• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

canım çantanım boyutu nasıl küçük mü yoksa yeterli büyüklükte mi bende alşexpresten sipariş vermek istiyorum benzer bi model ölçüleri yazıyor aslında ama ben yeterli olup olmadığını elime geçmeden anlayamıorm yurtdışı olduğu için iadesi de olmuyor
Gayet yeterli bence canım. Fermuar kısmında da boydan boya metal tel var açınca kalıp gibi açık kalıyor. O da kolaylık.

Gayet yeterli bence canım. Fermuar kısmında da boydan boya metal tel var açınca kalıp gibi açık kalıyor. O da kolaylık.
Teşekkür ederim canım sipariş vereyim o zaman görsel olarak aynısı zaten 40 günde anca gelir benimki bide seninkinde marka yazıyor mu

Şunu çok beğendim alsam mı acaba diye düşünüyorum

Eklentiler

• EEBE8F37-74C1-46A5-A29E-423658A674F8.png
    EEBE8F37-74C1-46A5-A29E-423658A674F8.png
    241 KB · Görüntüleme: 105
Güle güle kullan bu çantayı bende beğendim ama sipariş vermede çekindim. Senin eline ulaştı mı nasıl boyutu kullanışlı mi beğendin mi
Ay çok soru sordum sanırım :KK70:
Çanta beklediğimden daha büyük daha güzel. Hatta acaba renkte sıkıntı olur mu aynısı gelir mi diye düşünmüştüm, aynısı geldi. Daha ucuza Ali ekspresten aldım makina da yıkadım hatta mis gibi. Türkiye’de 2.5 katına satıyorlar.

Çanta beklediğimden daha büyük daha güzel. Hatta acaba renkte sıkıntı olur mu aynısı gelir mi diye düşünmüştüm, aynısı geldi. Daha ucuza Ali ekspresten aldım makina da yıkadım hatta mis gibi. Türkiye’de 2.5 katına satıyorlar.
Ali express e guvenmek istiyorum ama korkuyorum .Tr sitelerinden bile siparis verirken 10 kere düşünüyorum :)

Canım sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı :) hangi satıcıdan aldığını bana mesaj olarak atabilir misin ürün gelmiş sana demek satıcı güvenilir bende sipariş vermek istiyorum bugün araştırırdm ama çok fazla satıcı var karar veremedim :)

Bana kucuk geldi .Ama sahsi fikrim kendi cantamla kiyasladim çünkü .

Bir tane kullanici yorumu vardi giydirip foto atmis cok seker duruyordu .Kizim olsa kesin alirdim poncik poncik.

o bebişi bende gördüm çok tatlıydı ama şimdi mesaj attım kumaşı ince mi kalın mı diye sanırım alıcam

Merhaba bizde yoykolara bakıyoruz siz hangi modelini nerden ve kaça aldınız ve kurup baktınız mı boy olarak nasıl benim boyum kısa kısa boylularda rahat kullanabilir mi

Kurup baktım. Tek başıma kurabildim. Ultimate modelini internetten aldım. Baya tereddütlüydüm. Ama ben kullanışlı olacagını düşünüyorum. Aparatları güzel geldi. Benim boyum 1,70 bana göre iyi geldi yüksekliği. Araba diğer bebek arabalarından biraz yüksek. Bir de asansörsüz bir apartmanda otuuyorsanz indirip çıkarması ağırlık açısından zor olabilir. 1400 e aldım ben netten.

https://www.hepsiburada.com/tokyo-u...t-sistem-bebek-arabasi-siyah-pm-ailealttky003

bu modelin aynısıni aldım.

Canım sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı :) hangi satıcıdan aldığını bana mesaj olarak atabilir misin ürün gelmiş sana demek satıcı güvenilir bende sipariş vermek istiyorum bugün araştırırdm ama çok fazla satıcı var karar veremedim :)
Eşim söylemişti ona sorayım canım :) benim aldığım satıcının memnuniyet oranı baya yüksekti

Gecelik 36/38
Sabahlık 38
Ben normalde 36 giyiyordum ama 10 kilo kadar aldım, bunlar tam oldular, bi 5 kilo daha alsam yine olurlar diye düşünüyorum
İkisi de diz üstü, gecelik daha kısa hatta
Boyum 1.65
Bi de azcık dekolteli, sabahlıkla ön kapanmadan hastanede rahat edilemeyebilir
Ama ikisi de çok güzel hele sabahlık çok çok güzel

Bana uymaz o zaman ya boyum 1.70. Hastanede rahat edemem ben kesin. Çok tesekkür ederim bu sayede birini elemiş oldum.

Eki Görüntüle 2115916

Güzel kapı süsüme bakın :KK200:
Instagram melegineli hesabına yaptırdım

Wuhu harika güzel günlerde kullanın :KK200:

Online Shopping Malls Burası canım

Back