Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebeğimi bakıcıya bırakmak istemiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
benım suan 1 aylık bebegım var
2-3 ay sonra bakıcı tutabılırım
fakat nasıl guvenecegım baska bırıne
nasıl bakacak nasıl guvenecegım
ebegımın dılı yokkı anlatsın aglarsa ona bır tokat atmayacagını nerden bılıcem kımseye guvenemıyorum vıcdanım altust olmus durumda
allahım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın

Canım inan bende bilmiyorum.Nerden bilebilirm mümkünse büyükler denetlesin arada.Bende güvenemiyorum.Allaha emanet

çok haklısın.aynen katılıyorum...a.s
evet gerçekten onu bırakıpı gitmek çok zor..benim 6 yaşında oğlum var.8 aylıktı babaanneye bıraktığım halde 1 ay boyunca ağladım...
şimdi de 5 aylık kızım var ve 1 eylülde yardımcıya bırakıp gidicem çok endişeliyim ama bişekilde alışıcam..inanın o kadar çok çocuk varki yardımcı ile büyüyen....sonuçta onun için çalışıyoruz...

Merhabalar , Adım Emine
İstanbul Eyüp (alibeyköy yeşilpınar da ) ikame ediyorum.
26 yaşındayım evliyim ve 4 aylık bir oğlum var.
evlenmeden önce 8 sene çalıştım son 2 senesini özel bir okulda muhasebe olarak tamamladım.bu süre zarfında işlerimi bitirdikten sonra bütün vaktimi cocuklarla geçirdim çocukalrı çok seviyorum onlarla vakit geçirmek çok keyifli hem de onlar hakkında eğitimde birçok bilgiye sahip oldum. Ayrıca netten iyi bir araştırmacı ve kitap okumayı seven biriyim. artık çalışmıyorum evdeyim..Kendimi tamamen aileme adadım. Evladımı bakıcı yerine kendim yetiştirmek istiyorum . şuan için ona kardeş için erken çünkü 2 sene anne sütüyle beslenmesini istiyorum. ama ilerde kardeşini kıskanmaması için bir oyun arkadası kardeşi olsun istiyorum. hemde evladım için ileride biraz birikimim olsun istiyorum.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor . Eğer düşünen varsa evime gelebilir tanışabiliriz ve uygun bir fiyata da bakarım .
DİP NOT : sigara kullanmıyoruz gelen misafirlerimize müsade etmiyoruz. sağlık herseyden önemli hele de bu yavrunuzun sağlığı ise ...
sevgiyle kalın :)

Allah bagislasin yavrunu canim..! Benim bebegim filan yok ama merak ettim, senin bebis daha 4 aylik ve ilgi alakaya cok ihtiyaci varken nasil baska bir cocuga bakmayi düsünüyorsun? Demek istedigim, nasil organize ediceksin...? Benim suan bebek yokken elim ayagima dolasiyor kimi zaman...! Tüyo verirsen sevinirim..! kaydirigubbakcemile5

yanlış konuşuyorsunuz.
burada ananesi-babanesiyel büyüyen bir sürü insana dengesiz demiş oluyorsunuz.
emziği bala batırmalar falan ananelikle değil bilinçsizlikle alakalı şeylerdir.
genellemeniz çok hatalı..

Düşüncenizi anlayışla karşılıyorum ama daha kendi bebeğiniz çok küçük.
ben bebeğine oyun arkadaşı olarak ücreti karşılığı bakacağınız bebeğe verimli olabileceğinize ve yeterli bakabileceğinize inanamam.
Mesela; ikisinin aynı anda ağladığı düşünün. Hangisine bakarsınız? Tabiki de kendi evladınıza.
Ya da dövüşüyorlar -birkaç ay sonra- kimi korumaya alırsınız? Kendi evladınızı.
O yüzden bence doğru değil.

bence livor öyle demek istememiş ama biraz sert yazmış esmerim biçim biçim...asıl söylemek istediklerine katılıyorum bende...çünkü büyüklere müdahale edemiyorsun kırılıyorlar, hayır bunu yapma yanlış diyemiyorsun biz büyütmedik mi diyorlar, ama bakıcıyı kendi kurallarına uydurabilirsin ve tabi büyükler, torunları olduğu için çok sevdikleri için çok şımartıyorlar, e bize de uğraşmak kalıyor...
ikinci konudaki yorumuna aynen katılıyorum...ikisi ağlarsa önce kendi çocuğuna gidersin bu iş böyledir...oynarken senin çocuğuna vursa sinirlenir tepki verirsin...kimse kendini kandırmasın bence, ve yorum sahibi de oturup kendş çocuğunu büyütsün...çocuğuma oyun arkadaşı edinecem bu arada da para kazanacam derken başka bir çocuğun psikolojisini alt üst edebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…