• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi bıraksam mı????

valla ben ne hacı olmuş ümreye gitmiş hatta imam olmuş kişiler gördüm din insanlara güven göstergesi ölçütü olmamalı..

hatta ben dinine daha düşkün gibi görünen insanlardan daha çok korkuyorum..

ayrıca kız yada erkek bven karşıyım anne baba olmadan başkasının evine gitmesine üzgünüm ama ben göndermiyorum devir kötü bir devir taciz tecavüz hergün ortalık yerde yapılıyor ummadık kişiler tarafından.

ve başa geldikten sonra yaşaması zor çok zor o yüzden siz tedbirli davranın sizin yanınızda sevsin beraber gidin misafir olun bayanın evine

iyi de olsa asla ve asla o sizin canınız ciğeriniz kimseye vermeyin her tür insan var, he o kötü olmasa bile onun yanındayken kötü şeylerle karşılaşma ihtimali var.

Bu sitede okumuştum yaşlı bir adam kendini bebeğin ağzıyla tatmin ediyormuş.
Bebek öksürükten hastaneye kaldırılınca gerçek ortaya çıkmış.
Bunu okuduğumdan beri kimseye güvenim kalmadı.

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.

Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
Asla bırakmaz dim küçük bebek düşer bir yerine bişey olur kadın korkup söylemez bebek konuşmayı bilmiyor kendini ifade edemez

Bu sitede okumuştum yaşlı bir adam kendini bebeğin ağzıyla tatmin ediyormuş.
Bebek öksürükten hastaneye kaldırılınca gerçek ortaya çıkmış.
Bunu okuduğumdan beri kimseye güvenim kalmadı.
Ay suan şoktayim daha neler duyucaz allahım

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

kim olursa olsun cocugunuzu yalnız kimseye emanet etmeyin..

Ya senin ne dediğin belli değil ki, bebeğimi ara sıra vermekten başladın tepki görünce bakıcıdan çıktın. En ünlü bakıcı falan filan. Ünlü bakıcı nasıl oluyorsa. Ver o zaman neden buradakilere soruyorsun? 17-18 yaşında anne olunca böyle oluyor işte insan.

sakın bebeğinizi başkasına emanet etmeyin zorlansanızda onun her anında yanında olmaya çalışın.

Dindar gorunuyor diye ona güvenebilme gafletine dusmene mi sasirayim, tanısan bile (ki tanimiyormussun) evine kimin girip cikacagini bilmedigin birine güvenme hatasina dusmene mi bilemiyorum.

valla ben ne hacı olmuş ümreye gitmiş hatta imam olmuş kişiler gördüm din insanlara güven göstergesi ölçütü olmamalı..

hatta ben dinine daha düşkün gibi görünen insanlardan daha çok korkuyorum..

ayrıca kız yada erkek bven karşıyım anne baba olmadan başkasının evine gitmesine üzgünüm ama ben göndermiyorum devir kötü bir devir taciz tecavüz hergün ortalık yerde yapılıyor ummadık kişiler tarafından.

ve başa geldikten sonra yaşaması zor çok zor o yüzden siz tedbirli davranın sizin yanınızda sevsin beraber gidin misafir olun bayanın evine
Ben de aynen daha cok korkuyorum. Gecende yolda bir suru takkeli, sakalli adam gördüm. Refuje oturmus garip garip bisiler yapıyorlardı. Valla odum koptu

tüylerim dike diken olduuu sakın gndermeyinn sakınnn. ben sdce anneme birakablyrum kaynanama bile gvenmyorum ya yemek yedirmezse dye ya aglarsa ilgilenmezse diye. yavrularimiz bizim icin onemli. ya cocuk aglar kadin da sıkılirsa bunalip vursa btane cocuguna . kırk yıllk dostuna guvenemiyosunnn... ayy benm kızım geldi aklima 1 bucuk yasinda ama dsarda bile sevenlere uyuz oluyorum insanlar artk cokk kotuu cokk

ben sizin yerinizde olsam asla ama asla bırakamazdım.. düşüncesi bile korkunç.. insanlar kayınvalidelerine hatta onu bırakın kendi annelerine bile güvenip bırakamazken sizin bunu düşünmeniz bile korkunç.. kaldı ki çalışan anne de değilsiniz tamamen keyfi bi iş..
tabi bunlar benim şahsi fikrim.. anneliğiniz, karakteriniz ve düşünce yapınız; bebeğinizi bi kaç saat bi yabancıyla başbaşa bırakmayı düşünmenize olanak veriyor demek.. bu da bi seçim tabi..

Sakın vermeyin bebeğinizi ne demek ya... kedimi bile emanet etmem bir ayda tanıdığıma
Hayır şu var, emanet malın canı tez olur diye bir laf vardır ya kadın kötü niyetli olnasa da orada çocuğun başına birşey gelebilir o zaman çok pişman olursunuz
Hem inanın bebeğiniz sizin olmadığınız bir yerde mutlu falan olmaz, o kadını seviyor belki ama siz yanınızda olmadan değil.

Ya senin ne dediğin belli değil ki, bebeğimi ara sıra vermekten başladın tepki görünce bakıcıdan çıktın. En ünlü bakıcı falan filan. Ünlü bakıcı nasıl oluyorsa. Ver o zaman neden buradakilere soruyorsun? 17-18 yaşında anne olunca böyle oluyor işte insan.
Poine bakici kısmını okuyamadim da unlu bakici neymis ben de merak ettim:)
Benim de bebegime bakici bakti ama evimon her yerinde sesli kamera var, kadin da benim evimdeyken evet cok güvenilir ama kendi evine asla gondermem yani kimsenin evine yollamam ustelik simdi 3 yasinda olmasina ragmen, duzgun konusmasina ragmen yine de yollamam. Bu farki da mi anlayamiyorlar??

Yalnız millet olarak ne paranoyakmışız yaw :27: bizi bu hale getirenler utansın :KK67:

Ayrıca sakın bırakma diyenlere verdiğiniz tepkide şaşırtıcı.bebeğimi bıraksammı diye sormuşsunız ,çoğu anne olan arkadaşlara verdiğiniz cevaplar tepki dolu.ne bekliyordunuz .bırak canım amaaan ne olacak ki .sen git market pazar dolaş mı deselerdi.buradaki anneler hassas bu konuda.sen dinle onları zararlı çıkmassın.yok en ünlü bakıcıymış .koruyucu anneymiş mürebbiyeymiş ne olursa olsun .orada sevdiği yetee.fazlasına lüzum yok ..

Bunu sormaniz bile absurd. Kusura bakmayin ama nasil bir annesiniz siz? Bebeginizi bir yabanciya birakmak nasil aklinizdan gecebiliyor? "soz konusu bile olamaz!" demeniz gerekmiyor mu?

Back
X