• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Aa hadi ya. Keşke bende kaybetsem ya. Ben 1 haftada 1,5 kilo almışım ya. Zaten var kiloda... dikkat etmem lazım :KK43:

Canm ben ogrendgmde 62 idim 1 haftada 66 ya ciktim 7.haftada basladi bulantilarm ve hizla verdim kiloyu. Yeterki siddetli bulantim olmasin kiloyada raziyim inan :-/

Bende ikinci çocuk annesi olarak size biraz tavsiye vereyim o zaman :KK76:

Ayaklı zıbın lar pek kullanışlı olmuyor tavsiye etmem onu hiç
önlük ler de pek kullanışlı değil daha çok mendil kullanımı daha güzel daha temiz oluyor ben boğulur diye çok korktum hiç kullanmadım her emzirdiğim de mendil kullandım.
bebeğinize bol bol çorap alın bebeklerin ayakları çok üşür yaz bebeği demeyin giydir in mutlaka iki tane.
Göğüs ucu çatlakları için kreminizi alın hazır evde dursun mutlaka.
Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz olursa cevaplarım

Evet canım. Bebişlerimizde kucağımıza gelsinde Allahın izniyle derdimiz kilo olsun :) normal yollarlamı oldu kaç yıllık evlisin

1,5 yillik evliyim canm. Ama 1 yil boyunca vajinismus ile cebellestim. Allah kimseye vermesin..Once ondan kurtuldum sonra hic korunmadm zaten. 5.ayda hamile kaldim elhamdulillah :)

Sen kac yillik evlisin ??

Bende ikinci çocuk annesi olarak size biraz tavsiye vereyim o zaman :KK76:

Ayaklı zıbın lar pek kullanışlı olmuyor tavsiye etmem onu hiç
önlük ler de pek kullanışlı değil daha çok mendil kullanımı daha güzel daha temiz oluyor ben boğulur diye çok korktum hiç kullanmadım her emzirdiğim de mendil kullandım.
bebeğinize bol bol çorap alın bebeklerin ayakları çok üşür yaz bebeği demeyin giydir in mutlaka iki tane.
Göğüs ucu çatlakları için kreminizi alın hazır evde dursun mutlaka.
Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz olursa cevaplarım

Sağol canımmm ♥️ İnşaAllah biraz daha ilerlesin gebeliğimiz sorarız daha da ne almamız gerektiğinii :)))

1,5 yillik evliyim canm. Ama 1 yil boyunca vajinismus ile cebellestim. Allah kimseye vermesin..Once ondan kurtuldum sonra hic korunmadm zaten. 5.ayda hamile kaldim elhamdulillah :)

Sen kac yillik evlisin ??

Güzel canım maşaAllah. Ben 5,5 yıllık evliyim. Tüp bebekle kaldım

1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358
Travel sistem tamam güzelde, çok dağınık o puset 6 ay kullanılcak, sonrasında koycak yer arıycaksınız. Ha şöyle bir güzelliği var oto koltuğu olarak kullanılıyor. Ayrıca tekerlekleri çok büyük arabanın bagajına zor sığıyor. İnsan bir süre sonra üşeniyor çıkarmaya daha hafif birşeylere bakın. Ben tek araba kullanıyorum yaklaşık 3,5 kilo ağırlığında arkadaşım sizin fotodaki arabadan kullanıyor kadının canı çıktı resmen tek iskelet bagaja sığmıyor. Sonra üstteki puseti çocukla birlikte alıp koltuğa oturuyor. Çocuğu mu tutsun o çıkan iskeleti mi arabaya koysun kan ter için de kalıyor. Hafif biraraba alın.

Sağol canımmm ♥️ İnşaAllah biraz daha ilerlesin gebeliğimiz sorarız daha da ne almamız gerektiğinii :)))

Hastane çantası ileriki dönem de ne lazım olur diye sorarsanız cevaplarım inşallah canım benim kız olursa kıyafet çok ama erkek olursa sil baştan alınacak herşey hayırlısı olsun :KK9:

Hastane çantası ileriki dönem de ne lazım olur diye sorarsanız cevaplarım inşallah canım benim kız olursa kıyafet çok ama erkek olursa sil baştan alınacak herşey hayırlısı olsun :KK9:

İnşaAllah canım o günleri görmek nasib olsunda sorarızzz hep :)

Sağlıklı olsunda canım... Kız erkek Allah ne verirse artık :) kızınkileride saklarsın erkek olursa 3. Ye saklarsın :oops:

Arabaniz varsa bence de hafif bastonlar isinizi görür.

Hicbir arkadasim kullanmadı. Siz simdilik bol ceviz, cih badem, kuru dut yiyip sut yorgrt kullanin.

Tuzunuz iyotlu olsun muhakkak. Zeka uzerine olumlu etkisi var

Saglikla kucagumza aliriz insallah hep beraber

Sağol canım bilgiler için inşaAllah :))

İnşaAllah canım o günleri görmek nasib olsunda sorarızzz hep :)

Sağlıklı olsunda canım... Kız erkek Allah ne verirse artık :) kızınkileride saklarsın erkek olursa 3. Ye saklarsın :oops:

Kız dur hele bir sağlıkla bunu da doğurayım zor heralde üçüncü bunu da mecburi sağlık için yoksa şimdilik hiç düşünmezdim yine de rabbim derdini vermesin inşallah hiç görmedim ama çok seviyorum :emir_bebek: sayı fark etmez her hamilelik de anne olmanın gururunu mutluluğu yaşıyor insan çok şükür rabbime yine de.

Ben iki yıl kadar önce denemiştim çok tozutuyordu ve kıyafetleri tekrar giydiğimde kaşıntı yapmıştı vazgeçtim. Tozutma problemi yeni üretilenlerde çözülmüş diyorlardı doğru mu?
Bende öyle birşey olmadı benim vücudumda alerjik

Back