Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Gercekten bunlar hep soru işareti canım.ben kendi arastırmalarıma gore kendi yapacaklarımı anlatayım belki sanada bi yararı olur belki bi fikir verir.
Öncelikle ben bebek sahibi tanıdıklarımı baya bunalttım sorularımla onlardan aldığım cvplarla su kararları verdim ben file almıcam silikonlu banyo oturagı alıcam.filelerin mandalları hep kırılıo sağlam olmuyo diolar oyuzden file almıcam zaten guvenip ustune bırakamıcam gibi.herkeste alısınca file fazla gelio dio.ama file tercih edeceksende kopuklu olanların kopukleri zamanla cıkabiliomus agzına burnunua kacabilio denio.duz olanlar daha mantıklı istersen ustunede bişi koyarsın daha yumusak olsun die.kuvetide ben şişme kuvetlerden alıcam yer kaplayan bişi istemiorum.ates olcer kesinlikle ya kulaktan yada alından temsszı olmalı denio.cunku bebek zaten hastayken kol atında tutmuyo termometreyi diolar uyurkende uyandırmaya korkuyorsun oyuzden koltuk altı kullanıslı deil dediler.ben alman markası beurer tansiyon aleti kullanıorum cok memnunum hep hastanede olculenle karsılastırıyorum.bu markanın hem kulaktan hem temassız olcen ates olceri var.fiyat olarakda daha uygun.emzirme minderi etrafımda kimse kullanmamış cok istersen bi yastık kullan dediler.bende once deniyim yastık olmazsa bakar alırım heryerde var dedim.
Ben bebek taragını gratisten aldım.termometreyide beurer alacagım burun aspiratoru o set içindekiler cok kullanıssız oluyo diolar.tırnak makasıda ufak ağızlı bitane aldım bide kagıt torpu alıcam.

Bebek bezi prima premium care aldım ama fazla deil bunu deneyip bakıcam denemeden karar vermeyin deniyor.

Gogus pompasıda calısma durumuna gore al.ben calısmıorum manuel alıcam ama sen calısacaksan ozaman elektrikli daha mantıklı olabilir.
Umarım sana bi fikir verebilir canım.

hastahane cikisini teyzemiz alicam dedi ikiz oldugunu bilmiyodu ama onu almicam. Emzik ne aldin avent mi? Bakayim biraz onlara. Mustela suanda indirimde mi hepsiburadada?
Alsinda indirimde degil ama en ucuz orda gordum Trendyol la filan kiyaslama yaptim bariz fark var. Cantali set almani onermem ayri ayri sampuan ,bebek yagi ,pisik kremi olarak al bence.Emzik.evet Avent ama su ayicikli kocaman olanlardan değil.

Alsinda indirimde degil ama en ucuz orda gordum Trendyol la filan kiyaslama yaptim bariz fark var. Cantali set almani onermem ayri ayri sampuan ,bebek yagi ,pisik kremi olarak al bence.Emzik.evet Avent ama su ayicikli kocaman olanlardan değil.
Anladjm canim bakayim biraz.
25.haftada dogum yapan maalesef bebeginin birini kaybetti canim .Diger arkadasimiz da bugun gorecekti bebekleri henüz yazmadi .Sakin kendini yorma surekli yat .
ya uzuldum simdi Allah digerine uzun omurler versin. Evet yatiyorum canim. Sadece hergun yuruyus yapmaya calisiyorum. Yorulunca da dinleniyorum.

Cok tatliymiş Güle güle giysin bebiş :)
Canim ya geçenlerde pijama takimlari atmistin evin icinde giymek icin onlari instagram dan aldin galiba. Hangi sayfaydi
Sagol kuzum. Pijama_kralicesi .1 gunde geldi kargo ben sasirdim megerse firma Konyadaymis

Ya sorma büyük şeyler daha gözle görünür ve çok detay istemeyen şeyler ama bu küçükler daha çok araştırma gerektiriyor sanki dimi

Kızlar iyi akşamlar stylo turtle anne bebek sırt cantası alan var mı? Varsa memnun mu? İçinin resimleri yok acaba buyuk gozunde cepler var mı?

Kızlar iyi akşamlar stylo turtle anne bebek sırt cantası alan var mı? Varsa memnun mu? İçinin resimleri yok acaba buyuk gozunde cepler var mı?
O seriyi bilmiyorum ama benimki stylo popi oldukca kullanisli .Bir de ona bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…