Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Sepet besiklere en başından beri sempati duyuyorum .Ama kucuk olmasi dezavantaj Bu urun civilde 500 tl

Sepet besiklere en başından beri sempati duyuyorum .Ama kucuk olmasi dezavantaj Bu urun civilde 500 tl
Eki Görüntüle 2086902

Benim de çok hoşuma gidiyor bu beşikler ama ben mobilya olandan aldım çekmeceleri işime yarıyor ama ikinci olacağı için mecbur şimdi kızıma bir dolap yapmam gerekiyor.

Eki Görüntüle 2086902
Ben de oda yapana kadar böyle düşünüyorum ama 500 çok pahalı... Kimileri diyor ki çocuk uyurken dar geliyor elini kolunu çarpıp uyanıyor sadece 4-5 ay kullanabileceksek baska şeylere bakmak lazim

Ben de oda yapana kadar böyle düşünüyorum ama 500 çok pahalı... Kimileri diyor ki çocuk uyurken dar geliyor elini kolunu çarpıp uyanıyor sadece 4-5 ay kullanabileceksek baska şeylere bakmak lazim
Baska yerlerde 750 800 e de gordum .Park besik dusunebilirsin o zaman

Park beşiği sevmiyorum yeğenimin vardı iki gün görmem yetti. Hem plastik muşamba gibi hem de içine eğil kalk canım cikmisti... Napicagimi gerçekten bilmiyorum...

Selamlar, ben de aynı durumdayım. Sürekli araştırıp fikir alıyorum. Nasıl bir yatak, hangi bebek arabası vs. kafamda deli sorular.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da bana pek kullanisli gelmiyor bebekler hizli büyüyor çünkü. Kiyafet degil ki hadi küçüldü yenisini alalim desek .Bir de bizim yatak konumu bunu kullanmaya uygun degil .Çevirme şansımız da olmaz .Ama durumu olanlar alabilir neden olmasin :)

Evet ama burada klasik anne yanı değil de, sipariş verilerek yapılmış sonradan değiştirilip yatak olarak kullanılabilecek bir anne yanından bahsediliyor. Anne yanı deyince hep Chicco'nun o pahalı ve küçük modeli aklımıza geliyor. Burada anlatılan daha farklı. Fiyatı da çok uygun. Özellikle yeni doğan döneminde bebek yanı başında çok rahat olur bence, sürekli yatağından indir kaldır da olmaz. Ama tabi sizin yatak da müsait değilse, kenarlıklıysa o zaman rahat olmaz :) Ama müsait olanlar için bana çok pratik geldi.

Güzelmiş canım ama benim de afillim gibi yatağımın yanında böyle büyük biseye yer yok. Ya küçük bir yatakcik alcam bir kaç ay tukurukten kusmuktan kendini kurtarabilene kadar yatircam ya da ayakucuma büyük beşik.

Sepet besikler evet cok tatlis miniminnosss ama hic kullanisli oldugunu dusunmuyorum. Sadece 4 5 ay kullanp bi kenara atacagm birseye de para vermek anlamsiz geliyor. Sanirim ben park yatak tercih edecegim :)

BeN de aldıklarımi yazayım

1. Park yatak kraft calipso Elite

2. Bebek arabası chicco lite way plus 2 duo

3. Emzik avent yeni doğan

4 biberon dr browns geniş

5. Küvet seti babyjem

6. Anakucagi arkadaşım verdi tiny love

7. Deterjan roxy bitkisel

8.şampuan unibaby köpük

9 bez prima premium care

10. İslak mendil unibaby yenidogan

11. Göğüs kremi lansinoh

12. Pompa philips avent

13. Göğüs pedi lansinoh

14. Bebek çikolatası hacı serif

15. Weewell ateş olcer

Alışveriş yaptığım yerler
*e bebek
*Toker bebe
*civil
*minicity avm
*tchibo
* turuncukasa.com
* mahalle arası bebek dukkanlari:)

Son düzenleme:

Güzel bir liste olmuş. Göğüs pompası konusunda kararsızım ben. Yararlı olduğunu düşünüyorum kesinlikle o açıdan kararsız değilim sadece bebek daha doğmadan alıp koymayın diyorlar, süt gelme durumunuza bakın diyorlar.

Ben calisacagim canım sagip evde bırakacağım mecbur

Ev hanimi olsam doğunca duruma göre alırdım ama

Kararım değişmezse bu tarz bir sey dusunuyorum cekmeceleri de var cok isim e yarar Eki Görüntüle 2086956

Benim beşiğim sallanan olandan ve çok işime yarıyor o çekmeceleri ama benim çekmeceler dört tane bunun iki tane sallanan beşik modelini tavsiye ederim çekmeceli olması büyük bir avantaj gündüz oraya geceler i içinde ayrı beşiğim var benim yanıma bırakmak için oda mobilya li ama küçük

Aynen canım ben de çalışıyorum ama burada almayın sonra alırsınız demiyorlar, bazı annelerde ciddi anlamda hiç süt gelmeme durumu olabiliyormuş ve avent tarzı evde kullanılan ürünlerin çekim gücü yetersiz oluyormuş. O yüzden profesyonel hastane pompası kiralamak zorunda kalabilirsiniz, ev ürünü de elinizde kalmasın diyorlar. Almamış annelerin aklında olsun bir de bu yönden düşünsünler diye paylaştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…