Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kizlar selam,
Ben daha yolun cok basindayim ama simdiden takip ediyorum yazdiklarinizi. Dayanamayip bir tanecik battaniye aldim sadece :) Ufak ufak notlar aliyorum kendime ki sonradan çok sıkışmayayım:)
O yuzden bol bol fikir alışverişine devam :)

Hoşgeldin canim .Ben 10 haftalikken arastirmaya ve almaya basladim .Iyi ki oyle yapmisim .Maddi olarak zorlanmadık. Sana tavsiyem cinsiyeti belli olmasa da unisex çitcitli badi muslin kundaktan filan basla .Hatta benek arabalarini arastir .Indirim takip et .Onumuzde 23 nisan var bir cok marka kampanya yapacak .Degerlendirmek lazim.

Abartmis olmam yani tamam basliyim o zaman. Kendimi zor tutuyordum zaten :)) bebek arabasi kafamda koca bir soru işareti. Kullanışlı bir seyler istiyorum ama karar veremedim henuz.
Bu arada bebek zibinlarini, kıyafetlerini hangi aylar kac adet almak gerek acaba?

Nerden aldin canim ben de yakinlarim icin bunlardan düşünüyorum. Sayi olarak az
Şişesi, oda kokusu, kurdeleler, pleksiler ve bambu çubuklar yanlış olmasın 90-100 arası birşey tuttu. 20 adet aldım. Ama kurdeleyi ve çubukları fazla fazla aldım eksik olmasın diye.

Ben 3 -6 begendigim tulumlar alt ust takimlardan fazlaca aldim ancak 0-3 de bebek cok kusarsa surekli kiyafet degisiyor .Herkes 3 5 parca yeter diyor ama surekli yikamak icin ve kurutmak icin zamanin olmayabilir. Kolsuz citcitli badi 5 6 tane tulum 3 4 tane alt ust takim alabilirsin .Zaten o kadar cok hosuna giden sey oluyor ki surekli aliyorsun .

Şişesi, oda kokusu, kurdeleler, pleksiler ve bambu çubuklar yanlış olmasın 90-100 arası birşey tuttu. 20 adet aldım. Ama kurdeleyi ve çubukları fazla fazla aldım eksik olmasın diye.
Ben mevlütte dağıtmak için bişey istiyorum ama en az 100-110 tane yapmam yada yaptırmam lazım 500 tl de çok gelir bana ne yapıcam karar veremedim sayı çok olunca

Ben abartmıycam diye çok direndim liste yaptım 23 haftaya kadar tek bişey almadım. Ama şimdi gören herkes bu kadar çok şeyi giyemez diyor, insan kendini tutamıyor. Abartıcaksan da çıtçıtlı bodylerden alabilirsin beğendikce 3-6 ayda çok kullanılır ama doğacağı tarihe göre mevsime uygun almaya çalış.

Ben mevlütte dağıtmak için bişey istiyorum ama en az 100-110 tane yapmam yada yaptırmam lazım 500 tl de çok gelir bana ne yapıcam karar veremedim sayı çok olunca
Mevlüt için instagramda makkase diye bir sayfa var şeker külahı satıyor. Ben hastane için de sipariş verdim oradan gerçi ama genelde Mevlüt için alınıyor :) bir de İsme özel kuranlar oluyor omlardan olabilir ama fiyatları nasıldır hiç bilmiyorum kalabalık olunca fiyat fazla çıkıyor tabii ki.

Bakayım canım sağol. Ben kuran değil ama yasin düşünmüştüm. Kime söylesem herkes yasin dağıtıyor tesbih bile daha iyi diyor. Magnet vs işine de pek giresim yok kullanışlı bişey istiyorum ama bakalım bulabilcek miyim

Kış bebegi olacak insallah. Cinsiyette erkek. Su durumda 3-6icin uzun kollu biseyler almak daha mi mantikli olur? Yoksa yine kolsuz citcitli badi üstüne uzun kollu bisiler giydirmek daha mi rahat oluyor?

Kış bebegi olacak insallah. Cinsiyette erkek. Su durumda 3-6icin uzun kollu biseyler almak daha mi mantikli olur? Yoksa yine kolsuz citcitli badi üstüne uzun kollu bisiler giydirmek daha mi rahat oluyor?
Kesin erkekse alışveriş yapabilirsin zaten canım ama istersen unisex şeyler al garanti olsun. Evet uzun kollu çıtçıtlı body, müslinler battaniyeleri vs alabilirsin.

Kızlar merhaba bu çanta nasıl sizce instada gördüm 3 rengi var kargoyla 145 TL nasıl fiyat

Eklentiler

• CD9EE92E-2BA7-4619-B2DD-82260EB16E8E.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…