Teşekkür ederim cevabın için banada Yüksek geldi benim boy 1 58 bana büyük gelebilir ama eşim çok heveslendi bakalımKurup baktım. Tek başıma kurabildim. Ultimate modelini internetten aldım. Baya tereddütlüydüm. Ama ben kullanışlı olacagını düşünüyorum. Aparatları güzel geldi. Benim boyum 1,70 bana göre iyi geldi yüksekliği. Araba diğer bebek arabalarından biraz yüksek. Bir de asansörsüz bir apartmanda otuuyorsanz indirip çıkarması ağırlık açısından zor olabilir. 1400 e aldım ben netten.
https://www.hepsiburada.com/tokyo-u...t-sistem-bebek-arabasi-siyah-pm-ailealttky003
bu modelin aynısıni aldım.
Ben gecen hafta almistim cantami paylaşmistim stylo canim .Bunun da kullanici yorumlarina denk gelmistim o yuzden paylaştım.Siz kullanıyormusunuz bu markanın arabasını aldım ben de çantasını da almayı dşünüyordum.
Ya canım çok teşekkür ederim :) peki çantanım boyutları orda yazanla aynı değil miOnline Shopping Malls Burası canım
Boyuta bakmadım ama baya büyük, görünce şaşırdım içi geniş falanYa canım çok teşekkür ederim :) peki çantanım boyutları orda yazanla aynı değil mi
Anladım canım tekrar teşekkür ederimBoyuta bakmadım ama baya büyük, görünce şaşırdım içi geniş falan
bu satıcıdan mı aldın canım. çok güzelmiş güle güle kullanın.. birde kaç günde geldiKurup baktım. Tek başıma kurabildim. Ultimate modelini internetten aldım. Baya tereddütlüydüm. Ama ben kullanışlı olacagını düşünüyorum. Aparatları güzel geldi. Benim boyum 1,70 bana göre iyi geldi yüksekliği. Araba diğer bebek arabalarından biraz yüksek. Bir de asansörsüz bir apartmanda otuuyorsanz indirip çıkarması ağırlık açısından zor olabilir. 1400 e aldım ben netten.
https://www.hepsiburada.com/tokyo-u...t-sistem-bebek-arabasi-siyah-pm-ailealttky003
bu modelin aynısıni aldım.
Canım sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı :) hangi satıcıdan aldığını bana mesaj olarak atabilir misin ürün gelmiş sana demek satıcı güvenilir bende sipariş vermek istiyorum bugün araştırırdm ama çok fazla satıcı var karar veremedim :)
Canım bende bundan almayı düşündüm baya ama tek yönlü olması vazgeçirdi beni. Çocuk belki bize bakmak ister durmadan ağlarsa kendine çevirme şansın yok.Bu ürünü araştırıyorum tecrübesi olanlar paylasabilir mi ? Diger travellere gore daha dik ve bebek oturunca rahatmis .Oyle diyorlar.Eki Görüntüle 2117339
Bir de seye bakıyorum daha estetik duruyor . Casual Quantum Travel sistemCanım bende bundan almayı düşündüm baya ama tek yönlü olması vazgeçirdi beni. Çocuk belki bize bakmak ister durmadan ağlarsa kendine çevirme şansın yok.
