- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
Ben 4 kilo kaybettim canm cok fazla bulantim oldu 12.haftann sonunda kesildi elhamdulillah. Suan cok az oluyor buna sukur :)
Cinsiyetini öğrenin ondan sonra başlayın
Aa hadi ya. Keşke bende kaybetsem ya. Ben 1 haftada 1,5 kilo almışım ya. Zaten var kiloda... dikkat etmem lazım
Canm ben ogrendgmde 62 idim 1 haftada 66 ya ciktim 7.haftada basladi bulantilarm ve hizla verdim kiloyu. Yeterki siddetli bulantim olmasin kiloyada raziyim inan :-/
İnşaAllah olmaz canım ya. Senin kilon iyi maşallah benim bayağı bayağı var
Yok canm ya boy 1.60 olunca o kilo fazla geliyor :) ama yeterki saglik olsun kilo verilir :))
Evet canım. Bebişlerimizde kucağımıza gelsinde Allahın izniyle derdimiz kilo olsun :) normal yollarlamı oldu kaç yıllık evlisin
Bende ikinci çocuk annesi olarak size biraz tavsiye vereyim o zaman
Ayaklı zıbın lar pek kullanışlı olmuyor tavsiye etmem onu hiç
önlük ler de pek kullanışlı değil daha çok mendil kullanımı daha güzel daha temiz oluyor ben boğulur diye çok korktum hiç kullanmadım her emzirdiğim de mendil kullandım.
bebeğinize bol bol çorap alın bebeklerin ayakları çok üşür yaz bebeği demeyin giydir in mutlaka iki tane.
Göğüs ucu çatlakları için kreminizi alın hazır evde dursun mutlaka.
Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz olursa cevaplarım
1,5 yillik evliyim canm. Ama 1 yil boyunca vajinismus ile cebellestim. Allah kimseye vermesin..Once ondan kurtuldum sonra hic korunmadm zaten. 5.ayda hamile kaldim elhamdulillah :)
Sen kac yillik evlisin ??
Evet canım. 2 parça şey aldım oda hem kıza hem erkeğe gitcek şeyler :)
Travel sistem tamam güzelde, çok dağınık o puset 6 ay kullanılcak, sonrasında koycak yer arıycaksınız. Ha şöyle bir güzelliği var oto koltuğu olarak kullanılıyor. Ayrıca tekerlekleri çok büyük arabanın bagajına zor sığıyor. İnsan bir süre sonra üşeniyor çıkarmaya daha hafif birşeylere bakın. Ben tek araba kullanıyorum yaklaşık 3,5 kilo ağırlığında arkadaşım sizin fotodaki arabadan kullanıyor kadının canı çıktı resmen tek iskelet bagaja sığmıyor. Sonra üstteki puseti çocukla birlikte alıp koltuğa oturuyor. Çocuğu mu tutsun o çıkan iskeleti mi arabaya koysun kan ter için de kalıyor. Hafif biraraba alın.1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358
Güzel canım maşaAllah. Ben 5,5 yıllık evliyim. Tüp bebekle kaldım
Sağol canımmmİnşaAllah biraz daha ilerlesin gebeliğimiz sorarız daha da ne almamız gerektiğinii :)))
Masallah canim. Rabbim kucagimiza almayi nasip eder insallah :)
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hastane çantası ileriki dönem de ne lazım olur diye sorarsanız cevaplarım inşallah canım benim kız olursa kıyafet çok ama erkek olursa sil baştan alınacak herşey hayırlısı olsun
Arabaniz varsa bence de hafif bastonlar isinizi görür.
Hicbir arkadasim kullanmadı. Siz simdilik bol ceviz, cih badem, kuru dut yiyip sut yorgrt kullanin.
Tuzunuz iyotlu olsun muhakkak. Zeka uzerine olumlu etkisi var
Saglikla kucagumza aliriz insallah hep beraber
İnşaAllah canım o günleri görmek nasib olsunda sorarızzz hep :)
Sağlıklı olsunda canım... Kız erkek Allah ne verirse artık :) kızınkileride saklarsın erkek olursa 3. Ye saklarsın
Bende öyle birşey olmadı benim vücudumda alerjikBen iki yıl kadar önce denemiştim çok tozutuyordu ve kıyafetleri tekrar giydiğimde kaşıntı yapmıştı vazgeçtim. Tozutma problemi yeni üretilenlerde çözülmüş diyorlardı doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?