Bebegimi bakiciya birakiyorum icim rahat degil kizlar nolur bir yol gosterin

Baska yorumu olan yok mu
şimdi
büyük çocuğunuz okula gidiyor mu o da evde mi bakıcı ile beraber
tam gün okula gidiyorsa siz ilk bakıcı ile konuşurken bebeğe bakma olarak mı konuştunuz
(çoook bakıcı işleriyle uğratım ondan çok soru sorabilirim)

bebeğin uykusu gelince uyur ne demek illa ki bir saati bişeyi vardır :)

ücret olarak az bir paraya mı bakıyor?

Soruyu fermuarlı tarafıyla sormuşsundur belki ya da hızlıca yüzüne fırlatmışsındır
Yalan söylediği için cevap vermiyor tahminimce

Muhtemelen kadın öğlene kadar 2 çocuğa bakıyor, öğle arasında işten gelip oğlanı okula götürüyor konu sahibi.

O anaokukuna gidiyor evde olduğu zaman aralığında yapıyor hunu
sordum cevaplamadınız
kadına bunu söylediniz mi yani 2 çocuk olarak anlaştınız mı?
sadece okula hazırlama yedirme işleri sende diye konuştunuz mu
okula giden çocuğunuz hastalanınca ne oluyor? kim bakıyor?

Hırsla öfkeyle yastıkla vurmuş ama öyle bildiğimiz gibi oyundan değilmiş
Fermuarlı hırkayla defalarca suratına vurmuş
Bu şiddet uygulamak değil mi?
Ben araları okumadim. hırkayı attığını güldüğünü, çocuğunda güldüğünü ama annenin öfkeyle atıyor diye yorum yaptığını anlamıştım.
Tabi ki ilk yapmada uyardığını sanmıştım metal gözüne yüzüne gelebilir , eğer biliyorsa bunu canını acıtmak için yaptığını çocuğu bırakmaması lazim.

Birde öfkeyle yastikla vurmak cok bariz belli eder ama oyun olarak yastığı çocuğun üstüne atmak farklı , bu kadar beğenmiyors şüphelerim varsa baktırmazdim ben

Yalan söylediği için cevap vermiyor tahminimce

Muhtemelen kadın öğlene kadar 2 çocuğa bakıyor, öğle arasında işten gelip oğlanı okula götürüyor konu sahibi.
ve öncesinde sadece bebeğe bakım diye anlaşıyor muhtemelen
ya da 1 numara nın işlerini çok hafif gösteriyor

Çocuk önce afallamış sonra oda karşılık vermiş
Konu sahibi kadının öfkesinden hırsından güç uyguladığından emin normal bir oyun olmadığını söylüyor
Bakıcınız çocuğunuza vursa yada bağırsa yani fiziksel yada psikolojik şiddet uygulasa uyarıp evladınızı ki biri daha 6 aylık emanet etmeye devam eder misiniz?
Konu sahibi iki sübyanı neden korumuyor tek merak ettiğim bu

Mümkün mü böyle bişey, ben konu sahibinin yorumladığıni sanmıştım ama hos mide bulanmış bırakması imkansız.
Zaten benim yorumladığıni düşündüğüm olay bunu görerek bırakmaz .
65 yaşındaki kadında anne varken şiddet gösteriyorsa yokken neler yapar.
Oğlum yaklaşık 10 yaşında, annemle babam 60 yaşındalar avmye gittikleri de bile on defa arıyorum dalar filan çocuğu gözlerinden ayırır diye. Kv ye asla bırakmam biz yanındayken bir sefe çocukla aşağıya iniyor oynatıyor ,yukarı çıkıyor bişey almak için wc ye girmek için vs o arada bişey olsa hemen çocuğu alıyoruz biraz rahat bırakmam.
Yani kısacası bu durumda bırakmak mantıklı değil

65 yasindaki cogu kadinlar kendinden bezmistir kaldiki baskalarinin cocuguna para ileyi birak haftada 3 günlügüne bakabilecek durumda oldugunu sanmiyorum hisleriniz sizi yaniltmaz annesiniz

Hırsla öfkeyle yastıkla vurmuş ama öyle bildiğimiz gibi oyundan değilmiş
Fermuarlı hırkayla defalarca suratına vurmuş
Bu şiddet uygulamak değil mi?
Yaaa yok ne alaka vurmak falan. Ben de bana neden yavrularını korumaktan aciz analardan kurtarsın dediğinizi anlamamıştım. Bunu okuyunca anladım.

Şu yazdığınızı okuyan da kadının çocuğu yere yatırıp ağzını burnunu dağıttığını sanar.
Konu sahibi kendi yorumunu katmış yok fermuarlı tarafı çocuğun yüzüne atmış, yok yastığı çocuğa fırlatmış ama sinirliymiş.
Konu sahibi bile sizin kadar ciddiye almamış:)

65 yaşında ki kadın, 6 aylık bebek ve beş yaşındaki çocukla ne yapabilir? Ne bekliyorsunuz ben anlamadım. Anca çocukların karnını doyurup, fiziksel bakımını yapar. Sizin gibi ilgilenemez.
Okuduğuzu anlamakta sıkıntı yaşıyor olabilir misiniz? 2 cocuguma bakmıyor kadin sadece 6 aylik olana bakiyor.5 yasindaki oğlumu anaokuluna götürüyorum evde toplasan 2 saat o da benim yanımda goruyor bakiciyo büyük oglum.

Büyük oglum okula gidiyor bakiciyla beraber değil
Sadece bebege bakıyor
Az paraya bakmıyor günlük 900 veriyoruz

Konu sahibi sen niye beğendin benim bu yorumumu Öyle bi abartmışsın ki insanlar çocuğun dayak yediğini sanmış. Ben de senin abarttığını yazdım beğenmedim atman lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…