- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
B Bugunneselibirgun_meLinDa_ @pitircik66
bedef
Hosgeldiniz kizlar siz de aldıklarınızı paylasin lutfen saglikla gelsin bebeklerimiz
Hosgeldin canim renk kattin topigimeGüzel anneler merhabaMiniğime birkaç parça birşeyler aldım . Zıbınlar LCW . Kuması çok güzel . Çifti 22,95 . Müslin örtü de LCW 9,95 . İster omuz örtüsü olarak ister yüzörtme örtüsü ister emzirirken üstünüze örtmek için kullanılabilir . Yastıklı alt açma Minicity 10 lira İnce kumaş battaniyemizde Minicity 12,5 lira
Hosgeldin canim renk kattin topigime
Kesinlikle canım bebek arabasını aldım mesela 2.el sıfırı puseti yağmurluğuyla birlikte 1580tl falan oluyor 450 ye aldım bi güzel içini dışını heryerinş sirkeli suyla temizledim yepyeni olduEn dogrusunu dusunuyorsun. Bende ilk bebe gi m diye kiraci oldugum evde bir suru dekor oda vs hazirlaticaktim ama gerek yokmus. Yatak olarak park yatak alicam. 2 yasina kadar idare etse sonra ona oda yaparim. O zaman herseyini zaten kendisi halledecek duruma gelir.
Cok tatli gule gule kullansin bebis insallahKızlar merhaba bende bu hastane çıkışını aldım 56.90 tl 11 parça ve kumaşı gerçekten çok güzel kaliteli n11de
Hayırlı olsun canım güle güle giysinKızlar merhaba bende bu hastane çıkışını aldım 56.90 tl 11 parça ve kumaşı gerçekten çok güzel kaliteli n11de
Teşekkür ederiz Evet canım organik yazan çok koyu gelmedi açıkçası banaHayırlı olsun canım güle güle giysin
Organik olan bu dimi sanırım nette görmüştüm. Resimdekinden biraz koyu renk geliyor yorumu yapmışlardı
Teşekkürler canım inşallahCok tatli gule gule kullansin bebis insallah
Çok iyi fiyatları canım güle güle kullansın bebişin sağlıklaGüzel anneler merhabaMiniğime birkaç parça birşeyler aldım . Zıbınlar LCW . Kuması çok güzel . Çifti 22,95 . Müslin örtü de LCW 9,95 . İster omuz örtüsü olarak ister yüzörtme örtüsü ister emzirirken üstünüze örtmek için kullanılabilir . Yastıklı alt açma Minicity 10 lira İnce kumaş battaniyemizde Minicity 12,5 lira
Teşekkür ederim . Tüm minişlerimiz sağlıkla kucaklarımızı doldursunÇok iyi fiyatları canım güle güle kullansın bebişin sağlıkla
Teşekkür ederim . Tüm minişlerimiz sağlıkla kucaklarımızı doldursunÇok iyi fiyatları canım güle güle kullansın bebişin sağlıkla
Sarıya yakın yazdığı için bende vazgeçtim almaktan ama almak istiyorum organik sağ ol canımTeşekkür ederiz Evet canım organik yazan çok koyu gelmedi açıkçası bana
rica ederim canımSarıya yakın yazdığı için bende vazgeçtim almaktan ama almak istiyorum organik sağ ol canım
Kesinlikle canım bebek arabasını aldım mesela 2.el sıfırı puseti yağmurluğuyla birlikte 1580tl falan oluyor 450 ye aldım bi güzel içini dışını heryerinş sirkeli suyla temizledim yepyeni oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?