Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Onun dışında ailelerin aldığı, ördüğü bir sürü kıyafet, yelek, hırka, battaniye falan da var sağolsunlar
ben çok kararsız biriyim o sebeple iyice araştırıp alıyorum
biraz da almayı planladıklarımı anlatayım
ben direkt oda yapıcam kuzuma, çünkü evimiz müsait ve onun odası 2 senedir boş duruyo, bir perde bile almadım, çok bekledim bu bebeği
ben direkt montesorri odası yapıcam, yatağı dolabı kitaplığı vs herşey gönlüme göre olsun istiyom
ama ilk 6 ay yanımda yatırıcam o sebeple next2me beşik alıcam, biraz pahalı ama en çok içime o sindi
evin içinde oyalamak, taşımak için tiny love ev tipi ana kucağı alıcam
ilk zamanlar için bebek arabası düşünmüyorum, kanguruya çok hevesim var ama şartlar ne olur bilemiyorum
o sebeple boba 4g kanguru alıcam bir de oto koltuğu alırım, her yere arabayla gidiyoruz eşimle, yürüyeceğim zamanda kanguruya koyarım bebeğimi

_meLinDa_ alacağın şeyler en çok lazım olanlar...benim tosbik gibi yaz bebeği olacak seninkide.

kızlar benimde çok tecrübem var bir ara yazacağım bu başlığa:)
yada en çok sıkıntı çektiğiniz konuyu söyleyin kararsız kaldığınız ondan başlayım...
bende hamileyken buraları talan etmiştim. 1aylıkken başlamıştım alışverişe:)

Kızlar merhaba bende bu hastane çıkışını aldım 56.90 tl 11 parça ve kumaşı gerçekten çok güzel kaliteli n11de
merhaba tatlım ggecen yıl ben 2.hastane çıkışı dıye bu seti almıştım.kumaşı çocuğa zarar verdi.n11 den başka aldığım satıcınınki daha ıyı cıktı.

kızlar lütfen ilk aylar kalıteli ürünler alın .çocuklar cok hassas tahriş oluyor vücutları ben mothercareden aldığım herseyı çok beğenmiştim. ççocuk kızarıp bozarmadı.

biraz daha meşgul edeyim burayı

kapı süsünü buraya yaptırmak istiyorum, instagramda melegineli hesabı

hastane çıkışı ailem de alıyor/aldı ama ben adının olacağı şu takımdan yaptırıcam/ rengi modeli farklı olacak
instagram tugbakugu_for baby

kapı süsü çok şirin.
benim tanıdığım melinda doğum fotocusuda bulmuştur:))

kızlar kundak olayını konuşmuşsunuz. yaz bebeğime bir kez bile kundak yapamadım:)

şimdiki bebeler çok fena çok yaramaz:)

alt açmada kullan atlar var daha pratik.

haa kızlar loğusa takımını falan son dk alın.
55 ile hamile kaldım 80 le doğuma girdim.3 aylık hamileyken aldığım loğusa takımını giyemedim.okadar kılo alacağımı düşünmemiştim

melinda yapma... ben sonra çok pişman oldum.
lütfen yap.
benim iki oğlum var ikisi de kışın doğdu o yüzden yaz bebeğinde sıkıntılıyım... neleri fazla almak gerekiyor... gündüz hadi çıtçıtlı tamam da gece ne giydiricez falan filan bi sürü soru var aklımda

ne gibi zarar verdi canım tenden tene değişir diye de düşünüyorum çünkü elimde baktığımda gerçekten kumaşı iyi umarım zarar vermez

yani ince uzun kollu giyiyor ama ben direk kısa kollu zıbınla yatırdım ev cok sıcaktı.
en çok kullandığım penye battanıye hem yazın hem şimdi.

yani ince uzun kollu giyiyor ama ben direk kısa kollu zıbınla yatırdım ev cok sıcaktı.
en çok kullandığım penye battanıye hem yazın hem şimdi.
Yenidoğan bebeğe battaniye işi yani tulumlar varmış ben onlardan alayım diyorum. Birde kafası yamuk olmasın diye ortası çukur yastıklar gördüm

tecrübeli arkadaşların önerisiyle bu emziği aldım
emziğe aslında sıcak bakmıyorum ama yine de doğumdan önce 1 tane alınsın kenarda bulunsun dediler diye aldım
Bende avent ultra soft olanından aldım. Siterilazyon kutusu da vardı.

bu çanta e bebekte %55 indirimli, 150 tl ye geliyor
ben aldım az önce, pembe pek sevmem ama kaçırmak istemedim
kargo bedava olsun diye 6 küsür liraya da bir alt üst takım bulup ekledim

Kızlar ben sanırım bir kaç ay için hem anakucagi olarak hem anne yani beşik olarak bundan kullanicam. Oturur pozisyona da geliyor sallanıyor da titresiyor da. Sonra odasına geciririm. Sepet besiklere yattigim yerden uzanamam. Chicconun nextome yatağı çok hoş ama aşırı pahalı ve ana kucağı olmuyor. Anne yani beşikler de odamda biraz hantal olacak belki de sığmayacak ve o da gündüz ana kucağı olarak kullanılamayacak. En ekonomik çözüm bu ürün sanırım.

bu çanta e bebekte %55 indirimli, 150 tl ye geliyor
ben aldım az önce, pembe pek sevmem ama kaçırmak istemedim
kargo bedava olsun diye 6 küsür liraya da bir alt üst takım bulup ekledim
Çok hoş görünüyor kullanışlı mı acaba? İlk bebeğim olduğu için kaç cebi olmalı ne kadar büyük olmalı vs hiçbir şey bilmiyorum. Yüzde 55 indirim çok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…