- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.648
- 798
Titreşim gaz açısından iyi oluyor. Bu sebeple söyledim. Manuellerin bir esprisi yok bence. Kendiniz sallayacaksaniz ayakta da sallarsınız zaten ki her şekilde bebek kendi kendine uyumuyor olacak.Prego gaby ana kucağı na baktım, hem sağa sola hem de ileri geri sallanıyor. Titreşim ve müziği var az ma dediğiniz gibi kısa bir süre için kullanacağız. Tamamen sallanan elektrikli olanlar mı daha iyi olur bilemedim Titreşim mutlu eder mi bebeği acaba
Titreşim gaz açısından iyi oluyor. Bu sebeple söyledim. Manuellerin bir esprisi yok bence. Kendiniz sallayacaksaniz ayakta da sallarsınız zaten ki her şekilde bebek kendi kendine uyumuyor olacak.
Bence bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonra onun sevebileceğini düşünürseniz alırsınız. Her bebek sevmiyor
Emzirme yastigi hayatnkurtarici baby nest gereksiz :)Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...
Emzirme yastigi hayatnkurtarici baby nest gereksiz :)
+1Emzirme yastigi hayatnkurtarici baby nest gereksiz :)
Emzirme yastigi hayatnkurtarici baby nest gereksiz :)
Baby nest bana hediye geldi fakat ilk ay kullandım sonra kullanamadim. Portatif olduğu için her odaya götürebilirsin ama düz zeminde kendi kendine uyuyan bebek biraz hayal.Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...
Duz babynestler gereksiz. Ben altinda reflu yatagi olanlardan aldim . 2 ay onda uyudu.Yataga kendi yanima koydum. Emzirmek icin almasi falan cok pratik oldu .Hem yanımda uyudu hem de annemlere gidince kendi yataginda uyumus oldu.Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...
Canım sadece iki ay mi yattı onda bende alsam mı diye düşünüyorum sana sorayim dedimDuz babynestler gereksiz. Ben altinda reflu yatagi olanlardan aldim . 2 ay onda uyudu.Yataga kendi yanima koydum. Emzirmek icin almasi falan cok pratik oldu .Hem yanımda uyudu hem de annemlere gidince kendi yataginda uyumus oldu.
Normalde hala sığıyor .Ayak kısmı genisletiliyor .Ama oğlumun gaz sorunundan ötürü nerde uyursa orda bırakıyoruz. Babyneste koyarken uyaniyor cunku .Oyle olunca da direk yatarak emziriyorum benimle uyuyor geceleri .Canım sadece iki ay mi yattı onda bende alsam mı diye düşünüyorum sana sorayim dedim
Aldıklarım ufalmaya başladı bile,03 aylar özellikle,bir ara alişveriş yapmam lazım,bakarım muhakkak. SağolasınSoobe de %60indirim var.Citcitli badiler cok uygun hamisler bilginiz olsun.
Ay kabus o açma işi yaBebeginiz icin dolabinda mutlaka burun aspiratoru ve serum fizyolojik bulundurun. Burunlari hemen tikaniyor .Her gun acmak zorunda kaliyoruz .
Bende baktım buna,birşey soracağım kaç kg'a kadar kullanılıyor? Şayet 9 sa diğerleri gibi,çok uzun kullanamam zaten 5 kg şu an.Joie serina. Tek gecerim. 8 aydir hayatimi kurtariyor.
Benimki de cildiriyor .Hiriltili nefes alma var .Ve bir kac rahatsizlik daha. Bugun doktora götüreceğiz .Gecen gece nefesi kesildi 3 saniye nefes alamadi .O kadar korktum ki simdi uyurken basında bekliyorum.Hic kusmayan cocuk kusuyor .Üşüttü herhalde.Ay kabus o açma işi ya
Serumu sıkiyorum tıkanıyor oğlum,acmazsam emerken yada mama içerken çıldırıyor haliyle. Şimdi yine yapmam lazım ama uyudu,uyanınca bakalım nasıl yapacağım.
Ben almadım. Gerekli görmedim. Emzirme yastığı da kızımda almistim kullanamadım. Normal yumuşak bir yastik isimi görüyordu ki oğlum zaten ayakta gezerken yada yatarkrn emmeyi seviyor denemedim bile oğlumda da. İlerde oturmaya başlarken destek olarak kullanirım kızımda öyle yapmıştım.Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?