MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
TeşekkürlerKraft markasi canim calipso elite modeli En azindan görünüşü kaliteli diye onu aldik Ama ilk cocugumuz oldugu icin ikinciye de kullaniriz cinsiyetler farkli olur diye cok kiz bebege uygun cicili bicili bisey almadik O da icime sinmeyen noktalardan biri sanirim
Alt kademe oldukca derin Malzemesi gayet iyi bence Onun dışında bisey diyemeyecegim şimdilik kosede duruyor
Ay hadi inşallah benimki de şu an istanbulda aktarmada görünüyor elime haftaya ulaşır tek tedirgin olduğun alışverişim bu çanta oldu inşallah güzel gelir sizinki gibi güle güle kullanalımBen aynı çantayı aldım. Çok güzel. Bu hafta geldi. Çok kaliteli
Civil indiriminden 45 tl ye aldin ben 15p cok geldikızlar 10 lu hastane çıkışı için 150 tl çokmu sizce?
Ben e bebekte indirim varken 80 tl civarı almıştım canım ama indirimsiz fiyatı 120ydi sanırım
aynen fakat çarşıdada çok dükkan gezdim hep sıradab şeyler biraz modern oluncada 100 ü geçio direk.çok insta sayfasına kızdım bu yüzden.kadın 95 e satıo aynı takımı dükkanda buldum 70 dedi adam.instaya yazdım son kaç olur 95 dio başka bişi demio.kar yaparken biraz insaflı olun insanlar gönlünce alamıo hevesini sizin gibi tüccarlat yüzünden dedim çok paragözler yaBence de çok çarşıdan 70 civarı bişeye almıştım pamuklu yumuşak uzun süre kullanacak olsa neyse...
bende takip edeyim bari böyle olmıcakCivil indiriminden 45 tl ye aldin ben 15p cok geldi
1 2 gune deterjanlarimiz gelecek .Sonra yikayip ,ütüleyip koyacağım çantamıza.teşekkür ederim paylaşımlarınız içinsizlerde hazırlıklar ne durumda afilim seninle aynı zamanlarda doğurucaz insallah allahtan bir mani cıkmazsa bebek kıyafetlerini doğum çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz
Çok az giyiyorlar zaten canım başta çok hızlı büyüyorlar istersen 5li şık bi takım al 10lu seti uyguna al.aynen fakat çarşıdada çok dükkan gezdim hep sıradab şeyler biraz modern oluncada 100 ü geçio direk.çok insta sayfasına kızdım bu yüzden.kadın 95 e satıo aynı takımı dükkanda buldum 70 dedi adam.instaya yazdım son kaç olur 95 dio başka bişi demio.kar yaparken biraz insaflı olun insanlar gönlünce alamıo hevesini sizin gibi tüccarlat yüzünden dedim çok paragözler ya
Bir lassig omuz çantası bir de okiedog urban aldım, ikisini de beğendim .malzemeleri sağlığa zararlı olmayan cinstenKızlar ya bi yardımcı olun bebek cantasi olarak ne aldiniz
kızlar lohısa sepetinden bone marka
gecelik pijama takımı alan var mı
Hangi ildesin canım sen? O sitede satılan modelleri satan bir mağaza var Eminönü havuzluhan dakızlar lohısa sepetinden bone marka
o havuzluhana benim lesinlikle gitmem gwrek ama eskişehirdeyim çok uzak canımHangi ildesin canım sen? O sitede satılan modelleri satan bir mağaza var Eminönü havuzluhan da
yakın zamanda mı aldın acaba? ben de baksam hangisi diye. bir de doğru öçltüğünü nerden kontrol ediyorsun?
Ben pijama takımımı bone marka aldım. Pamuk saten gayet kaliteli bir şey geldi.kızlar lohısa sepetinden bone marka
gezmediğim dükkan kalmadı eskişehirde ama malesef bulamadım videosunu izleyince sipariş verdimBende onlara bakıyorum hep çok hoşuma giden modelleri oldu. O markamı bilmiyorum ama o siteden bayağı alışveriş yapan oldu.
buna çok sevindim ya bende videosunu izleyince alma kararı aldım siparişini vermiştim içim rahatladıBen pijama takımımı bone marka aldım. Pamuk saten gayet kaliteli bir şey geldi.
canım sipariş detayıma baktımda gönderenin adresi havuzluhan eminönü yazıo :)) site dediğin mağazaya ait sanırım :)Hangi ildesin canım sen? O sitede satılan modelleri satan bir mağaza var Eminönü havuzluhan da
Eğer gelmeye niyetin varsa oradaki mağazada biraz daha uygun fiyatı yani indirim yapıyorlar ama eskişehirdeysen al gitsin :)o havuzluhana benim lesinlikle gitmem gwrek ama eskişehirdeyim çok uzak canım
Olabilir canım :)canım sipariş detayıma baktımda gönderenin adresi havuzluhan eminönü yazıo :)) site dediğin mağazaya ait sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?