- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Biraz once E bebek e gittik ufak da olsa bir sey alip kenara koymak istedim
Ay insallah cok duz ama cinsiyet belli olmayinca bunu bile zor buldum .Eger kiz cikarsa internette neler neler buldum onlari paylascam sizleÇok güzel güle güle giysin kuzucuk
Rabbim gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin sorma. Benimki erkek ya sinir krizi geçirdim resmen catladım patladım kıskançlıktan kız çocuklarına neler neler var neyse sağlıklı olsunlarda inşallahAy insallah cok duz ama cinsiyet belli olmayinca bunu bile zor buldum .Eger kiz cikarsa internette neler neler buldum onlari paylascam sizle
Rabbim gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin sorma. Benimki erkek ya sinir krizi geçirdim resmen catladım patladım kıskançlıktan kız çocuklarına neler neler var neyse sağlıklı olsunlarda inşallah
Tabiki rabbim sağlık sihhat versin ikinci artık ya nasip diyelimOyle deme saglikli olsun erkeklere de var guzel seyler .Ikincide kiz nasip olurAllah tum melekleri korusun
Biraz once E bebek e gittik ufak da olsa bir sey alip kenara koymak istedim
Kehribar kolyeleri bir araştır istersen canım. Kolye bileklik set şeklinde aldık. Onların sayesinde mi bilmiyorum oğlumun 6 dişi de sıkıntısız sorunsuz ateşsiz çıktı. Kullananlar da gaz sorununa, ağrılara, diş sıkıntılarına iyi geldiğini yazmışlar.Merhaba kizlar .Henüz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama içimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gün içinde bir çok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama ürünler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu
Amin insallah aramiza hosgeldin canim .Ben de cok bekledigim bu gebeligi .Ama surekli bir sey olcak korkusu insani hasta ediyor .Benim hala kanamalarim oluyor hastane ev arasi mekik dokuyoruz .Ve bu surecte stres oluyorum .Zaten nasipte varsa bizimle kalir bebisler .Nasipte yoksa 9 ay tasir kavuşamazsın. Abimler 9.ayda kaybetti bebegi odasi esyalari her seyi hazırdı Yani olacakla öleceğin onune gecilmez .Rabbim korusun bebislerimizi .Bu süreci eglenceli hale getirmek bizim elimizdeÇok güzel canım :)) Allah kullanmanızı nasib etsin inşaAllah yavrunuzda görmeyi nasib etsin :)
Amin insallah aramiza hosgeldin canim .Ben de cok bekledigim bu gebeligi .Ama surekli bir sey olcak korkusu insani hasta ediyor .Benim hala kanamalarim oluyor hastane ev arasi mekik dokuyoruz .Ve bu surecte stres oluyorum .Zaten nasipte varsa bizimle kalir bebisler .Nasipte yoksa 9 ay tasir kavuşamazsın. Abimler 9.ayda kaybetti bebegi odasi esyalari her seyi hazırdı Yani olacakla öleceğin onune gecilmez .Rabbim korusun bebislerimizi .Bu süreci eglenceli hale getirmek bizim elimizde
Bem de kehribarı cok seviyorum esime tesbihini almistim gercekten kotu enerjiyi topluyor bebisim olunca da bileklik emzik kullanirsa zincir dusunuyorum insallah canim .Tesekkur ederim topigime renk kattin yine gelKehribar kolyeleri bir araştır istersen canım. Kolye bileklik set şeklinde aldık. Onların sayesinde mi bilmiyorum oğlumun 6 dişi de sıkıntısız sorunsuz ateşsiz çıktı. Kullananlar da gaz sorununa, ağrılara, diş sıkıntılarına iyi geldiğini yazmışlar.
Sağlıkla cicilerini giyeceği günleriniz de gelsin inşaallah canim.Allah'a emanet olun.
Ayni marka örtümüz bu cok daha tatlismis ama benim baktigim yerde yoktu .Gerci bu daha kalin kundak demiEki Görüntüle 2086784
Bende gebeliğimi ilk öğrendiğim gün avm deydim :) O anki mutlulukla bi hevesle bunları almıştım e-bebekten :)
Ayni marka örtümüz bu cok daha tatlismis ama benim baktigim yerde yoktu .Gerci bu daha kalin kundak demi
1.Ürün Travel Sistem Bebek Arabaları
Lele baby urunu e bebekte 800 TL .Kullanici yorumları olumlu ,kolay katlanabilir ve pratik olması ayrıca rengi çok begenilmis
Eki Görüntüle 2086358
Sebebini ilk mesajda yazdim erken olabilir ben boyle mutluyumKızlar henüz çok erken değil mı .?
Kızlar henüz çok erken değil mı .?
Gelirim canım, kısmetse kızce yeğenim olacak. Ben de onun için arayıştayım.Bem de kehribarı cok seviyorum esime tesbihini almistim gercekten kotu enerjiyi topluyor bebisim olunca da bileklik emzik kullanirsa zincir dusunuyorum insallah canim .Tesekkur ederim topigime renk kattin yine gel
Eki Görüntüle 2086784
Bende gebeliğimi ilk öğrendiğim gün avm deydim :) O anki mutlulukla bi hevesle bunları almıştım e-bebekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?