Birçok siteye baktım en uygunlarını hepsiburada da buldum mustelanın seti 149tl, chicco tarak fırça 35tl, chicco tırnak bakım seti 35 tl idi.Su an indirimde mi ben de mustela ve chicco urunlerine bakıyorum canim.
Birçok siteye baktım en uygunlarını hepsiburada da buldum mustelanın seti 149tl, chicco tarak fırça 35tl, chicco tırnak bakım seti 35 tl idi.
Eki Görüntüle 2123640 Bunlarda benim en son hepsiburada alışverişim.
Birçok siteye baktım en uygunlarını hepsiburada da buldum mustelanın seti 149tl, chicco tarak fırça 35tl, chicco tırnak bakım seti 35 tl idi.
Babynest i kendi sitesinden mi aldin yoksa baska yerden mi canim ?Kafam karıştı kızlar. Bugun mustelanın instagram sayfasından girip görüşmek istedim. onlar yalnızca bayilik verdikleri eczanelerle çalışıyorlarmış. İnternet satışındaki ürünlere garanti vermiyouz dediler.
Ben de bugun babynest ve ateş ölçer aldım bakalım kargodan gelsin paylaşırım.
Babynest i kendi sitesinden mi aldin yoksa baska yerden mi canim ?
Guzele benziyor canim .Ben de alirsam kendi sitesinden alacagim sanirim oyuntulu yastigi filan var ya bir de istege gore puset örtüsü citcitli.n11 den sipariş verdim umarım güzel olur.
https://urun.n11.com/uyku-seti/moda...pudra-kombin-lux-tasarim-baby-nest-P206387338
linki bu
Kizlat sizler catlak kremi lierac kullaniyor musunuz
Ben kullanıyorum ama haftada 2 kere daha fazla fırsat bulup uğraşamıyorum.Kizlat sizler catlak kremi lierac kullaniyor musunuz
Bende hep duzensiz kullaniyorum ama pismanimBen kullanıyorum ama haftada 2 kere daha fazla fırsat bulup uğraşamıyorum.
Yaa bende işi biraz ciddiye alayım o zaman benim birde ikiz dahada bir göbeğim olacakBende hep duzensiz kullaniyorum ama pismanimtürkiye haritasina döndüm
Bende hep duzensiz kullaniyorum ama pismanimtürkiye haritasina döndüm
ben kalça göbek göğüs üst baldır sürüyorum valla, çatlamaya çok müsait cildim var,Yaa bende işi biraz ciddiye alayım o zaman benim birde ikiz dahada bir göbeğim olacak
ben lierac kullanıyorum 2 hafta önce acımaya gerılmeye baslayınca aldımKizlat sizler catlak kremi lierac kullaniyor musunuz
Bende onu düşünüyorum ilk anne olacağım ve dışarıda çocukları cezbedecek o kadar çok şey var ki hangi birine karşı koyabileceğiz bakalım, Allah yardımcımız olsun.Kızlar bu ay artık kredi kartı iflas etti eşim diyor kendine dur deaslında haklı biz 3 kapılı dolap, şifonyer, beşik, bebek arabası, ev tipi ana kucağı, kıyafetleri, biberonları, şampuanları aklınıza ne gelirse aldık hatta annemler geldiğinde salondaki koltuklarda yatıyorlardı uzun kalınca rahatsız oluyorlardı onlara yataştan yavrulu baza bile aldık. Gerçekten insanın gördükçe alası geliyor. Herşeyi almak istiyor çocuğuna. Bir düşündüm ilerde görüp isteyeceği şeyler olacak ve hayır dememiz gerekecek. Gerçekten zor olacak herhalde :)
Sağĺıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.Selam kizlar.bende nasipse haziranda dogum yapicam ins.siz neler aldiniz ??benim ilk bebegim daha tecrubesizim.yaz bebegine ne alinir nekadar giysi yeterli olur??banada yardimci olursaniz sevinirim.
Ben lierac ve bio oil dönüşümlü kullanıyorum ,her gün olmasa da gün aşırı kullanıyorum,çatlamaya müsaitim bende. Henüz kilo almadığım için kaşıntı vs olmuyor ama önlem olarak başladım.Kizlat sizler catlak kremi lierac kullaniyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?