Gayet yeterli bence canım. Fermuar kısmında da boydan boya metal tel var açınca kalıp gibi açık kalıyor. O da kolaylık.canım çantanım boyutu nasıl küçük mü yoksa yeterli büyüklükte mi bende alşexpresten sipariş vermek istiyorum benzer bi model ölçüleri yazıyor aslında ama ben yeterli olup olmadığını elime geçmeden anlayamıorm yurtdışı olduğu için iadesi de olmuyor
azcık pahalı, 250 tl ye yaptı
kargoyu da karşı ödemeli yapmış 8 tl
Teşekkür ederim canım sipariş vereyim o zaman görsel olarak aynısı zaten 40 günde anca gelir benimki bide seninkinde marka yazıyor muGayet yeterli bence canım. Fermuar kısmında da boydan boya metal tel var açınca kalıp gibi açık kalıyor. O da kolaylık.
Ben missmodish ten aldığımda kapıda nakit ödeme yaptım memnun kaldım geçen gün 2 tanede 5li takım aldım.
Bir tane aldığım tulum caramell markaydı yeni aldığım 5 li takımlarda marka yok ama çok güzel penyeleri ben beğendim hepsini.canım ya ürünlerini beğendin mi ? gelen ürünlerin markası nedir? bende çok şey beğendim oradan ama emin olamadım
Öndeki küçük kahverengi kısımda by kaleli yazıyor canım.Teşekkür ederim canım sipariş vereyim o zaman görsel olarak aynısı zaten 40 günde anca gelir benimki bide seninkinde marka yazıyor mu
Canım bende almak istiyorum ama kumaşı kalın mı yazlık mı bilemedim bunlar. 1 ay sonra sezon açılınca almaya karar verdim.Şunu çok beğendim alsam mı acaba diye düşünüyorum
Bana kucuk geldi .Ama sahsi fikrim kendi cantamla kiyasladim çünkü .
Bir tane kullanici yorumu vardi giydirip foto atmis cok seker duruyordu .Kizim olsa kesin alirdim poncik poncik.Şunu çok beğendim alsam mı acaba diye düşünüyorum
Çanta beklediğimden daha büyük daha güzel. Hatta acaba renkte sıkıntı olur mu aynısı gelir mi diye düşünmüştüm, aynısı geldi. Daha ucuza Ali ekspresten aldım makina da yıkadım hatta mis gibi. Türkiye’de 2.5 katına satıyorlar.Güle güle kullan bu çantayı bende beğendim ama sipariş vermede çekindim. Senin eline ulaştı mı nasıl boyutu kullanışlı mi beğendin mi
Ay çok soru sordum sanırım
Ali express e guvenmek istiyorum ama korkuyorum .Tr sitelerinden bile siparis verirken 10 kere düşünüyorum :)Çanta beklediğimden daha büyük daha güzel. Hatta acaba renkte sıkıntı olur mu aynısı gelir mi diye düşünmüştüm, aynısı geldi. Daha ucuza Ali ekspresten aldım makina da yıkadım hatta mis gibi. Türkiye’de 2.5 katına satıyorlar.
Canım sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı :) hangi satıcıdan aldığını bana mesaj olarak atabilir misin ürün gelmiş sana demek satıcı güvenilir bende sipariş vermek istiyorum bugün araştırırdm ama çok fazla satıcı var karar veremedim :)Çanta beklediğimden daha büyük daha güzel. Hatta acaba renkte sıkıntı olur mu aynısı gelir mi diye düşünmüştüm, aynısı geldi. Daha ucuza Ali ekspresten aldım makina da yıkadım hatta mis gibi. Türkiye’de 2.5 katına satıyorlar.
Bana kucuk geldi .Ama sahsi fikrim kendi cantamla kiyasladim çünkü .
Bir tane kullanici yorumu vardi giydirip foto atmis cok seker duruyordu .Kizim olsa kesin alirdim poncik poncik.
Merhaba bizde yoykolara bakıyoruz siz hangi modelini nerden ve kaça aldınız ve kurup baktınız mı boy olarak nasıl benim boyum kısa kısa boylularda rahat kullanabilir mi
Bu cantaya bakabilirsin kizlar
Eki Görüntüle 2116809
Eşim söylemişti ona sorayım canım :) benim aldığım satıcının memnuniyet oranı baya yüksektiCanım sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı :) hangi satıcıdan aldığını bana mesaj olarak atabilir misin ürün gelmiş sana demek satıcı güvenilir bende sipariş vermek istiyorum bugün araştırırdm ama çok fazla satıcı var karar veremedim :)
Gecelik 36/38
Sabahlık 38
Ben normalde 36 giyiyordum ama 10 kilo kadar aldım, bunlar tam oldular, bi 5 kilo daha alsam yine olurlar diye düşünüyorum
İkisi de diz üstü, gecelik daha kısa hatta
Boyum 1.65
Bi de azcık dekolteli, sabahlıkla ön kapanmadan hastanede rahat edilemeyebilir
Ama ikisi de çok güzel hele sabahlık çok çok güzel
Online Shopping Malls Burası canımCanım sana mesaj atmaya çalıştım ama olmadı :) hangi satıcıdan aldığını bana mesaj olarak atabilir misin ürün gelmiş sana demek satıcı güvenilir bende sipariş vermek istiyorum bugün araştırırdm ama çok fazla satıcı var karar veremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?