- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.648
- 798
Geçmiş olsun canım. Bizde de başladı kusma. Ağzı da ıslak hep tükürük geliyor yutuyor vs reflu diye düşünüyorum ben. Kızimda da vardı bebekken. Ben besledikten sonra 15 dakika dik gezdiriyorum kusması azaldı. Bir dene istersen.Benimki de cildiriyor .Hiriltili nefes alma var .Ve bir kac rahatsizlik daha. Bugun doktora götüreceğiz .Gecen gece nefesi kesildi 3 saniye nefes alamadi .O kadar korktum ki simdi uyurken basında bekliyorum.Hic kusmayan cocuk kusuyor .Üşüttü herhalde.
Klavuzunda 9 kilo diyor. Normalde 14 15 kiloya kadar tasir demisti bize satici. Ama hareketlenince ici de durmak istemiyor zaten bebeler. Yani 8 9 aylik olana kadar kullanirsin. Benim ki 8 aylik yurumeye başladi ufaktan sabit oturmuyor artik bunda.Bende baktım buna,birşey soracağım kaç kg'a kadar kullanılıyor? Şayet 9 sa diğerleri gibi,çok uzun kullanamam zaten 5 kg şu an.
0 3 ay ıcın kac parca tulum, alt ust pıjama zıbın gerekıyor acabaAldıklarım ufalmaya başladı bile,03 aylar özellikle,bir ara alişveriş yapmam lazım,bakarım muhakkak. Sağolasın
Sağolasın. Şunları da minicik yapiyorlar azıcık kullanabiliyoruz. Kızımda kraft almıştım 13 kiloya kadar taşıyordu ama verdim birine ,şimdi de lazım oldu bakalım. Ben mağazada deneyeyim ona göre karar veririm artıkKlavuzunda 9 kilo diyor. Normalde 14 15 kiloya kadar tasir demisti bize satici. Ama hareketlenince ici de durmak istemiyor zaten bebeler. Yani 8 9 aylik olana kadar kullanirsin. Benim ki 8 aylik yurumeye başladi ufaktan sabit oturmuyor artik bunda.
Ben çok almadım,kirlendikce yıkıyorum. İç zıbın fazla almıştım,önden cıtçıtlı olanlardan sadece kafasıni tutamadığı icin kolay giydiriliyor.0 3 ay ıcın kac parca tulum, alt ust pıjama zıbın gerekıyor acaba
Ben babynestten memnun kaldim. Cunku 1 aylikken uzun yola gittik. Yanimda goturdum. Ona yatirdim gittigim yerde icim rahat sekilde. Yanimda da onda yatti. Ezilir derdim olmadi. 4 ay yatti sanirim. Evde olacaksan gerek yok. Ben yolculuk yapacagiz diye almistim.Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...
Aspiratoru aldim fakat hic kullanmadim. Kutusundan bile cikarmadim. Burun ve goz icin serum sıktık 1 ay boyunca koruyucu ozelliginden dolayi. Ben genelde serumdan sonra yumusak agiz beziyle sildim burnunu. Hala grip olunca falan yumusak mendille siler temizlerim. Cok tıkanan bir bebek olmadi sanirim. En gerekli diye aldim ve kullanmadim.Bebeginiz icin dolabinda mutlaka burun aspiratoru ve serum fizyolojik bulundurun. Burunlari hemen tikaniyor .Her gun acmak zorunda kaliyoruz .
Demek ki sansliymissiniz.Ben gunde en az 2 kere temizliyordum .Hala nefesi hiriltili oldugu icin dr gunde 4 kez yapmam gerektiğini soyledi.Ve her defasinda bebeğim cok agliyor .Aspiratoru aldim fakat hic kullanmadim. Kutusundan bile cikarmadim. Burun ve goz icin serum sıktık 1 ay boyunca koruyucu ozelliginden dolayi. Ben genelde serumdan sonra yumusak agiz beziyle sildim burnunu. Hala grip olunca falan yumusak mendille siler temizlerim. Cok tıkanan bir bebek olmadi sanirim. En gerekli diye aldim ve kullanmadim.