Biz de baya bir baktık. Casual ın oto koltuklarının avrupa standardı olması ve diğer arabalara göre kalıp olarak daha geniş olmasından casualda karar kıldık. Ben bebeğin oto koltuğu olmasını önemsiyorum güvenlik açısından. Avrupada bebek hastaneden çıkarken oto koltuğu yoksa izin verilmiyor güvenlik açısından. Önce Casual quantuma karar verdik ama casual cadillac airle ikisini yan yana görünce air in alt sepeti çok kullanışlı quantumun çok kullanışsızdı küçüktü. Air kumaş olarak kaliteliydi. Bunları da kıyaslayınca cadillac air almaya karar verdik. Akakçeden indirim takip edip toker bebeden 1300 liraya aldık airi. Hatta 2 gün önce ulaştı elimize.Bir de seye bakıyorum daha estetik duruyor . Casual Quantum Travel sistem
online shopping malls yazmş canım ama ben seçtiğimde türkiyeye gönderim bulunmuyor şeklinde uyarı verdiBana da satıcı adını verir misiniz
bu satıcıdan mı aldın canım. çok güzelmiş güle güle kullanın.. birde kaç günde geldi
ben de bu arabayı düşünüyorumEki Görüntüle 2117414
Biz de baya bir baktık. Casual ın oto koltuklarının avrupa standardı olması ve diğer arabalara göre kalıp olarak daha geniş olmasından casualda karar kıldık. Ben bebeğin oto koltuğu olmasını önemsiyorum güvenlik açısından. Avrupada bebek hastaneden çıkarken oto koltuğu yoksa izin verilmiyor güvenlik açısından. Önce Casual quantuma karar verdik ama casual cadillac airle ikisini yan yana görünce air in alt sepeti çok kullanışlı quantumun çok kullanışsızdı küçüktü. Air kumaş olarak kaliteliydi. Bunları da kıyaslayınca cadillac air almaya karar verdik. Akakçeden indirim takip edip toker bebeden 1300 liraya aldık airi. Hatta 2 gün önce ulaştı elimize.
Bu cadillac canım birde cadillac air var renkler aynı ama kumaşları farklı.
Yani travel alınca uyguna geliyor fiyat. kangurular 150 200 arası çok pahalı değil ama arabalar ve oto koltukları hem pahalı hem 2 kez kafa patlatmak istemedik biz hangi modeli alalım diye karar vermek zor oluyor.ben de bu arabayı düşünüyorum
ama hemen bebek arabası almak da istemiyorum
oto koltuğu bence de çok elzem, önce oto koltuğu alıp bebek arabasına ihtiyaç olduğunda travelsız mı alsam diyorum
ama her oto koltuğu her arabaya da uymaz
almışken travel mı alsam en baştan bilemedim
benim kanguru hevesim var, onu doya doya kullanmak istiyorum
benim alacağım kanguru 489Bu cadillac canım birde cadillac air var renkler aynı ama kumaşları farklı.
Yani travel alınca uyguna geliyor fiyat. kangurular 150 200 arası çok pahalı değil ama arabalar ve oto koltukları hem pahalı hem 2 kez kafa patlatmak istemedik biz hangi modeli alalım diye karar vermek zor oluyor.
bende düşünücem o zaman.yadaEvet burdan aldim. 2 gunde geldi sasirdim valla. Tesekkur ederim kullanmadigim icin memnuniyetle ilgili bisey belirtemiyorum. Fakat ilk izlenim olarak bana iyi seyler cagristirdi
Canım ben bı yerde daha bebek arabası resimleri gördüm ama içine girip var mı yok mu bakmadım. Eğer yakınsan oraya da bak istersen. Batikentteki ümit hastanesinin otoparkının karşısında bebe mağazası var. İsmini şuan hatırlamıyorum ama çok net görünüyor onu de başka bir bina yok. Hastanenin kendi otoparkının karsisinda, paralı olanın değil. Dr kontrolüne gittiğimde gördüm aklıma sen geldin valla. Hakikaten öyle kırk kere düşünüyorum bir şeyi alırken gerçekten bu fiyat eder mi bu diye. Çoğu şeyi ikinci el kullancam yani başka türlü altından kalkilmiyobende düşünücem o zaman.yadaNasilYarDiyeyim ün önerdiği mundo mağazasında kabzın aeabasınu beğendim eşi de beğendi fakat siyah oldugu için teretdütteyim nasıl olur ki ikici bebek nasip olursa onada solmadan eskimeden kullanabilirmiyim.çok pahalı herşey ya.herkes kafasına fiyat koyuyor.bi uyku seti alcam hepsinde aynı marka hepsi farklı fiyatlar verio servest piyasa dedikleri bu ama çok kötğ.bi ürünide hakkından fazla satmak günaheb güzel zamanlarımız stresle geçio.halen bi uyku seti alamadım mesela pazarlık sunhnca alma diolar resmen halbuki oluru belli illa 3 kat kar yapıcaklar yazık günah..babynesttimi kendim yapma kararrı aldım mesela masrafı 30 lira 20 30 lirada el emeği desek taş çatlasın 60 lira ama 10 lira fiyat veriolar.vidolarını izledim çok kolay hiç gerek yok aşırı masrafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?