- Konu Sahibi erintra123
siz yine iyiymişsiniz ben sadece 3 aylık olana kadar bakabilecek bebeğime çünkü devlet memurum şimdiden içim acıyor raporlar falan ne kadar alabilirsem alacam ama nerden baksan 10 aylık etrafımda tanıdık da yok zor çok zor annem uzakta kayınvalidem uzakta
ben de 5 aylık bebeğimi bakıcıya bırakmak zorundayım.Benim için inanılmaz zor olacak, daha işe başlamadım ama hergün ağlıyorum. :gitme:Haklarında en iyisi olsun diye dua edicez başka çaremiz yok:Saruboceq: Annem uzakta, kayınvalidemin kızının bebeği oldu. Görümcem çalışmıyor, evde olduğu halde onun bebeğine yardımcı olacakmış. O yüzden oğluma bakamayacağını söyledi. Görümcem kendisi beceriksizin önde gidenidir de. Çocuğuna bakmayı beceremeyen bir kadın neden çocuk doğurmaya kalkıyor onu anlamıyorum. Ben de artık kayınvalidemle fazla muhatap olmamaya karar verdim. Ben işe başlayınca ancak bize gelirse görür erkek torununu. Yoksa benim ona götürmeye niyetim yok. Gerçi onun da pek umurunda değildir zaten. Dün kızım onda kaldıydı. Kızımı almaya gittik eşimle. Aşağıda bebeğimle bekledim. Balkondan seslendi "Çıkmıyormusunuz yukarıya" diye. "Yok anne bebek durmuyor, çıkmayalım, gidelim hemen"deyip atlattım. O da Allah'ından bulsun ne diyim.
Ben de yaşlanınca kim bakacak ona derdinden kurtuldum. Kızı var, bakar nasıl olsa