Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Tecrubeler her zaman onemlidir ne hadsizligi estağfirullah. Bi topik vsr gereksiz alinanlar miydi neydi ben oraya da bakıyorum gidip yanlis bir sey almayım diye :)

Evet canım haklısın aslında. Bende emzik vermeyi düşnmüyorum aslında. Önceden beri fikrim hep bu yönde... inşaAllah nasib olurda kucağıma alırsam yavrumu o tür konulara çok dikkat edicem.

E diceksin madem öyle niye aldın emziği :) bende bilmiyorum çok tatlı geldi ve o anki heycanla elim gidiverdi.. :)

Rabbim hayırlısını versin bende bugün 10 haftalık oldum hiç hazırlık yapmadım heralde ikinci çocuk olduğu içindir rahatım biraz daha

Eti matiği daha önce kullanmış mıydınız? Yoksa kimyasal az olduğu için mi düşünüyorsunuz?
Şuan kullanıyorum zaten sadece o var birde beyazlar için sodamatik +etimatik kullanıyorum yumoş zaten son 2 yıldır eve sokmuyorum

Rabbim hayırlısını versin bende bugün 10 haftalık oldum hiç hazırlık yapmadım heralde ikinci çocuk olduğu içindir rahatım biraz daha

:) ne güzel Rabbim kucağımıza almayı nasib etsin...
Ya hazırlık zaten erken tabiki bizimkiler ilk olduğundan bi hevesle bi kaç parça bişey alıyoruz öyle :)

Yaa bu ne guzel bir konu olmus boyleee :) cok sevdimm. Cok begendim.

Rabbim hepimizin bebislerini saglikli hayirli evlatlar etsin insallah :))

E bebek de awentin urunlerinde indirim vardi kizlar bende biberon aldim bir tane cam tabii :) yorumlar cok olumlu bi goz atmanizi tavsiye ederim :))

Aminn canım aminn
En çok önerilen aventin ürünleri zaten canım. Tek boymu aldın bi büyük bi küçük set gibi var ondanmı aldın canım ? Bu ürünler aslında internettende dışarı fiyatına uygun alınıyo

Tek aldim canim. Set olarak daha uyguna geliyor esasen ama gereksiz diyorlar. Ikiz bebekler icin genelde o setler diyorlar ve bakalm bebegn ememedgi donemlerde ac kalmamasi adina mama takviyesi yapablmek icin aldm ben biberonu 4.aya kadar kullanilablyor zaten guzel emen bir bebek olursa mama vermeyi dusunmem zaten o sebeple tek bir tane aldm :))

Anladım canım... Bebişin ne kadarlık canım. Takvim yapmamışsın :)

Masallah sanada canm..
Amiin amiin ilk olacak Allahin izniyle :)
Senin ?

Şuan kullanıyorum zaten sadece o var birde beyazlar için sodamatik +etimatik kullanıyorum yumoş zaten son 2 yıldır eve sokmuyorum
Ben iki yıl kadar önce denemiştim çok tozutuyordu ve kıyafetleri tekrar giydiğimde kaşıntı yapmıştı vazgeçtim. Tozutma problemi yeni üretilenlerde çözülmüş diyorlardı doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…