Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Dikiş makinam olsa bende kendim dikicem canım hiç zor değil çünkü hatta nevresim takımı bile dikebilirim olsaydı ama makinam yok işte eğer imkanın varsa kendin uğraş yap o kadar paraya gerek yok

Çok cici bunlar ben kızıma hala hiç bişey almadım, bişey olursa diye korkuyorum nedense beğendiklerim telefonumda kayıtlı 1-2 ay sonra alayım diyorum hepsini :)
Ben dayanamiyorum aliyorum nasipte varsa giyer insallah .Agirlasinca gönlümce gezemem bakamam .Simdi hem internetten hem magazadan aliyorum .

Ben dayanamiyorum aliyorum nasipte varsa giyer insallah .Agirlasinca gönlümce gezemem bakamam .Simdi hem internetten hem magazadan aliyorum .
En güzeli aslında senin yaptığın canım yavaş yavaş tamamlanır hem ihtiyaçları, benimde bi yerden başlamam lazım 15 gün sonra ailemin yanına gidicem belki o zaman annemle başlarız almaya :)

En güzeli aslında senin yaptığın canım yavaş yavaş tamamlanır hem ihtiyaçları, benimde bi yerden başlamam lazım 15 gün sonra ailemin yanına gidicem belki o zaman annemle başlarız almaya :)
Anneler hic durmuyor zaten kesin alirsiniz :)

Güzel günlerde kullan canim. Aliexpress ten eşimle alışveriş yaparız genelde ama kumaş tarzı ürünleri hiç almadık genelde elektronik bilg. Malzemeleri.
Online Shopping Malls demissin aradım bulamadım rica etsem satıcının linkini atabilirmisin. Teşekkür ederim

ah sağol canım ya eşim bulur zamanımız var o kadar uçuk fiyatlara alınmaz ne kadar kullancak zaten belli değil kırılcakmı vs. enflasyon aldı başını gidio.ticaret yapanlarda çok acımasız.ürünün fiyatı 100 tl üretici firma da satıoda mağazasında istanbulda bu fiyatı verdi görerek alıyım die bayisine gittim 230 dedilerr.ben görüştüm fiyatı 100 tl dedim.gülüolar sistem açığımızı yakaladınız die!aradılar.adamın tlfndan sesi gelio dioki size zaten uyguna gelio malın ederi o.tlfnu kapatıp kıvırıo 130 dio bu kezde.almadan çıktım ayıp birşey.ticaret yapanların ahirette işi zor

Ben zaten su yerel dükkanlardan hicbir sey almamaya karar verdim Bi bebek arabasi begendik magazada etiketi 1350 Nakit verelim diyoruz adam yine de o fiyattan 50 tl bile dusmuyor Belki düşse o an alacaktık Dukkandan cikinca telefondan bi baktik ki hepsi buradada 950 tl.ye satiliyor Belki bi indirim de denk gelip daha da düsecek yani

çok haklısın. ilk bebeğim ama yinede her önüme geleni alamadım valla düşünmekten bütçeyi alışverişini benim gbi son 3 aya bırakanlar bütçe de ayırsın. Çünkü mecbursun bi yerde düşünmeye. babynest konusunda dikiş bilen bi arkadaşından ya da terziden yardım alsan canım belki daha bile indirime girebilir. Çok zor da birşey değil nette sürekli görüyorum videolarını el dikişiyle bile yapılabilir. hele de şu kapı süsleri acayiiiip pahalı bi fiyat alayım dedim 200 tl dedi ya ne ki malzemesi de sen 200 para istiyosun. kendim yapcam bende çikolata süslerimi ve kapı süsümü. bebek şekerlerimi. Çok detay var aslında biz biraz abartıyoruz türk milleti olarak o lohusa tacların ben düğünümde takamam onlar ne ya

Dikiş makinam olsa bende kendim dikicem canım hiç zor değil çünkü hatta nevresim takımı bile dikebilirim olsaydı ama makinam yok işte eğer imkanın varsa kendin uğraş yap o kadar paraya gerek yok

oldum olası Kendin Yap projelerine merak salmışımdırbenimde dikiş makinem var ama dikiş bilgim yok

heves edip almıştım.

Özelden link yolladım canım bakarsın

Şimdi internette her türlü bilgi var canım öğrenirsin hem senin için değişiklik olur emek verdiğin şeyi kullanmak daha zevkli :)

Özelden link yolladım canım bakarsın
Canım bana da link atarmısın ben sayfayı buldum sanmıştım ama ürünü eklediğimde türkiyeye gönderim olmadığı yazıyor ya bi yerlerde yanlış yapıyorum yada yanlış sayfadayım

ben boba 4g alıcam
tuniko sitesinden takip ediyorum, yılbaşı indirimini kaçırdım kadınlar gününde belki yaparlar diye bekliyorum işte
cleo modelini beğeniyorum

var annemde kumaşını alıp kendi ellerimle yapıcam hem bebeğime el emeğim olur hemde kurtgöz satıcılara maruz kalmayız o paraylada miniğime bir sürü giysi alırım patik çorap örmek gibi bişi canım.hiç olmadı kesip biçip götürcem terziye dikiş atmasını isticem kendim doldur
r
aynen ya ama görerek alalım diyoruz mümkünatı yok kapıdan girer girmez nasıl kandırırız peşindeler.joker vs gidiyorum adı var bi sürü fiyat koymuşlar

kesinlikle bilgim yok ama açıp denicem bi iki kumaş eskitsem öğrenirim ne var ki herkes yapıo nette yapılışıda var herşeyin artık.makineyi beceremezsem bile kesip biçip terziye götütüp dikiş attırcam evde doldurcam o kadar bi sürü masraf tamam ama aşırı fiyat koyuyorlar gerek yok canım

bence aç bi dene bi iki eski kumaşla ne kadar zor olabilirki :) ben bi kaç bişi yapıcam cidden bi uyku seti 270 tl mi olur kumaşın metresi 12 tl ya yazık günah.minicik bişi olcak zaten.elyaf desen yine ucuz.kendim yapıcam isteeiğim kumaşı seçip.makine bilgim benimde yok ama bi iki denemede öğrenilir nette var kullanımı herşeyin beceremezsem kesip biçip terziye götürcem dikiş attırcam bitti gitti ya birde penye ipten paspaslar başlasamda odasına sersem diom yıkar yıkar sererim :) patik vs hemen küçük gelio çok giyemiolar en iisi bunları yapmak

Wellgro Q3 Golden Horn travel sistem bebek arabası almak isteyen varsa Minicity internet mağazasında 1499'dan 799'a düşmüş kızlar haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…