- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
Gule gule giysin kuzun. Ben aldıklarımi paylaştım hep ama toplu cekmedim hep .Hepsi gelir gelmez bazanin altina paketlendi cunku .Eger odayi begenip alabilirsek dolaba yerlestirirken toplu cekerim artik.Bunlar da 0-3 ay... Bir de 6 aydan büyükler var ki onları paylaşmaya utanıyorum
Sağol canım. Ben aslında elimde envanter olsun diye böyle yaptım. Birşey alırken bu fotoğraflara bakıp olanları almam diye düşündüm.Gule gule giysin kuzun. Ben aldıklarımi paylaştım hep ama toplu cekmedim hep .Hepsi gelir gelmez bazanin altina paketlendi cunku .Eger odayi begenip alabilirsek dolaba yerlestirirken toplu cekerim artik.
Yani aslinda hindistam cevizi yagi bile yetrr de artar ama lierac in kullanimi daha rahat yagli his birakmiyor. Insallah ise yarar.D Dumanikara Ben kk'daki forumlardan birinde gördüğüm ve anlatanın çok memnun kaldığı karışımı sürmeye başladım dün. Katı hindistan cevizi yağı+katı kakao yağı+ kantaron yağı+ zeytinyağı (hepsi aynı ölçülerde). 20. haftaya kadar sadece bebeyağı sürmüştüm. Bundan sonra bu karışım + Lierac diye planladım.
Yok atmadım canım, neden ki? Daha kullanmadım bu arada :)Yani aslinda hindistam cevizi yagi bile yetrr de artar ama lierac in kullanimi daha rahat yagli his birakmiyor. Insallah ise yarar.
Sana da sorayim liearac in karton kutusunu attin mi tatlim :)
Ben yazdim tablom var :)Sağol canım. Ben aslında elimde envanter olsun diye böyle yaptım. Birşey alırken bu fotoğraflara bakıp olanları almam diye düşündüm.
Çok güzeller canım güle güle kullan büyüdükce giyer her bedenden olması iyi olmuşBunlar da 0-3 ay... Bir de 6 aydan büyükler var ki onları paylaşmaya utanıyorum
O da iyiymiş. Ben üşenirim yazmayaBen yazdim tablom var :)
Sağol canım. Bir arkadaşım da kafamı karıştırdı, bir yaşında kızı var, 0-3 aylar hiç giyilmiyor onlar prematüre olanlar için heralde dediÇok güzeller canım güle güle kullan büyüdükce giyer her bedenden olması iyi olmuş
Olur mu ya 0 3 ler kocaman arkadasim yenidogans giydiriyor cuval gibi .Sağol canım. Bir arkadaşım da kafamı karıştırdı, bir yaşında kızı var, 0-3 aylar hiç giyilmiyor onlar prematüre olanlar için heralde dedihangi yaşı almak lazım, alsan bi türlü almasan bir türlü...
bu karısımlar ıyı gelebılır ama uygulama zor olur kıyafetlerde ız yapmaz mı yaglar acaba lıerac 2 3 dakıka ıcıne hemen emıyor yapıskan hıs bıle kalmıyorD Dumanikara Ben kk'daki forumlardan birinde gördüğüm ve anlatanın çok memnun kaldığı karışımı sürmeye başladım dün. Katı hindistan cevizi yağı+katı kakao yağı+ kantaron yağı+ zeytinyağı (hepsi aynı ölçülerde). 20. haftaya kadar sadece bebeyağı sürmüştüm. Bundan sonra bu karışım + Lierac diye planladım.
Benim arkadaşım da tam tersini söyledi canım ilk 1 ay 0-3 aylar bile büyük geldi sadece hastane çıkışlarını giyebildi dedi öyle ufak tefek bi bebeğide yok. Ama benim ilk bebeğim çokda bilgim yok abartmadan hepsinden almak lazım sanırımSağol canım. Bir arkadaşım da kafamı karıştırdı, bir yaşında kızı var, 0-3 aylar hiç giyilmiyor onlar prematüre olanlar için heralde dedihangi yaşı almak lazım, alsan bi türlü almasan bir türlü...
Aynen oyle .Arkadasim 0 ay 3 5 al diyor kendisi 2 tane almis yetmiyor minnak kus otekilerin icinde kayboluyor.Benim arkadaşım da tam tersini söyledi canım ilk 1 ay 0-3 aylar bile büyük geldi sadece hastane çıkışlarını giyebildi dedi öyle ufak tefek bi bebeğide yok. Ama benim ilk bebeğim çokda bilgim yok abartmadan hepsinden almak lazım sanırım
Prematüre bebek 1 2 kilo 40 cm oluyor abartmış bence. Komşumun oğlu doğdu yeni 52 cm 4 kilo ve 3 aylık takımlar 62 cm ona bile geniş geldi. Benim de bir arkadaşım ben 20 haftaya kadar cinsiyeti öğrenemeyince ben 5. Haftada kalp atışından öğrendim demişti hee hee demiştim geçmiştim:)) Ben 56 cm bir tulum aldım hediye tam oldu. Acaba arkadaşınızın kızı 65 cm mi doğdu... kızlar takmayın bide bizim bebeklerimiz kurban bayramında 0 3 ay döneminde olacak ve memleketlere gidiyoruz çoğumuz bayramlaşma oluyor bebek görmeye geliyorlar. Giydiririz hepsini bol bol.Sağol canım. Bir arkadaşım da kafamı karıştırdı, bir yaşında kızı var, 0-3 aylar hiç giyilmiyor onlar prematüre olanlar için heralde dedihangi yaşı almak lazım, alsan bi türlü almasan bir türlü...
Bende hastane çıkışı en az 3-4 tane almayı düşünüyorum. İnsanlara çok geliyor ama eskiden yokmuş ona bağlıyorum ben, benim annemde diyor 2-3 kıyafetin vardı hergün yıkar kurutmaya çalışırdım diye. Haliyke yoklukta biraz büyük alalım mantığıyla yaklaşmış olabilirler. Şimdi 3 parça kıyafeti 1-2 ay giydirmen için hergün yıkaman lazım çünkü günde zaten 2-3 kere üstü değişiyor bebeğinAynen oyle .Arkadasim 0 ay 3 5 al diyor kendisi 2 tane almis yetmiyor minnak kus otekilerin icinde kayboluyor.
Yer bulursun canım ya hepsi ne kadar güzel el emeği ayrı bi değerli oluyor. Güzel günlerde kullanın.Eki Görüntüle 2124391 Eki Görüntüle 2124392 Eki Görüntüle 2124393 Eki Görüntüle 2124394 Eki Görüntüle 2124395
Günaydın kızlar annem oğluma bunları dikmiş. Battaniyelerin üzerine işleme falan yapacakmış daha :) ama evde nereye koyacağım bu kadar şeyi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?