Aklımdaki soruları yazayım mutlaka siz de dusunmussunuzdur.
Banyo filesi iki çeşit sanırım biri köpüklü gibi daha pahalı biri düz kumaş hangisi iyi?
Ateş ölçer dijital koltuk altı mi yoksa temassız lazer mi?
Emzirme minderi nasıl bişey olmali? Yastık yetmiyor mu?
Bebek bakım setine para vermeye gerek var mı binbir çeşit tırnak makası var içinde. Burun aspiratorleri falan kötü ise direk çöpe gidecek zaten...
Göğüs pompası manuel yeterli olur mu yoksa direk elektrikli mi almak lazım? Aliexpresten alsam çok mu riskli
Bebek bezi hangisi olmalı?
Bunların çoğunun net bir cevabı yok sanirim. Her biri için internette farklı yorumlar var. Benim gibi alışverişte iki saniyede karar veren insan tıkandı resmen
Alsinda indirimde degil ama en ucuz orda gordum Trendyol la filan kiyaslama yaptim bariz fark var. Cantali set almani onermem ayri ayri sampuan ,bebek yagi ,pisik kremi olarak al bence.Emzik.evet Avent ama su ayicikli kocaman olanlardan değil.hastahane cikisini teyzemiz alicam dedi ikiz oldugunu bilmiyodu ama onu almicam. Emzik ne aldin avent mi? Bakayim biraz onlara. Mustela suanda indirimde mi hepsiburadada?
25.haftada dogum yapan maalesef bebeginin birini kaybetti canim .Diger arkadasimiz da bugun gorecekti bebekleri henüz yazmadi .Sakin kendini yorma surekli yat .25-27 haftalarda dogumlari ilanlarin bebisleri saglikli mi canim?
Gule gule kullanilsin canim .Genelde hastane çıkışları o civarda .Kızlar ebebekten aldım bu hastane cıkısını 200tl etıketı vardı ındırımde 90 tl ye aldım
Anladjm canim bakayim biraz.Alsinda indirimde degil ama en ucuz orda gordum Trendyol la filan kiyaslama yaptim bariz fark var. Cantali set almani onermem ayri ayri sampuan ,bebek yagi ,pisik kremi olarak al bence.Emzik.evet Avent ama su ayicikli kocaman olanlardan değil.
ya uzuldum simdi25.haftada dogum yapan maalesef bebeginin birini kaybetti canim .Diger arkadasimiz da bugun gorecekti bebekleri henüz yazmadi .Sakin kendini yorma surekli yat .
Amin canim insallah .Allah zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin hepimize.Anladjm canim bakayim biraz.
ya uzuldum simdiAllah digerine uzun omurler versin. Evet yatiyorum canim. Sadece hergun yuruyus yapmaya calisiyorum. Yorulunca da dinleniyorum.
Cok tatliymiş Güle güle giysin bebiş :)
10 lu hastane çıkışımız
Sagolasın canım ben Bursada yasıyorum aynı markanın hastane cıkısları 150 tl den baslıyor baska yerlerdeGule gule kullanilsin canim .Genelde hastane çıkışları o civarda .
Sagol kuzum. Pijama_kralicesi .1 gunde geldi kargo ben sasirdim megerse firma KonyadaymisCok tatliymiş Güle güle giysin bebiş :)
Canim ya geçenlerde pijama takimlari atmistin evin icinde giymek icin onlari instagram dan aldin galiba. Hangi sayfaydi
amin insallah canimAmin canim insallah .Allah zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin hepimize.
Ya sorma büyük şeyler daha gözle görünür ve çok detay istemeyen şeyler ama bu küçükler daha çok araştırma gerektiriyor sanki dimiAynen benim de canım bölük pörçük eksikler hepsinin fiyatını aklımda tutamiyorum tek tek hangi marka iyi yoksa markaya gerek yok mu araştırıyorum sonra unutuyorum falan... Offfffff
En eğlenceli kısmı zibinlardi
Onlar da bitti
Tamam canım çok sağol :)Sagol kuzum. Pijama_kralicesi .1 gunde geldi kargo ben sasirdim megerse firma Konyadaymis
Kız mı erkek mi senin Bebişin canım ? Kız beklemez derler bakalım belkide aynı gün Doğum yaparız bellimi olur :)Sen söyleyince farkettim bendene güzel. Günlerini beklicek mi bakalım bebişlerimiz , ben daha önce gelecek gibi hissediyorum hep.
O seriyi bilmiyorum ama benimki stylo popi oldukca kullanisli .Bir de ona bak istersen.Kızlar iyi akşamlar stylo turtle anne bebek sırt cantası alan var mı? Varsa memnun mu? İçinin resimleri yok acaba buyuk gozunde cepler var mı?
Bende canta arayisindayim kullanisli ve uygun canta hala bulamadimKızlar ya bi yardımcı olun bebek cantasi olarak ne aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?