Bende aldım yastığa kadar aynı ortapedik yastık benimkinde olan
Kızlar ben de bunu babynest in kendi orjinal Türkiye sitesinden aldim, bakalım bugün gelecek kargom. %29 indirimdeymiş. 129 tl yerine 89 a aldım bir bakın isterseniz. Bebek yastığı hediyesi de var ortası delik gibi çıkıntılı olanlardan, kafası düzleşmesin diye
Bunları aldım kızlar
Netten söyledim ali ekspresten. Daha gelmedi canım. 20 dolar ama indirim vs 60 tl ye geldi. Türkiye’de daha pahalıya satıyorlarGüle güle kullan canım. Çantayı nerden ve ne kadara aldın acaba?ben de o çantadan baktım netten. Gözümle görmedim kullanışlı mı kaliteli mi ?
Netten söyledim ali ekspresten. Daha gelmedi canım. 20 dolar ama indirim vs 60 tl ye geldi. Türkiye’de daha pahalıya satıyorlar
Valla onlarda aynı yerden sipariş veriyor kıza sordum ben. Birde 2,5 katı fiyat çekmiş. Üyeliği kolay ve güvenilir biz alışveriş yapıyoruz oradanEvet 175tl yazıyor nette. teşekkür ederim canım
Bende buradan sipariş vereceğim canım. Bir gecelik kısa kollu ama sabahlığı olacak. Diğeri pijama. Beden ölçüm için biraz bekliyorum, ücretsiz hattı var beden bilgisi için, beğendiğin modelin kodunu söylüyorsun boy kilo vs o sana şu beden diyorEki Görüntüle 2099941 Eki Görüntüle 2099942 Eki Görüntüle 2099943 Eki Görüntüle 2099944
Eki Görüntüle 2099946 Eki Görüntüle 2099947
Kizlar Lohusa Sepeti nde harika seyler var .
ben de bunu alcamAnne yanı beşik bunu aldım. Her yatak tipi ve boyuna göre ayarlanıp katlanıyor. Bebek büyüyünce katla kaldır.
böyle klasik lohusa takımlarını hiç sevemedim ben yaEki Görüntüle 2099941 Eki Görüntüle 2099942 Eki Görüntüle 2099943 Eki Görüntüle 2099944
Eki Görüntüle 2099946 Eki Görüntüle 2099947
Kizlar Lohusa Sepeti nde harika seyler var .
Hepsi buradada indirim vardı Fuşya renginde. Dün geldi beşik bayıldım. Eğer yatağın yere birleşik ise yani altta boşluk yoksa bile kıvrılıyor bacakları. Her yatak boyuna göre ayarı var. Katlanıyor taşıma çantası var. Eğer araban varsa annene vs giderken at bagaja. Ben bu kadar iyi beklemiyordum tavsiye ederim. Yatağım yüksek ve yere sıfır ona rağmen oldu.ben de bunu alcam
nerden ne kadara aldın canım?
benim yatak da yere sıfır ve alçak, şu japon tarzı dediklerindenHepsi buradada indirim vardı Fuşya renginde. Dün geldi beşik bayıldım. Eğer yatağın yere birleşik ise yani altta boşluk yoksa bile kıvrılıyor bacakları. Her yatak boyuna göre ayarı var. Katlanıyor taşıma çantası var. Eğer araban varsa annene vs giderken at bagaja. Ben bu kadar iyi beklemiyordum tavsiye ederim. Yatağım yüksek ve yere sıfır ona rağmen oldu.
Ben 700 e aldım birde motorala bebek telsizi çok beğendim. 6-7 kademesi var asansör gibi beşiğin yer yatağına bile olur herhalde :) kesinlikle chicco anne yanı tavsiye ederim. Diğer ahşap olanlar ne eğiliyor ne bükülüyor. Sepet gibi ve aynı fiyatlarabenim yatak da yere sıfır ve alçak, şu japon tarzı dediklerinden
ona da olacak o zaman
ya 950 gibi fiyatı ama akakçeden 700 lü bir şeylere bulmuştum
hepsiburadaya da bakiim hemen, ben tiny love da alıcam, anneme giderken onu götürürüm diye düşünüyorum
Ben 700 e aldım birde motorala bebek telsizi çok beğendim. 6-7 kademesi var asansör gibi beşiğin yer yatağına bile olur herhalde :) kesinlikle chicco anne yanı tavsiye ederim. Diğer ahşap olanlar ne eğiliyor ne bükülüyor. Sepet gibi ve aynı fiyatlara
Bana sert geldi ama bebekler için yarı ortapedik yani sert olmalı diyorlar ama ben battaniye sererim. Ekstra yatağa gerek yokmuş tecrübeli arkadaşım yanımdaydın geldiğinde üstüne battaniye vs atarsın ilk doğduğu zaman dedişu an 770 tl ya
ne ara zam gelmişmemnun kalmana çok sevindim ben de alıcam (annem hediye edecek )
peki yatağı çok sert mi? ekstra üstüne ince bir yatak konmalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?