- Konu Sahibi erintra123
aman yarabbi!..demek herkes benimle aynı fikirde..teşekkür ederim herkese..(bu arada ben elifkurt34 rumuzumu livor olarak değiştirdim.)eline ağzına sağlık ELİFKURT34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman yarabbi!..demek herkes benimle aynı fikirde..teşekkür ederim herkese..(bu arada ben elifkurt34 rumuzumu livor olarak değiştirdim.)eline ağzına sağlık ELİFKURT34
benım suan 1 aylık bebegım var
2-3 ay sonra bakıcı tutabılırım
fakat nasıl guvenecegım baska bırıne
nasıl bakacak nasıl guvenecegım
ebegımın dılı yokkı anlatsın aglarsa ona bır tokat atmayacagını nerden bılıcem kımseye guvenemıyorum vıcdanım altust olmus durumda
allahım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın
Şöyle düşünün..
Yarın bir gün 15 yaşına geldiğinde çocuğunuz ve sizden sürekli bir şey istemeye başladığında;siz bu isteklerden kimini karşılayıp kimini karşılayamadığınızda mesela istediği marka botu alamadığınızda size 'sağol annecim iyiki çalışmamış beni büyütmüşsün 'diyecek mi?Hayır demeyecek..
Çalıştığınızda ona daha kaliteli bir yaşam sunacaksınız emin olun.Çok çabuk byüyecek.Bence atın üzerinizden bu duygusallığı derim.
Bu arada bende 18 aylık kızıma baktım,iş arıyorum.Eski işyerim hemen gel diyor ama mesai saatleri çok zor pazar nöbetleri filan uymuyor artık bana.Durumumuzun iyi olmasına karşın,genede iş arıyorum.Bir evlat daha düşünüyorum,ikinci evladımada iyi bir yaşam sunmak hedefim.
Merhabalar , Adım Emine
İstanbul Eyüp (alibeyköy yeşilpınar da ) ikame ediyorum.
26 yaşındayım evliyim ve 4 aylık bir oğlum var.
evlenmeden önce 8 sene çalıştım son 2 senesini özel bir okulda muhasebe olarak tamamladım.bu süre zarfında işlerimi bitirdikten sonra bütün vaktimi cocuklarla geçirdim çocukalrı çok seviyorum onlarla vakit geçirmek çok keyifli hem de onlar hakkında eğitimde birçok bilgiye sahip oldum. Ayrıca netten iyi bir araştırmacı ve kitap okumayı seven biriyim. artık çalışmıyorum evdeyim..Kendimi tamamen aileme adadım. Evladımı bakıcı yerine kendim yetiştirmek istiyorum . şuan için ona kardeş için erken çünkü 2 sene anne sütüyle beslenmesini istiyorum. ama ilerde kardeşini kıskanmaması için bir oyun arkadası kardeşi olsun istiyorum. hemde evladım için ileride biraz birikimim olsun istiyorum.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor . Eğer düşünen varsa evime gelebilir tanışabiliriz ve uygun bir fiyata da bakarım .
DİP NOT : sigara kullanmıyoruz gelen misafirlerimize müsade etmiyoruz. sağlık herseyden önemli hele de bu yavrunuzun sağlığı ise ...
sevgiyle kalın :)
arkadaşlar konuya biraz geç dahil oldum ama...aileden birinin bakması iyi demişsiniz buna katılmıyorum..çünkü anneanne yada babaanne ile büyüyen çocuklar inanılmaz dengesiz oluyor..anne kural koyuyor büyükler sen ne anlarsın düşüncesiyle yada ağlamasın diye olur olmaz herseyi yapıyorlar.sonra çocuk anne hayır dediğinde,anneye cephe alıyor ve inatlaşıyor..bebeklerdede özellikle uyusun yada sussun diye emziği bala batırmalar,kundak yapıp sürekli ayakta sallamalar vs. iyi düşünün.. bakıcıyla iyi iletişim kurmak çok önemli,unutmayın ne kadar çok iş beklerseniz çocuğunuz o kadar çok ilgisiz kalır..
Merhabalar , Adım Emine
İstanbul Eyüp (alibeyköy yeşilpınar da ) ikame ediyorum.
26 yaşındayım evliyim ve 4 aylık bir oğlum var.
evlenmeden önce 8 sene çalıştım son 2 senesini özel bir okulda muhasebe olarak tamamladım.bu süre zarfında işlerimi bitirdikten sonra bütün vaktimi cocuklarla geçirdim çocukalrı çok seviyorum onlarla vakit geçirmek çok keyifli hem de onlar hakkında eğitimde birçok bilgiye sahip oldum. Ayrıca netten iyi bir araştırmacı ve kitap okumayı seven biriyim. artık çalışmıyorum evdeyim..Kendimi tamamen aileme adadım. Evladımı bakıcı yerine kendim yetiştirmek istiyorum . şuan için ona kardeş için erken çünkü 2 sene anne sütüyle beslenmesini istiyorum. ama ilerde kardeşini kıskanmaması için bir oyun arkadası kardeşi olsun istiyorum. hemde evladım için ileride biraz birikimim olsun istiyorum.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor . Eğer düşünen varsa evime gelebilir tanışabiliriz ve uygun bir fiyata da bakarım .
DİP NOT : sigara kullanmıyoruz gelen misafirlerimize müsade etmiyoruz. sağlık herseyden önemli hele de bu yavrunuzun sağlığı ise ...
sevgiyle kalın :)
yanlış konuşuyorsunuz.
burada ananesi-babanesiyel büyüyen bir sürü insana dengesiz demiş oluyorsunuz.
emziği bala batırmalar falan ananelikle değil bilinçsizlikle alakalı şeylerdir.
genellemeniz çok hatalı..
Düşüncenizi anlayışla karşılıyorum ama daha kendi bebeğiniz çok küçük.
ben bebeğine oyun arkadaşı olarak ücreti karşılığı bakacağınız bebeğe verimli olabileceğinize ve yeterli bakabileceğinize inanamam.
Mesela; ikisinin aynı anda ağladığı düşünün. Hangisine bakarsınız? Tabiki de kendi evladınıza.
Ya da dövüşüyorlar -birkaç ay sonra- kimi korumaya alırsınız? Kendi evladınızı.
O yüzden bence doğru değil.