Grip mi oldu? Bizim hırıltı olduğunda gtip demisti. Antibiyotik kullandık oyle gecti. Bizim doktorumuz aspiratörü önermedi, gerek yok dedi. Ben genelde gecer derim, evde bitki caylari falan iciririm fakat bebek hastaliklarinda hemen gitmek gerekiyormus. Gerekirse antibiyotik kullanmak gerekli. Benim gb yapmayın.Demek ki sansliymissiniz.Ben gunde en az 2 kere temizliyordum .Hala nefesi hiriltili oldugu icin dr gunde 4 kez yapmam gerektiğini soyledi.Ve her defasinda bebeğim cok agliyor .
Yok dr a götürdük .Grip degil şükür .Ama burnunu duzenli temizlemezsem hirilti oluyor ve cok huysuzlaniyor.Grip mi oldu? Bizim hırıltı olduğunda gtip demisti. Antibiyotik kullandık oyle gecti. Bizim doktorumuz aspiratörü önermedi, gerek yok dedi. Ben genelde gecer derim, evde bitki caylari falan iciririm fakat bebek hastaliklarinda hemen gitmek gerekiyormus. Gerekirse antibiyotik kullanmak gerekli. Benim gb yapmayın.
Iyi sevindim. Daha cok küçük. Hasta olmadan sağlıkla büyür inşallah. Rabbim size de bebeginize sagliklı ömur versin. Doktorunuzu dinleyin.Yok dr a götürdük .Grip degil şükür .Ama burnunu duzenli temizlemezsem hirilti oluyor ve cok huysuzlaniyor.
Amin insallah tesekkur ederim .Siz de bebeginizi saglikla büyütün.Iyi sevindim. Daha cok küçük. Hasta olmadan sağlıkla büyür inşallah. Rabbim size de bebeginize sagliklı ömur versin. Doktorunuzu dinleyin.
Merhaba canim. Biz bugun 3 aylik olduk .Gaz sorunumuz devam ediyor .Sen ve bebisin nasil ?Selam herkese,
Nasılsınız? Minnoşlarıniz nasıl?
Uyku tulumu aldınız mı?
Önümüz kış,evimiz de soğuk olmuyor ama malum bebekler üstlerini örtmekten hoşlanmıyor pek bu sebeple düşündüm aslında.
Aldiysaniz hangi marka aldınız ve memnunmusunuz?
Maşallah zaman ne çabuk geçiyor,benim oğlumda 2.5 aylık oldu daha dün gibi alışveriş yaptığımız,bebekleri beklediğimiz günler. Sağolasın iyiyiz şükür ama gaz bizde de var hala. Bugün biogaia aldım düzenli kullanmayı planlıyorum bakalım inşallah işe yarar. Sen gaz için birşey kullanıyormusun? Nurse Harveys,zinko denedim işe yaramadı. Biogaia da almistim ama nedense düzenli kullanmadım,süresi geçince attım tabi. Bakalım inşallah bu kez sabredip düzenli kullanacağım.Merhaba canim. Biz bugun 3 aylik olduk .Gaz sorunumuz devam ediyor .Sen ve bebisin nasil ?
Ben almayi dusunmuyorum .Bizim merkezi sistem ve yerden isitma .Isi pay olcer yok .Ara katta ve guney cephede oturuyoruz .Haliyle ev hamam gibi oluyor. Kısın hiç soguktan hasta olmadim .Evde terleyip soğuğa çıkmaktan hasta oldum.Oyle olunca oğlumu da terletmekten korkuyorum .Ama H M nin uyku tulumlarindan memnun arkadaslarim .
Biz zinco ,om x ,sab simplex filan denedik .En iyi s.simplex geldi hala kullaniyoruz.Cok fayda ettigini soyleyemem ama kullanmayınca daha kötü oluyor.Gecen hafta hastaydı oglum.Dr avm gibi kalabalik yerlere gitmememizi soyledi.Zaten benimki dışarıda aşırı huysuzlaniyor .Şimdilik evde takiliyoruz bu yuzden .Ya ben de uyku rutinine banyo eklemek istiyorum ama sırf soguk oldugu icin her gun yaptiramiyorum.Sabah gunes giriyor hemem yikayip isitici açıyorum. Uyku tulumu icin bir sey diyemeyecegim.Sabah rota aşısı yaptırmaya giderken basina sapka taktim. Cok agladi.Hic sıkıntıya gelemiyor.Maşallah zaman ne çabuk geçiyor,benim oğlumda 2.5 aylık oldu daha dün gibi alışveriş yaptığımız,bebekleri beklediğimiz günler. Sağolasın iyiyiz şükür ama gaz bizde de var hala. Bugün biogaia aldım düzenli kullanmayı planlıyorum bakalım inşallah işe yarar. Sen gaz için birşey kullanıyormusun? Nurse Harveys,zinko denedim işe yaramadı. Biogaia da almistim ama nedense düzenli kullanmadım,süresi geçince attım tabi. Bakalım inşallah bu kez sabredip düzenli kullanacağım.
