MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
Mature dönmek ne demek? Acı tecrübe derken bir daha emmedi mi?Göğüs pompası şart. Nici dersen bebiş küçük olduğu için kavramakta zorluk çekiyor emde bile bitiremiyor. Bitmeyip üzerine süt eklenince mature dönüyor. Bebek küçükken emzirdikten sonra hemen sahip boşaltmak gerekiyormus ki bu yaşanmasın. Aci tecrübeyle öğrendim aman siz dediğim gb yapın. Elektrikli veya manüel elinizin altında bulunsun.
Göğüs pompası şart. Nici dersen bebiş küçük olduğu için kavramakta zorluk çekiyor emde bile bitiremiyor. Bitmeyip üzerine süt eklenince mature dönüyor. Bebek küçükken emzirdikten sonra hemen sahip boşaltmak gerekiyormus ki bu yaşanmasın. Aci tecrübeyle öğrendim aman siz dediğim gb yapın. Elektrikli veya manüel elinizin altında bulunsun.
Mastit diyecektik. Mastit süt kanallarının tıkanması. Iyice kötü olursa ateş çıkıyor wnfeksiyona dönebiliyormuş. Sonrası operasyon. Çok şükür son duruma gelmedim ben ama maariften sonra sutuntadi değişti ve bebeğim o göğsü bir daha emmek istemedi. Tek göğüs emziriyorum şimdi. Yetmediği için ek gıdaya erken başladık. Çünkü biberon emmiyor. Mama içeremedim.Mature dönmek ne demek? Acı tecrübe derken bir daha emmedi mi?
Konu çok iyi olmuş. Takipteyim
Hoşgeldiniz kizlar siz de urun ekleyebilirsinizAynen çok iyi faydali bi konu
Hosbulduk.Bende yarin ekleyecem canim :)Hoşgeldiniz kizlar siz de urun ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?