Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kizlar hazir vaktim varken ve esim evdeyken hastane cantami hazirlayim dedim .2 ayri canta yapıyorum .Birincisi bebegim icin olan.Koyduklarimi ve koyacaklarimi yazayim hem size de fikir olsun hem de benim unuttugum bir sey varsa soylersiniz .
  • Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
  • Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
  • 1 tane yedek kundak
  • 1 tane muslin kundak
  • 3 tane alt üst takim
  • 3 tane çorap
  • 2 tane iç zıbın
  • 3 tane ağız mendili
  • 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
  • 3 tane alt açma bezi (unibaby)
  • 1 paket islak mendil (unibaby)
  • 20 tane bebek bezi (prima care)
  • Pisik kremi (mustela
  • Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)

Eksikleriyle beraber kendi cantam
  • 1 pijama
  • 1 gecelik
  • 2 emzirme sutyeni
  • 2 emzirme atleti
  • 2 lohusa külodu
  • 8 Göğüs pedi
  • Göğüs kalkani
  • Göğüs ucu kremi
  • Lohusa taci
  • Şal + tülbent
  • 24 lü gece pedi
  • *Ekleyeceklerim
  • Yedek gecelik
  • 1 tane çorap
  • Terlik
  • Depent
  • Dedorant
  • Dis fırçası/macunu
  • Makyaj malzemeleri
  • Islak mendil
  • (Lutfen eksigim varsa yazin kizlar ,sezeryan olcam )

Hiç eksiğin varmış gibi durmuyor canım herşey tamam gibi ama daha önce doğum yapanlar daha iyi bilir yine de

Bu kadar kıyafete gerek var mi hastane icin? Ben iki hastane cikisi alir gecerim diyordum.

Corabi 1 arttirmanizi ve mutlaka şal ya da kalin ceket koymanizi oneririm. Zira insan kan kaybettigi icin dogumdan sonra cok usuyor. Siz sezeryan olacaksaniz şal daha kullanisli olabilir cekete kollarinizi sokmak zorlayabilir. Bir de bebege battaniye koyun.

Bu kadar kıyafete gerek var mi hastane icin? Ben iki hastane cikisi alir gecerim diyordum.
Hastanede 2 gece kalcaz gerek var bana gore. Hem de fazla olsun az gelmesin .Sirtimda taşımayacağım. Zaten ekstra olanlari ayrica paketledim her ihtimale karsi .
Tamam ekleyecegim tesekkur ederim .

Gayet yeterli.
Bende dün kullan at lohusa kilotlarından aldım kendime. Mantıklı geldi kanama olacağı için kullanıp atılacak tarzda olması.
Birde bebeğin ilk aylarda kullanacağı giyim tamamladım. Yıkadım ütüleyince resimlerini atarım. Kaldı bir tek bez,ıslak mendil vb şeyler,birde kendim için gecelik sabahlık terlik vb şeyler.

Birde kendin için süt arttırıcı çay/içecek eklemelisin. Hastanede başlarsan içmeye faydasını görürsün. Meme ucu kremini de 1 ay kala sürmeye başlarsan güzel olur,hastane de de kullanırsın. Bende lansinoh aldım hastane cantama ekleyeceğim

A101 de unibaby de indirim varmis bir bak istersen canim .Lohusasepetinde cok guzel gecelik takimlari var.

Tamam canim cay da alayim bir arkadasim 2 hafta onceden icmeye baslamisti .Ben de öyle yapayim. Zarari olacağını sanmiyorum. Lansinoh 40 ml aldim ilk etapta yeter sanirim sonra duruma gore yeniden alirim .

A101 de unibaby de indirim varmis bir bak istersen canim .Lohusasepetinde cok guzel gecelik takimlari var.
Ben e bebekten alırim diye düşünmüştüm. Baby me idi sanırim markası,kızıma ondan almıştım. Ama uni de iyidir,uğrayabilirsem bakayım teşekkürler.
Gecelik/sabahlık zaten mağazalarda bulamadım pek alternatif. Acık renkler var ama ben istemiyorum. Bir ara bakayım.
Tek bakmadığım yer suwen ve oysho kaldı birde ebru maternty aklımdaydi orada güzel ve şık takımlar vardı kızıma hamileyken görmüştüm ama onun icinde bakırköye gitmem gerekecek gözüm kesmiyor. Bu hafta viaport'a gideceğim orada bakacağım cok mağaza var,bulamazsam gözümü karartıp netten alacağım. Cidden zor bulunuyor şaştım kaldım.

Tamam canim cay da alayim bir arkadasim 2 hafta onceden icmeye baslamisti .Ben de öyle yapayim. Zarari olacağını sanmiyorum. Lansinoh 40 ml aldim ilk etapta yeter sanirim sonra duruma gore yeniden alirim .
Yeter bencede bittikce alırsın ama ilk aylardan sonra gerek kalmıyor pek. Bana 1 kutu yetmişti ki kızımı 22 ay emzirdim.
Cay muhakkak at cantana canım hatta bulabilirsen malt içecekleri var e bebek ve jokerde vardı,hatta migrosta da gördüm onlarda çok işe yarıyor aklında olsun ben çok içtim,yine alacağım listemde yazıyor.

Feyza nin pijamalari cok guzel ve kaliteli .Dogum sonrasi evde giymek icin bir set aldim .Ici askili dantelli ceketi var .Cok hosuma gitti .Hatta indirimdeydi 120 ye aldim .Bir de lohusa geceliginde gercekten renk sorunu var .Ya ekru ya mavi ya pembe baska renk yok .Ben de mavi aldim ona gore tac yaptirdim ,şal aldim .Oglumun hastane çıkışının biri de mavi .

Kızlar sabahlık aldınızmı gecelik üzerine sabahlık almasam çok üşürmüyümki bana gereksiz geliyor mersin çok sıcak oluyor çünki

Annişler süt artırıcı çay olarak ne içiliyor malt içecekler çok kilo yapıyor diye duydum ama diğer çaylar hangisi benim hiç bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…