• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Biraz once E bebek e gittik ufak da olsa bir sey alip kenara koymak istedim
:ıslık:
8NqY0V.jpg

4G7GdQ.jpg
:nazar:Çok güzel güle güle giysin kuzucuk :KK37:

Ay insallah cok duz ama cinsiyet belli olmayinca bunu bile zor buldum .Eger kiz cikarsa internette neler neler buldum onlari paylascam sizle :KK68:
Rabbim gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin sorma. Benimki erkek ya sinir krizi geçirdim resmen catladım patladım kıskançlıktan kız çocuklarına neler neler var neyse sağlıklı olsunlarda inşallah

Oyle deme saglikli olsun erkeklere de var guzel seyler .Ikincide kiz nasip olur ;) Allah tum melekleri korusun
Rabbim gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin sorma. Benimki erkek ya sinir krizi geçirdim resmen catladım patladım kıskançlıktan kız çocuklarına neler neler var neyse sağlıklı olsunlarda inşallah

Merhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama ürünler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu:emir_bebek:
Kehribar kolyeleri bir araştır istersen canım. Kolye bileklik set şeklinde aldık. Onların sayesinde mi bilmiyorum oğlumun 6 dişi de sıkıntısız sorunsuz ateşsiz çıktı. Kullananlar da gaz sorununa, ağrılara, diş sıkıntılarına iyi geldiğini yazmışlar.

Sağlıkla cicilerini giyeceği günleriniz de gelsin inşaallah canim.:dua: Allah'a emanet olun.

Çok güzel canım :)) Allah kullanmanızı nasib etsin inşaAllah yavrunuzda görmeyi nasib etsin :)
Amin insallah aramiza hosgeldin canim .Ben de cok bekledigim bu gebeligi .Ama surekli bir sey olcak korkusu insani hasta ediyor .Benim hala kanamalarim oluyor hastane ev arasi mekik dokuyoruz .Ve bu surecte stres oluyorum .Zaten nasipte varsa bizimle kalir bebisler .Nasipte yoksa 9 ay tasir kavuşamazsın. Abimler 9.ayda kaybetti bebegi odasi esyalari her seyi hazırdı Yani olacakla öleceğin onune gecilmez .Rabbim korusun bebislerimizi .Bu süreci eglenceli hale getirmek bizim elimizde

Amin insallah aramiza hosgeldin canim .Ben de cok bekledigim bu gebeligi .Ama surekli bir sey olcak korkusu insani hasta ediyor .Benim hala kanamalarim oluyor hastane ev arasi mekik dokuyoruz .Ve bu surecte stres oluyorum .Zaten nasipte varsa bizimle kalir bebisler .Nasipte yoksa 9 ay tasir kavuşamazsın. Abimler 9.ayda kaybetti bebegi odasi esyalari her seyi hazırdı Yani olacakla öleceğin onune gecilmez .Rabbim korusun bebislerimizi .Bu süreci eglenceli hale getirmek bizim elimizde

Evet aslında bi yandanda öyle düşünüyorum. Bu anların tadını çıkarıyım nasibte varsa hertürlü olur elbette... Aminn canım Rabbim korusun hepimizin bebişlerini inşaAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin :) Amin :KK200:

Kehribar kolyeleri bir araştır istersen canım. Kolye bileklik set şeklinde aldık. Onların sayesinde mi bilmiyorum oğlumun 6 dişi de sıkıntısız sorunsuz ateşsiz çıktı. Kullananlar da gaz sorununa, ağrılara, diş sıkıntılarına iyi geldiğini yazmışlar.

Sağlıkla cicilerini giyeceği günleriniz de gelsin inşaallah canim.:dua: Allah'a emanet olun.
Bem de kehribarı cok seviyorum esime tesbihini almistim gercekten kotu enerjiyi topluyor bebisim olunca da bileklik emzik kullanirsa zincir dusunuyorum insallah canim .Tesekkur ederim topigime renk kattin yine gel:KK37:

Kizlar su tasli olan tulum ve yenidogan setleri artik cok siradan oldu diye dusunuyorum .Bu islemeler cok daha guzel geliyor gözüme kiz olursa alirim artik

Eklentiler

• Screenshot_20171230-212813.png
    Screenshot_20171230-212813.png
    209,1 KB · Görüntüleme: 611
1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358

E bebeğin sitesinde bu üründen var aynı ama rengi komple tutulan kısımdan. Benimde görür görmez çok hoşuma gitti :) 799. Yazıyodu ordada

Kızlar henüz çok erken değil mı .? :KK66:

Evet canım ama Allah inşaAllah pişman etmesin :) eğlenceli oluyo aslında. Yada kendini her türlü sonuca hazırlicaksın. Ben iki yönlüde düşünüyorum. Bi yandan araştırırken bi yandan elimden kaybedersem altından nasıl kalkacağımıda düşünüyorum. Rabbim göstermesin tabiki

Bem de kehribarı cok seviyorum esime tesbihini almistim gercekten kotu enerjiyi topluyor bebisim olunca da bileklik emzik kullanirsa zincir dusunuyorum insallah canim .Tesekkur ederim topigime renk kattin yine gel:KK37:
Gelirim canım, kısmetse kızce yeğenim olacak. Ben de onun için arayıştayım.

Eki Görüntüle 2086784

Bende gebeliğimi ilk öğrendiğim gün avm deydim :) O anki mutlulukla bi hevesle bunları almıştım e-bebekten :)

Kızlar hadsizlik olarak algılanmasın lütfen. Yanlış da anlaşılmam inşaallah. Ben düştüm siz düşmeyin o hataya hatta daha çok anneye ulaşmayı o kadar çok isterdim ki. Emzik ve biberon meme reddi yapabiliyor. Hatta emzik yüzünden bebeklerde kilo alımı yavaşlıyor. Fırsatınız olursa Emzirme Sanatı grubuna katılabilirseniz çok faydalı bir grup. Tekrardan yanlış anlamayın lütfen hakkınızı helal edin. Ben biberon yüzünden baya bir uğraştım. Savaş verdik nerdeyse.:110: Tüm bebekler çok güzel emsin lohusa anneler hep mutlu olsun inşaallah. :dua:

Back