Aslında benim evde sıcak ama yinede üzerini örtemedigim için acaba üşür mü diyorum. Merkezi sistem bizimde,henüz ısıyı açmadılar haliyle banyo sonrası giydiririm en azından diye düşünüyorum.
Rahat eder edemez orasını bilemedim tabi.
Awm deydik oğlumla penelope'ye baktım yüzde yüz pamuk bir tulum buldum ama baktım mıkırdanıyor almadan çıktım.
H&m de aklımdaydı hatta carters'e de bakacaktım ama hayaller hayatlar oldu ,işte eczane ve marketi hatta ulaşım kısmını bile tam 1 saate sığdırıp eve attım kendimi ağlamasın diye. Haftasonu bir bakarım h&m de inşallah. Torba şeklinde olanları düşünüyorum aslında ama rahat hareket edermi içinde bilemedim.
Geçmiş olsun canım. Biz doğduğu andan beri çıkıyoruz kızım var biliyorsun havuza da gittim avmye de,her haftasonu baleye gidiyoruz ,okuldan kızımı ben alıyorum derken hep sokaktayiz anlayacağınBiz zinco ,om x ,sab simplex filan denedik .En iyi s.simplex geldi hala kullaniyoruz.Cok fayda ettigini soyleyemem ama kullanmayınca daha kötü oluyor.Gecen hafta hastaydı oglum.Dr avm gibi kalabalik yerlere gitmememizi soyledi.Zaten benimki dışarıda aşırı huysuzlaniyor .Şimdilik evde takiliyoruz bu yuzden .Ya ben de uyku rutinine banyo eklemek istiyorum ama sırf soguk oldugu icin her gun yaptiramiyorum.Sabah gunes giriyor hemem yikayip isitici açıyorum. Uyku tulumu icin bir sey diyemeyecegim.Sabah rota aşısı yaptırmaya giderken basina sapka taktim. Cok agladi.Hic sıkıntıya gelemiyor.
Ne guzel .Enerjinizi de atmis oluyorsunuz. Benimki bebek arabasinda durmuyor gazliyken hep kucakta .Kanguruyla da uzun sure tutamiyorum dikis yerlerim aciyor .Market dışında gidecek bir yerimiz yok. Burda havalar cok soguk .Anlayacağın hep evdeyiz .Zaten gunduz hic uyumadigi icin aksam erken yatiriyorum .Misafir filan kabul etmiyoruz .Alistik ana ogul takilmayaGeçmiş olsun canım. Biz doğduğu andan beri çıkıyoruz kızım var biliyorsun havuza da gittim avmye de,her haftasonu baleye gidiyoruz ,okuldan kızımı ben alıyorum derken hep sokaktayiz anlayacağın
Ha tabi ki gitmemek en doğrusu olur ama bizim eve hastalıkta artık kızım sayedinde bol bol gelecek,sakınabildigim kadar sakınıyorum.
Kızımı çok sakındım okula başladığında özellikle çok hasta oldu,belki oğlumun bağışıklığı daha güçlü olur bu sayede bilemedim.
Ben genelde akşam yıkıyorum küveti doldurup içinde oynatıyoruz baya rahatlıyor ve o gece rahat uyuyor. Banyodan sonra keyifli olursa masajda yapınca mayışıyor. Dün gündüz yıkadım uyuyacağına uykusu açıldı çocuğun ,akşama devam yani birde kızımı okuldan almaya gidiyoruz üşümesin diye akşam daha mantıklı oluyor.
İnan dışarı çıkmak iyi geliyor.Ne guzel .Enerjinizi de atmis oluyorsunuz. Benimki bebek arabasinda durmuyor gazliyken hep kucakta .Kanguruyla da uzun sure tutamiyorum dikis yerlerim aciyor .Market dışında gidecek bir yerimiz yok. Burda havalar cok soguk .Anlayacağın hep evdeyiz .Zaten gunduz hic uyumadigi icin aksam erken yatiriyorum .Misafir filan kabul etmiyoruz .Alistik ana ogul takilmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?