• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

kızlar benim moralim çok bozukk :KK43: araba bulamıyorum saçma saçma arabalar var mağazalarda, bi kaç tane güzel var onlarda aşırı pahalı.eskişehirde önerebileceğiniz mağazalar varmı :KK43:

Ben baston travel alınması taraftarıydım eşimi ikna edemedim.Kocaman travel sistem aldık.Arabayı kullanmak güzel de taşıması bazı yerlerde kullanması çok zordu.Bagajı dolduruyor zaten.

Arkadaşım trendyoldan şunu aldı bazen geliyor Trendyola uygun fiyata.550 falan şu an,çok beğendik.Baston travel ama baston kısmının kumaşı sökülüp ana kucağı direk iskelete de takılıyor.
https://www.babymall.com.tr/urun/ha...m=cpc&utm_source=akakce&source=mobil&v=1.85.1

Neoplusta e bebek var oraya gittin mi? Ben bugün uğrayacağım. Bişey almam belki ama gözüme kistiririm ellerim bakarım nasıl diye sonra internetten indirim kovalarim. Başka da mağaza bilmiyorum :110:
Bı de sihhiye meydanı mi nedir orda mundo bebe Store diye bı yer açılmış açılışa özel indirimdeymiş. Bebek arabası var mı bilmiyorum yakınsa bı bak istersen
baktım ordada bulamadım. mundoyu bilmiyordum birde oraya bakayım canım sağol

E bebekte joie travel i incelemistik .600 700 civarıydı .Olumlu yorumlar da okumustum .Hatya bugun olabilir indirim vardi .Bir arastir.
yok canım beğenmedim hiç 1500 e kadar limitimiz var ama düzgün bişi yok

Ben baston travel alınması taraftarıydım eşimi ikna edemedim.Kocaman travel sistem aldık.Arabayı kullanmak güzel de taşıması bazı yerlerde kullanması çok zordu.Bagajı dolduruyor zaten.

Arkadaşım trendyoldan şunu aldı bazen geliyor Trendyola uygun fiyata.550 falan şu an,çok beğendik.Baston travel ama baston kısmının kumaşı sökülüp ana kucağı direk iskelete de takılıyor.
https://www.babymall.com.tr/urun/ha...m=cpc&utm_source=akakce&source=mobil&v=1.85.1
bunları beğenmiyorum çok kaba görünüolar bana sade bişi istiyorum satış stelerinde var bebek mağazalarında yok ilginç

yok canım beğenmedim hiç 1500 e kadar limitimiz var ama düzgün bişi yok

Ben Kraft leon beğendim canım. Bi eşimle gidip bakıcaz tekrar özellikleri kalitesi çav hoşumuza gitti. İstersen bi bak sen de.

Eklentiler

• 81EBCD9D-EA89-4D25-AFF1-2860CC9E1586.png
    81EBCD9D-EA89-4D25-AFF1-2860CC9E1586.png
    196,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben Kraft leon beğendim canım. Bi eşimle gidip bakıcaz tekrar özellikleri kalitesi çav hoşumuza gitti. İstersen bi bak sen de.
böyle beğeniyorum işte ama bakıp görerek alacak mağaza bulamadım halen canım

Bunlar baston travel olarak mı geçiyor canım, benim bütçem 500 tl civarı daha fazlasını veremem ama güzel bişey bulamadım bu güzel gibi duruyor ama pek bebek arabalarıyla ilgili bilgim yok, normal travel sistemden farkı ne bunların. Ben çok büyük olmayan kullanımı kolay olan ve hafif olan bişey istiyorum ama 500e istediğim gibi denk gelmedi. Kendi arabamız yok ama şehir dışında yaşıyorum şehirler arası yolculuklarda yanıma alabileceğim hafif çok yer kaplamayan bişey istiyorum

melinda beden boy bilgisi verebilirmisin. KARARSİZ KALDIM BENDE YA BUNU YA MORU ALCAM DA.
Gecelik 36/38
Sabahlık 38
Ben normalde 36 giyiyordum ama 10 kilo kadar aldım, bunlar tam oldular, bi 5 kilo daha alsam yine olurlar diye düşünüyorum
İkisi de diz üstü, gecelik daha kısa hatta
Boyum 1.65
Bi de azcık dekolteli, sabahlıkla ön kapanmadan hastanede rahat edilemeyebilir
Ama ikisi de çok güzel hele sabahlık çok çok güzel

Kızlar merhabalar çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz bana da fikir oluyor girip arada bakıyorum sayfalar da ilerliyor artık alışveriş yaptığınız yerleri not alacağım. Ben daha 11 haftalığım yani çok yeni cinsiyette belli değil alışverişe de başlamadım haliyle ancak birşey danışacağım.

Benim bebeğim Allah'ın izniyle eylül ortası doğacak Eskişehir'de yaşıyorum havalar yavaştan soğur ekimde baya serinler ben alışverişlerimi bahar yaz aylarında yapacağım ama mıhtemelen yeni doğan ürünlerinde falan yazlık ürünler olacaktır hep öyle oluyor ben nasıl kalın kıyafetler alıcam önceden doğumdan sonra da bir süre alışverişe çıkmam yazın mağazalarda sonbaharlık kışlık kıyafetler bulabilir miyim internette ınstagramda da takip ettiğim hatta burada paylaşılan siteler var oralardan mı alsam

Kızlar merhabalar çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz bana da fikir oluyor girip arada bakıyorum sayfalar da ilerliyor artık alışveriş yaptığınız yerleri not alacağım. Ben daha 11 haftalığım yani çok yeni cinsiyette belli değil alışverişe de başlamadım haliyle ancak birşey danışacağım.

Benim bebeğim Allah'ın izniyle eylül ortası doğacak Eskişehir'de yaşıyorum havalar yavaştan soğur ekimde baya serinler ben alışverişlerimi bahar yaz aylarında yapacağım ama mıhtemelen yeni doğan ürünlerinde falan yazlık ürünler olacaktır hep öyle oluyor ben nasıl kalın kıyafetler alıcam önceden doğumdan sonra da bir süre alışverişe çıkmam yazın mağazalarda sonbaharlık kışlık kıyafetler bulabilir miyim internette ınstagramda da takip ettiğim hatta burada paylaşılan siteler var oralardan mı alsam
bulursun canım mağazalar hemen tüketmio zaten

netten bebek arabası alan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum netten almaya hiç cesaretim yok çünkü.sorunsun aldınızmı

Back