Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Tamam canim sağol ben de onumuzdeki gunlerde bakayim .Allah nasip ederse bu haftasonu mobilya bakmaya devam edeceğiz.
Birçok siteye baktım en uygunlarını hepsiburada da buldum mustelanın seti 149tl, chicco tarak fırça 35tl, chicco tırnak bakım seti 35 tl idi.

Kafam karıştı kızlar. Bugun mustelanın instagram sayfasından girip görüşmek istedim. onlar yalnızca bayilik verdikleri eczanelerle çalışıyorlarmış. İnternet satışındaki ürünlere garanti vermiyouz dediler.

Ben de bugun babynest ve ateş ölçer aldım bakalım kargodan gelsin paylaşırım.

Babynest i kendi sitesinden mi aldin yoksa baska yerden mi canim ?

Selam kizlar.bende nasipse haziranda dogum yapicam ins.siz neler aldiniz ??benim ilk bebegim daha tecrubesizim.yaz bebegine ne alinir nekadar giysi yeterli olur??banada yardimci olursaniz sevinirim.

Kizlat sizler catlak kremi lierac kullaniyor musunuz
ben lierac kullanıyorum 2 hafta önce acımaya gerılmeye baslayınca aldım
gunde 1 defa yazıyordu kutusunda her akşam sürüyorum ve gerılme acıma hemen gectı
benım bacaklada kucukluken berı catlak var o yuzden kesın catlarım ama en azından daha derın olmasın dıye gunluk duzenlı kulanıyorum zaten yapısı cok guzel hemen emıyor cılt yapıs yapıs olmuyor

Kızlar bu ay artık kredi kartı iflas etti eşim diyor kendine dur de aslında haklı biz 3 kapılı dolap, şifonyer, beşik, bebek arabası, ev tipi ana kucağı, kıyafetleri, biberonları, şampuanları aklınıza ne gelirse aldık hatta annemler geldiğinde salondaki koltuklarda yatıyorlardı uzun kalınca rahatsız oluyorlardı onlara yataştan yavrulu baza bile aldık. Gerçekten insanın gördükçe alası geliyor. Herşeyi almak istiyor çocuğuna. Bir düşündüm ilerde görüp isteyeceği şeyler olacak ve hayır dememiz gerekecek. Gerçekten zor olacak herhalde :)

Bende onu düşünüyorum ilk anne olacağım ve dışarıda çocukları cezbedecek o kadar çok şey var ki hangi birine karşı koyabileceğiz bakalım, Allah yardımcımız olsun.

Selam kizlar.bende nasipse haziranda dogum yapicam ins.siz neler aldiniz ??benim ilk bebegim daha tecrubesizim.yaz bebegine ne alinir nekadar giysi yeterli olur??banada yardimci olursaniz sevinirim.
Sağĺıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.
Yenidoğan çok almayın derim. Çok çabuk büyüyorlar çünkü,03 aylık daha ideal olur.
Ben yenidoğan için az alacağım kendi adıma. Sık çamaşır yıkarım diye düşünüyorum. Kızımda biraz fazla almıştım adam akıllı giydiremeden büyüdü çocuk.
Hepsini verdim.
Zaten sık sık alışverişe çıkılıyor,ben şimdiden 6 ay,9 ay vs almayı düşünmüyorum hava durumuna,kilo alma durumuna göre sık sık çıkar alırım avm burnumun dibinde zaten.
Benimde yaz bebeği ince tulumlar alıyorum genelde.
Kısa kollu giydirmem gibi geliyor. Çok kalın parcalar almazsanız ideal olur.
Kizlat sizler catlak kremi lierac kullaniyor musunuz
Ben lierac ve bio oil dönüşümlü kullanıyorum ,her gün olmasa da gün aşırı kullanıyorum,çatlamaya müsaitim bende. Henüz kilo almadığım için kaşıntı vs olmuyor ama önlem olarak başladım.
Artık 20 haftadan sonra daha çok ihtiyaç duyarım diye düşünüyorum

D Dumanikara Ben kk'daki forumlardan birinde gördüğüm ve anlatanın çok memnun kaldığı karışımı sürmeye başladım dün. Katı hindistan cevizi yağı+katı kakao yağı+ kantaron yağı+ zeytinyağı (hepsi aynı ölçülerde). 20. haftaya kadar sadece bebeyağı sürmüştüm. Bundan sonra bu karışım + Lierac diye planladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…