Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Güle güle kullan canım.
Bende bakayım teşekkürler

Annişler süt artırıcı çay olarak ne içiliyor malt içecekler çok kilo yapıyor diye duydum ama diğer çaylar hangisi benim hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?
Humana şekerli,maltlar kalorili biraz evet ama günde 1 tane icilebilir, ikisine muadil milupa'nın şekersiz poşet çay şeklinde bir karışımı var o içilebilir. Ben humana ile başlayıp milupa ile devam etmiştim arada malt ta içtim.

Son düzenleme:

Benim son grupta bunlar kızlar,yıkadım ütüledim astım az önce.
Arada beğendiğim seyler olursa alırım artık zira öncekilerle beraber baya birşeyler almış oldum. Ha yetmediği yerde hemen temin edebilirim.
Sadece müslin battaniye alacağım ekstra onuda Rossmanda ikili pakette görmüştüm ama almadım şimdi pişman oldum e bebekte bakınca,ikili bir pakette rossmandan alacağım,birde penyelerden alırım diye düşünüyorum,evimiz sıcak oluyor bebekte yaz bebeği olacak kısmetse.
Birde biberon aldım miniklerden,emzirmeyi planlıyorum ama ne olur ne olmaz bulunsun yedekte.
Geriye kaldı bakım ürünleri,bez ,pamuk havlu ve kendi eksiklerim. Onları da buldukça alacağım.

Çoook güzeller güle güle giysin bebeğin :)

Aliexpresten tereddütle söylediğim çantam elime ulaştı kızlar tavsiye ederim çok beğendim derin cepli kullanışlı

Eklentiler

• 657E9CB0-4970-4A72-B062-CF696112E000.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 102
  • 19B1F931-01AF-46FC-8AE9-5D381B17D4BD.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 94
  • 4DEA6B3F-1567-4D91-8A60-3B6ECEFB95B6.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 93
Gule gule kullansin kuzun,cok begendim hepsini. Senin su kedili altin tulumunu aldim,kedili olan beyazli tulumun da penye battaniyesini :)Kedili urunlere bayılıyorum. ♡
Kızlar 10lu hastane çıkışının hepsini birden mi vericez doğum sırasında. Yani hem iç zıbın hem çıtçıtlı badi hem patikli alt hem çorap hem mendili hem yeleği vs.
Ben de cok parcali olcak diye 5li çıkışı doğumhane icin hazirladim .Icinde kundağı yoktu kundak koydum .Sade ve öz oldu. Zaten ilk giyilenler cabuk degistiriliyor .

Sağolasın canım.
Bende kedililere bayılıyorum. Erkek icin çok alternatif olmayınca tabi birde.
Bende tulum almıstım önceki alışverişimde kedili.
Senin kuzunda güle güle giysin inşallah

Merhaba hanımlar çok yararlı bir başlık olmuş teşekkür ediyorum sizlere, çok faydalandım.Ben daha yeni başladım alışverişe,en son kadıköy cuma pazarına gittim ,İstanbul'da olanlar eğer imkanınız varsa tavsiye ederim, 3,5 - 7,5 tl çok güzel, kaliteli yumuşacık kumaşlı çıtçıtlı body,alt pijama ve tişört ; 20 liraya takımlar var.

Hosgeldiniz .Sağlıkla alin bebeginizi kucaginiza insallah .

Bende mi öyle yapsam bilemedim 10 parçalı olanın hangisini vereceğimi bilemedim :)

Kızlar 10lu hastane çıkışının hepsini birden mi vericez doğum sırasında. Yani hem iç zıbın hem çıtçıtlı badi hem patikli alt hem çorap hem mendili hem yeleği vs.
Ben 10lu almadım bu kez. Battaniyesi iç zibını,tulumu,eldiveni ve şapkasi var aldığım 2 tane setin. Bunlar yeterli olur diye düşünüyorum.
Zaten yedeği de götürülür,değiştirilir gerekince.

Kızlar merhaba, Bende bebek alışverişi araştırmasına başlayanlardanım.Birkaç bir şey aldım.Birşey soracağım bebek emzirme yastığımız olsun istiyorum, herşeyde bir emeğim olsun istiyorum.Hazır mı alayım yoksa evde kendim uğraşıp mı yapayım ?

Bende mi öyle yapsam bilemedim 10 parçalı olanın hangisini vereceğimi bilemedim :)
Oyle yapabilirsin cunku icinde giydirilmeyen parcalar kaybolabilir ,yere düşüp kirlenebilir. Az parca olması ebelerin de isini kolaylaştırır.

Elinizden geliyorsa yapabilirsiniz .Ama yorucu olur ugrasamam diyorsaniz hazir alin .Oraya harcayacağınız enerjiyle bebeğinize baska bir sey yapin .Ben hirka yelek,battaniye vs ördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…