merhaba tatlım ggecen yıl ben 2.hastane çıkışı dıye bu seti almıştım.kumaşı çocuğa zarar verdi.n11 den başka aldığım satıcınınki daha ıyı cıktı.Kızlar merhaba bende bu hastane çıkışını aldım 56.90 tl 11 parça ve kumaşı gerçekten çok güzel kaliteli n11de
anne yanı daha iyiCanım sepet beşiği ne karara aldın? Ben bebek odası Alacağım ama ilk doğduğunda yatak odama anne yanı alayım diyordum. Sepet beşik uygunsa alabilirim
kapı süsü çok şirin.biraz daha meşgul edeyim burayı
kapı süsünü buraya yaptırmak istiyorum, instagramda melegineli hesabı
hastane çıkışı ailem de alıyor/aldı ama ben adının olacağı şu takımdan yaptırıcam/ rengi modeli farklı olacak
instagram tugbakugu_for baby
ya aslında hastane süslemesi, doğum fotocusu falan bunlar hiç ilgimi çekmiyo benim biliyon mukapı süsü çok şirin.
benim tanıdığım melinda doğum fotocusuda bulmuştur:))
melinda yapma... ben sonra çok pişman oldum.ya aslında hastane süslemesi, doğum fotocusu falan bunlar hiç ilgimi çekmiyo benim biliyon mu
eşim çeker foto ya
benim iki oğlum var ikisi de kışın doğdu o yüzden yaz bebeğinde sıkıntılıyım... neleri fazla almak gerekiyor... gündüz hadi çıtçıtlı tamam da gece ne giydiricez falan filan bi sürü soru var aklımdamelinda yapma... ben sonra çok pişman oldum.
lütfen yap.
ne gibi zarar verdi canım tenden tene değişir diye de düşünüyorum çünkü elimde baktığımda gerçekten kumaşı iyi umarım zarar vermezmerhaba tatlım ggecen yıl ben 2.hastane çıkışı dıye bu seti almıştım.kumaşı çocuğa zarar verdi.n11 den başka aldığım satıcınınki daha ıyı cıktı.
kızlar lütfen ilk aylar kalıteli ürünler alın .çocuklar cok hassas tahriş oluyor vücutları ben mothercareden aldığım herseyı çok beğenmiştim. ççocuk kızarıp bozarmadı.
yani ince uzun kollu giyiyor ama ben direk kısa kollu zıbınla yatırdım ev cok sıcaktı.benim iki oğlum var ikisi de kışın doğdu o yüzden yaz bebeğinde sıkıntılıyım... neleri fazla almak gerekiyor... gündüz hadi çıtçıtlı tamam da gece ne giydiricez falan filan bi sürü soru var aklımda
bebeğe ikinci gün giydirdim .heryeri kıpkırmızı oldu. üstünü değiştirdim. geçti.ne gibi zarar verdi canım tenden tene değişir diye de düşünüyorum çünkü elimde baktığımda gerçekten kumaşı iyi umarım zarar vermez
Ben 7 aylığım şimdiden alsam olur muhaa kızlar loğusa takımını falan son dk alın.
55 ile hamile kaldım 80 le doğuma girdim.3 aylık hamileyken aldığım loğusa takımını giyemedim.okadar kılo alacağımı düşünmemiştim
Yenidoğan bebeğe battaniye işi yani tulumlar varmış ben onlardan alayım diyorum. Birde kafası yamuk olmasın diye ortası çukur yastıklar gördümyani ince uzun kollu giyiyor ama ben direk kısa kollu zıbınla yatırdım ev cok sıcaktı.
en çok kullandığım penye battanıye hem yazın hem şimdi.
Bende avent ultra soft olanından aldım. Siterilazyon kutusu da vardı.
tecrübeli arkadaşların önerisiyle bu emziği aldım
emziğe aslında sıcak bakmıyorum ama yine de doğumdan önce 1 tane alınsın kenarda bulunsun dediler diye aldım
Çok hoş görünüyor kullanışlı mı acaba? İlk bebeğim olduğu için kaç cebi olmalı ne kadar büyük olmalı vs hiçbir şey bilmiyorum. Yüzde 55 indirim çok iyiymis
bu çanta e bebekte %55 indirimli, 150 tl ye geliyor
ben aldım az önce, pembe pek sevmem ama kaçırmak istemedim
kargo bedava olsun diye 6 küsür liraya da bir alt üst takım bulup ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?