Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar kıyafet alışverişinde kendime dur diyemiyorum Herhalde alışveriş yapmadığım marka, mağaza kalmadı pek. Ben de en sonunda aldıklarımı bir gruplayayım, ne almışım ne eksik göreyim dedim. Farkettim ki çoğunu 3-6 ay almışım, zira indirimde olanlardan güzel kaliteli görünenlerden seçmeye çalışırken aya fazla dikkat etmedim Olsun inşallah keyifle giyer bebişim, zaten heralde o dönemleri artık dışarıya daha çok çıktığımız süslenip püslendiğimiz zaman olur , Ekim sonu gibi :) Sizlerle de grupladığım giysileri paylaşacağım, beğendiğiniz olursa detay veririm :) Birazdan da 0-3 ayları paylaşırım ayrıca.

Eklentiler

• 3-6 ay.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 166
Bunlar da 0-3 ay... Bir de 6 aydan büyükler var ki onları paylaşmaya utanıyorum
Gule gule giysin kuzun. Ben aldıklarımi paylaştım hep ama toplu cekmedim hep .Hepsi gelir gelmez bazanin altina paketlendi cunku .Eger odayi begenip alabilirsek dolaba yerlestirirken toplu cekerim artik.

Gule gule giysin kuzun. Ben aldıklarımi paylaştım hep ama toplu cekmedim hep .Hepsi gelir gelmez bazanin altina paketlendi cunku .Eger odayi begenip alabilirsek dolaba yerlestirirken toplu cekerim artik.
Sağol canım. Ben aslında elimde envanter olsun diye böyle yaptım. Birşey alırken bu fotoğraflara bakıp olanları almam diye düşündüm.

Yani aslinda hindistam cevizi yagi bile yetrr de artar ama lierac in kullanimi daha rahat yagli his birakmiyor. Insallah ise yarar.
Sana da sorayim liearac in karton kutusunu attin mi tatlim :)

Çok güzeller canım güle güle kullan büyüdükce giyer her bedenden olması iyi olmuş
Sağol canım. Bir arkadaşım da kafamı karıştırdı, bir yaşında kızı var, 0-3 aylar hiç giyilmiyor onlar prematüre olanlar için heralde dedi hangi yaşı almak lazım, alsan bi türlü almasan bir türlü...

Olur mu ya 0 3 ler kocaman arkadasim yenidogans giydiriyor cuval gibi .

bu karısımlar ıyı gelebılır ama uygulama zor olur kıyafetlerde ız yapmaz mı yaglar acaba lıerac 2 3 dakıka ıcıne hemen emıyor yapıskan hıs bıle kalmıyor

Benim arkadaşım da tam tersini söyledi canım ilk 1 ay 0-3 aylar bile büyük geldi sadece hastane çıkışlarını giyebildi dedi öyle ufak tefek bi bebeğide yok. Ama benim ilk bebeğim çokda bilgim yok abartmadan hepsinden almak lazım sanırım

Aynen oyle .Arkadasim 0 ay 3 5 al diyor kendisi 2 tane almis yetmiyor minnak kus otekilerin icinde kayboluyor.

Prematüre bebek 1 2 kilo 40 cm oluyor abartmış bence. Komşumun oğlu doğdu yeni 52 cm 4 kilo ve 3 aylık takımlar 62 cm ona bile geniş geldi. Benim de bir arkadaşım ben 20 haftaya kadar cinsiyeti öğrenemeyince ben 5. Haftada kalp atışından öğrendim demişti hee hee demiştim geçmiştim:)) Ben 56 cm bir tulum aldım hediye tam oldu. Acaba arkadaşınızın kızı 65 cm mi doğdu... kızlar takmayın bide bizim bebeklerimiz kurban bayramında 0 3 ay döneminde olacak ve memleketlere gidiyoruz çoğumuz bayramlaşma oluyor bebek görmeye geliyorlar. Giydiririz hepsini bol bol.

Aynen oyle .Arkadasim 0 ay 3 5 al diyor kendisi 2 tane almis yetmiyor minnak kus otekilerin icinde kayboluyor.
Bende hastane çıkışı en az 3-4 tane almayı düşünüyorum. İnsanlara çok geliyor ama eskiden yokmuş ona bağlıyorum ben, benim annemde diyor 2-3 kıyafetin vardı hergün yıkar kurutmaya çalışırdım diye. Haliyke yoklukta biraz büyük alalım mantığıyla yaklaşmış olabilirler. Şimdi 3 parça kıyafeti 1-2 ay giydirmen için hergün yıkaman lazım çünkü günde zaten 2-3 kere üstü değişiyor bebeğin
Devir değişti şimdi imkan var, imkan olduğu kadarıyla almak lazım he yoksa onuda anlarım sonuçta yoklukta almak zor. Ama insanlar boşa konuşuyor onları çok dinlememek lazım. Herkes kendi durumuna göre hareket etmeli bence.

Benim arkadasimin erkek bebegi premature dogmasada yeni dogan anca geliyordu oda hep buyuk almisti 6aylikken giydirdi cogunu minyon bebek olunca... Bu arada kakao yagi +kantoron + hindistan cevizi + meneks yagiyla karistir arkadasm onlari eritip dolaba koyuyordu yazin suruyordu kışında ılık surulmesi faydaliyms cok ise yaradi bio kullananlar memnunmu bi ara cok kullaniliyordu? Smdi mustelanin var kullananlarda memnun losyonla yag cok farkediyor... emilim açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…