Sepet besiklere en başından beri sempati duyuyorum .Ama kucuk olmasi dezavantaj Bu urun civilde 500 tl
Eki Görüntüle 2086902
Ben de oda yapana kadar böyle düşünüyorum ama 500 çok pahalı... Kimileri diyor ki çocuk uyurken dar geliyor elini kolunu çarpıp uyanıyor sadece 4-5 ay kullanabileceksek baska şeylere bakmak lazimSepet besiklere en başından beri sempati duyuyorum .Ama kucuk olmasi dezavantaj Bu urun civilde 500 tl
Eki Görüntüle 2086902
Baska yerlerde 750 800 e de gordum .Park besik dusunebilirsin o zamanBen de oda yapana kadar böyle düşünüyorum ama 500 çok pahalı... Kimileri diyor ki çocuk uyurken dar geliyor elini kolunu çarpıp uyanıyor sadece 4-5 ay kullanabileceksek baska şeylere bakmak lazim
Park beşiği sevmiyorumBaska yerlerde 750 800 e de gordum .Park besik dusunebilirsin o zaman
Park beşiği sevmiyorumyeğenimin vardı iki gün görmem yetti. Hem plastik muşamba gibi hem de içine eğil kalk canım cikmisti... Napicagimi gerçekten bilmiyorum...
Kararım değişmezse bu tarz bir sey dusunuyorum cekmeceleri de var cok isim e yarar Eki Görüntüle 2086956
Ama kiz olsa bile gidip pembe almam 2.cocuk nasip olursa o da kullanir :)Çok güzel ve kullanışlı gözüküyor.
BeN de aldıklarımi yazayım
1. Park yatak kraft calipso Elite
2. Bebek arabası chicco lite way plus 2 duo
3. Emzik avent yeni doğan
4 biberon dr browns geniş
5. Küvet seti babyjem
6. Anakucagi arkadaşım verdi tiny love
7. Deterjan roxy bitkisel
8.şampuan unibaby köpük
9 bez prima premium care
10. İslak mendil unibaby yenidogan
11. Göğüs kremi lansinoh
12. Pompa philips avent
13. Göğüs pedi lansinoh
14. Bebek çikolatası hacı serif
15. Weewell ateş olcer
Alışveriş yaptığım yerler
*e bebek
*Toker bebe
*civil
*minicity avm
*tchibo
* turuncukasa.com
* mahalle arası bebek dukkanlari:)
Kararım değişmezse bu tarz bir sey dusunuyorum cekmeceleri de var cok isim e yarar Eki Görüntüle 2086956
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?