- Konu Sahibi erintra123
-
siz yine iyiymişsiniz ben sadece 3 aylık olana kadar bakabilecek bebeğime çünkü devlet memurum şimdiden içim acıyor raporlar falan ne kadar alabilirsem alacam ama nerden baksan 10 aylık etrafımda tanıdık da yok zor çok zor annem uzakta kayınvalidem uzakta
Arkadaşlar yanlız olmadığıma çok sevindim.Çünkü etrafımda çok fazla rahat annede var.Sabah yine annem aradı sakın mesleğini bırakma doktoranı bitirdin o kadar diyor .Olabilir ama bence hiçbir kariyer kızımdan önemli değil.Bazende ölümlü dünya diyorum.Bilmiyorum acaba lohusalık sendromundayım diye düşünüyorum.İşin içinden çıkamıyorum.3 yıl sonrasını düşünüyorum o kreşe gidecek .Acaba hiç işini bırakan anne varmı aramızda
Benim bebeğim 14 aylık bu ayın 24ünde.. Çevremde bebekli bir sürü arkadaşım var kimse benim gibi değil rahat olmaya çalışıyorum ama malesef olmuyor işte.. Dün gece forumlarda da birşeyler okudum elma yerken bebeği ölen içim gitti ya.. Biliyorum herşey Allahtan üstüne çok düşmemek gerekir ama elimde değil.. Benim annem de rahatsız hem şeker hem tansiyon hastası sürekli acilde nasıl bakıcak bilemiyorum içim pek rahat değil bakıcı olayını annem istemiyor evde başkasını çekemezmiş sinir oluyorum bu düşüncesine de zaten. Ayrıca bebeğimi her sabah kaldırıp anneme bırak akşam geri al çocouğum hırpalanır gibi geliyor annemlerde birde köpek var zamanında benim büyüttüğüm köpek şimdi düşman sanki ya
Sorma ya sanki beni anlatıyorsun.Sana akıl verirken bugün yine farklı düşünceler içindeyim.Sağolsun bunda eşimin katkısıda çok. Akşam bana diyorki bakıcılar dövenlerde varmış ya annen gelene kadar kızımıza bağrırsa falan nerden bilicez.Sonuç ben sabaha kadar uyumadım.Ama inan bende insanlıktan çıktım :) Bilmiyorum ne olucak başarabilirsem 23 eylülde başlıyıcam
Arkadaşlar yanlız olmadığıma çok sevindim.Çünkü etrafımda çok fazla rahat annede var.Sabah yine annem aradı sakın mesleğini bırakma doktoranı bitirdin o kadar diyor .Olabilir ama bence hiçbir kariyer kızımdan önemli değil.Bazende ölümlü dünya diyorum.Bilmiyorum acaba lohusalık sendromundayım diye düşünüyorum.İşin içinden çıkamıyorum.3 yıl sonrasını düşünüyorum o kreşe gidecek .Acaba hiç işini bırakan anne varmı aramızda
arkadaşlar konuya biraz geç dahil oldum ama...aileden birinin bakması iyi demişsiniz buna katılmıyorum..çünkü anneanne yada babaanne ile büyüyen çocuklar inanılmaz dengesiz oluyor..anne kural koyuyor büyükler sen ne anlarsın düşüncesiyle yada ağlamasın diye olur olmaz herseyi yapıyorlar.sonra çocuk anne hayır dediğinde,anneye cephe alıyor ve inatlaşıyor..bebeklerdede özellikle uyusun yada sussun diye emziği bala batırmalar,kundak yapıp sürekli ayakta sallamalar vs. iyi düşünün.. bakıcıyla iyi iletişim kurmak çok önemli,unutmayın ne kadar çok iş beklerseniz çocuğunuz o kadar çok ilgisiz kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?