel da deniyor. Güzel olmuş ben de düşünüyorum.Eki Görüntüle 2143911 Eki Görüntüle 2143912
Kızlar sticker yapacağım demiştim oğluşun odasına çok tatlı oldu. 30 tlye maloldu sadece :)
İnstada duvarlar renkli canım sitenin adı ama n11 de satışı var oradan aldım ben.Merhaba, hangi siteden aldınız stancel da deniyor. Güzel olmuş ben de düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?