Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu meme ucu olmayanlar için.Göğüs koruyucu 30 TL Joker Eki Görüntüle 2097577
canım yazın bol bol giyeceği ve en rahat eddeceği şeyi almışsın:)
Galiba arabanın markası bebeconfort canım nasıl begendin mi? Ben de bebeconfort a bakmistim. Bi türlü karar veremiyorum.Kesinlikle canım bebek arabasını aldım mesela 2.el sıfırı puseti yağmurluğuyla birlikte 1580tl falan oluyor 450 ye aldım bi güzel içini dışını heryerinş sirkeli suyla temizledim yepyeni oldu
Kullanımı rahat gibi ama tek elle açma kapama imkansız pusetle kullanım daha kolay olacak ilk zamanlar büyük ihtimal zaten büyüdükten sonra bastona geçerim bende sanırım bana uyguna geldiği için aldım sıfır fiyatı pahalı benceGaliba arabanın markası bebeconfort canım nasıl begendin mi? Ben de bebeconfort a bakmistim. Bi türlü karar veremiyorum.
İyi ki varsın sağ olhep yazacağım unutuyorum oyun halısının üstündeki direklerin geçtiği yer var. eğer boru gibi bişeyden geçiyorsa kullanışsızmış.çıkıp duruyormuş. ark lardan duydum . benımki alttan çıt çıt gibi yeri vardı .sorun yaşamadım..benimki bondıgo yağmur ormanıydı. letgodan sattım geçenlerde.bebiş dönünce işi bitiyor:)
birde banyo takımları için a101 i bekleyin çok ucuza bebek banyo takımı satıyor. tarihte 23 nisan falan.
yalnız bebeğe aldığınız küvet içine file almayın . köpük köpük bişey var kalın,baştan beri onu kullanıyorm sevi bebe marka.
bide bornoz kullanışsız bebeğe olmuyor.normal havlu alın. yazın muslın yetiyor. müslin bezleri fiyat takibi yapıp baska siteden alabilirsiniz.
dışarda kumaşçıdan almıştım metresi 3 tl ye:) bide wish sitesinden almıştım. aliexpres benzeri bir site.
yine alıma geldikçe biterim buralarda.sevgiler:)
Sırt çantası daha kullanışlı diyorlar bu bebek çantası mı canım
Kızlar ben de bunu Dikkat Bebek var (Kanz) 'dan aldım. 80 tl, Polo orjinal. Bilginiz olsun, çok güzel yumuşak bi çanta. Bana uygun geldi.
Tam yazlık çok güzel
Bende yaptırdım ama dışarıda taşımak için zor olur. Sert değil ki tutup götüresin. Evde salonda anneanneye gidince yerini yadırgamasın diye aldım ben
https://i.hizliresim.com/y0M6X0.png
Bu da daha taşınabilir versiyonu gündüz oraya buraya taşımak için.
Evet canım bebek çantası, Ben de sırt çantası düşünüyordum ama çok inceledim kapasiteleri yeterli gelmedi. Hacimleri bu çantalar kadar fazla değildiSırt çantası daha kullanışlı diyorlar bu bebek çantası mı canım