Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar selam bazılarınızı topiklerden tanıyorum . Bende çoğu alışverişimi tamamlamladım sayılır bence yavaş yavaş almak daha iyi sona bırakmamak lazım araba olarak wellgro q3 aldım en uzun gece indirimiyle 837 liraya almış oldum
Kendi odama n11 den sepet besiklerden aldım
Oda olarak da u odayı sipariş ettim 1680 liraya bu site çoğu siteye göre daha uygun yalnız havaleyle çalışıyo kredi kartı yok bi arkadaşım önermişti o kullanıyo gayet de memnun

Hosgeldin canim temmuz topiginden Aldıkların cok şeker arabanin rengi super sepet besiklere de bayılıyorum

Hosgeldin canim temmuz topiginden Aldıkların cok şeker arabanin rengi super sepet besiklere de bayılıyorum
Aynen canım senin de gözün aydın kucağına almak da nasip olur inşallah sepet beşik benimde cok hoşuma gidiyodu ana pahalıları var ben n11 den 300 küsürlerde bileye aldım uyku seti de içinde malı da geyet güzel kurulumu da kolay tavsiye ederim

Canım sepet beşiği ne karara aldın? Ben bebek odası Alacağım ama ilk doğduğunda yatak odama anne yanı alayım diyordum. Sepet beşik uygunsa alabilirim

bu sepet beşik büyük mü canım eline ulaştı mı ? kaç aylık bebeği idare edebilir acaba? ben de anne yanı çok pahalı olduğu için böyle bir şey düşünüyorum. ama bazısı da diyor ki illa sallanması lazım oyle çok rahat ediliyormuş..

Bu da sallanıyor . Yani 6-8 ay için falan iyi olur sanki bn bi de büyüyrn besik aldım o yüzden altı ay yatırırım dye düşünüyorum

21 haftalık hamileyim, bu zamana kadar hiç cesaret edememiştim bir şey almaya
ctesi cinsiyet kesinleşti, bir şeyler almaya başladım
dünyaları alasım var
takip edicem topiği

Aynen canim bende senle ayni hissediyorum erkek oldugunu ogrendim
Ama nasip hayirlisi olsun

En dogrusunu dusunuyorsun. Bende ilk bebe gi m diye kiraci oldugum evde bir suru dekor oda vs hazirlaticaktim ama gerek yokmus. Yatak olarak park yatak alicam. 2 yasina kadar idare etse sonra ona oda yaparim. O zaman herseyini zaten kendisi halledecek duruma gelir.

Kızlar bebişler doğduğunda nasıl yatıracağız? ben yarım kundak yapmak istiyorum yorgan almıyorum 1 yaşına kadar tehlikeli olduğu için. Hazır uyku tulumu alan var mı ? onlar da kollar açık oluyo, e yenidoğanlar da elleriyle uyandırıyo kendini napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…