Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Göğüs pompası şart. Nici dersen bebiş küçük olduğu için kavramakta zorluk çekiyor emde bile bitiremiyor. Bitmeyip üzerine süt eklenince mature dönüyor. Bebek küçükken emzirdikten sonra hemen sahip boşaltmak gerekiyormus ki bu yaşanmasın. Aci tecrübeyle öğrendim aman siz dediğim gb yapın. Elektrikli veya manüel elinizin altında bulunsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mature dönmek ne demek? Acı tecrübe derken bir daha emmedi mi?

English Home akrilik kuzulu battaniye 30 TL baska renkleri de var

İşte öyle bir durum oldu komşum önceden alıp kenara koyduğu elektirkli göğüs pompasını kullanamadı, çekim gücü yetersiz geldi direkt hastane pompası kiralamak zorunda kaldılar, diğerini de hiç kullanamadılar, parası da boşuna gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mature dönmek ne demek? Acı tecrübe derken bir daha emmedi mi?
Mastit diyecektik. Mastit süt kanallarının tıkanması. Iyice kötü olursa ateş çıkıyor wnfeksiyona dönebiliyormuş. Sonrası operasyon. Çok şükür son duruma gelmedim ben ama maariften sonra sutuntadi değişti ve bebeğim o göğsü bir daha emmek istemedi. Tek göğüs emziriyorum şimdi. Yetmediği için ek gıdaya erken başladık. Çünkü biberon emmiyor. Mama içeremedim.

Hm nın ürünleri de güzel ve uygun oluyor. 3 al iki öde kampanyası vardi.

Agiz mendili 7 li 17 TL E Bebek

Eklentiler

• Screenshot_20180103-194049.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…