Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Merhaba kızlar e bebekte lansmana özel seyahat sistem bebek arabası var indirimde baby&plus un ürünü. Ben bir cesaret aldım beğenmezsem geri yollarım dedim

Merhaba kızlar e bebekte lansmana özel seyahat sistem bebek arabası var indirimde baby&plus un ürünü. Ben bir cesaret aldım beğenmezsem geri yollarım dedim
Ay az once ben de gordum bilemedim .Ne zaman gelcek bizimle de foto ve izlenimlerini paylasir misin ?

Merhaba kızlar, ben bebek arabası olarak chicco liteway baston almayı düşünüyordum az önce bi mağazada baby2gonun baston modelini gördüm daha sağlam geldi bana nedense. Kullananlar vardır belki baby2go nasıl bi marka?

1300 e buldum casual quantum .Hic kacirmadim
Ben gecen ay cok arastirdim bunda karar kildim .Kolay kapanıyor yer kaplamiyor hantal degil ve saglam arti indirimli 1300

Canim burda bi magazada isterden d m den atayim intertten siparis ederim dersen normal bi magaza e bebek vs degil

Ben biraz daha bakinayim canim kucuk bir ilcede yasiyorum uc bes tane magaza car o yuzden internetten aliyorum cogu seyi sen de internetten aldin sandim Sen sanirim istanbuldasin degil mi

Ben biraz daha bakinayim canim kucuk bir ilcede yasiyorum uc bes tane magaza car o yuzden internetten aliyorum cogu seyi sen de internetten aldin sandim Sen sanirim istanbuldasin degil mi
Yok

Canim Konyadayim magazadan aldik direk.

Kızlar casual quantum 1279 tl kargo dahil var. Akakçeden en uygun fiyata ulaşabilirsiniz. Ben buradan takip ederek casual cadillac air 1300 e aldım geçen ay.

İstanbuldaysan eger 3300 tl fiyati ben istanbulda olmadigim icin arastiricam tekrar
Maalesef canim ya .Neden o kadar fark var ki .Aynı model mi dedigin her seyiyle .Cunku bazi modellerde goruntu ayni oluyor ama bazi malzemeleri mdf degil sunta oluyor.

Maalesef canim ya .Neden o kadar fark var ki .Aynı model mi dedigin her seyiyle .Cunku bazi modellerde goruntu ayni oluyor ama bazi malzemeleri mdf degil sunta oluyor.
Urun yine pierre cardinin urunu ama kampanya yapmis banada cok cazip gelmisti ama samsuna hem ucretsiz teslimat yok hemde kurulum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…