Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar bende şu siteden bebek bakım çantası aldım. Baya güzel bir ürün geldi kargo dahil 120 tl Fiyatı da iyi geldi bana.

Canım merhaba bende çok aradım, yatak olabilen travel sistem bebek arabası istiyordum hep civil de buldum, 1000 tl den 700 e düşmüştü puset otokoltuğu ile birlikte çok uygun geldi bana, heryere baktım bu tarz arabalar 1500 altında yoktu. Çift yönlü kullanılabiliyor, çok hafif taşırken ve sürüşü çok rahat. 3 fonksiyonlu kullanılabiliyor. Tavsiye ederim, ben bunun mürdüm rengini aldım. Birçok rengi mevcut.

Eklentiler

• 61D3EA56-E50C-4916-95C0-4ED578BE5272.png
    132,7 KB · Görüntüleme: 137
  • 8D956A07-EC73-4344-9C6B-31F807736DCD.png
    181 KB · Görüntüleme: 116
ben bunun kırmızısını gördüm baktım inceledim beğendim aslında ama ayak kısmı kapalı değil die almadım canım bi kapalı olsa alırdım kesin tam istediğim gibiydi

Bende hic guzel bulamamistim icime sinen internetten yoyko siparis ettim. 2 gunde elime ulasti. Kullanmadigim icin memnuniyetimle ilgili sizi yaniltmayim. Ama goruntu olarak sk bi urun
Merhaba bizde yoykolara bakıyoruz siz hangi modelini nerden ve kaça aldınız ve kurup baktınız mı boy olarak nasıl benim boyum kısa kısa boylularda rahat kullanabilir mi

ben bunun kırmızısını gördüm baktım inceledim beğendim aslında ama ayak kısmı kapalı değil die almadım canım bi kapalı olsa alırdım kesin tam istediğim gibiydi
Kapalı derken canım? Nasıl oluyor kapalı olanlar ona hiç dikkat etmedim ben

Ben missmodish ten aldığımda kapıda nakit ödeme yaptım memnun kaldım geçen gün 2 tanede 5li takım aldım.

Eki Görüntüle 2116329 Eki Görüntüle 2116330
Kızlar bende şu siteden bebek bakım çantası aldım. Baya güzel bir ürün geldi kargo dahil 120 tl Fiyatı da iyi geldi bana.
canım çantanım boyutu nasıl küçük mü yoksa yeterli büyüklükte mi bende alşexpresten sipariş vermek istiyorum benzer bi model ölçüleri yazıyor aslında ama ben yeterli olup olmadığını elime geçmeden anlayamıorm yurtdışı olduğu için iadesi de olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…