- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebrgimi iki defa anneme biraktim ama yinede icim rahat etmedi biri yarim saatligine viride sinav icin bi yere kuzenimle gitmem gerekiyodu o arada enzirip uyutup gittim ama. Onla giderken son gazla gidip geldik motorsikletle birindede sinavi nasil yaptim bilmiyom beninkide 10 aylik yani uvunda olum veya hayat memat konusu olmaduktan sonra asla birakmam oglumu birine bu annem bile ilsa kiz erkek kucuk buyuk artik bi cok kisi cinsel istismara ugruyo siddet goruyo yani bi laf var parayla imanin kimde olcagi belli olmaz diye namaza niyaza gucenme bugun allah diyenler yolsuzluk yapiyo alah namaz diyen insan katledio eclad bu ciddi bisey:-(Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.
Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
bende kendimce dindarım,bende kuran okurum ,namaz kılarım ama dışardan hemde daha 1 aydır tanıdığım biri benim kim olduğumu bilemez.hem dediğin gibi çevremde dindarlığı ile övünen o kadar insan varki kapısını bile açmam o derece.bununla bağdaştırmak çok yalnış.hemde keyfi bırakmak yani.bende anneyim 7 yaşında ve 7 aylık kızlarım var.çok bunaldığım anlar oluyor.günlerce evden çıkmadığım .büyüğün dersleri ,küçüğün bakımı bazen çok yoruyor.ama aklımın köşesindrn geçmedi birine bırakayım da biraz çıkayım demek.komşularım istiyor sevmeye bazen bende gidiyorum .yani olacak şey değilBu arada bakici seçerken dindarliga bakmak aklima gelecek en son sey. Vicdan, merhamet ve durustluk dururken dindarliga bakmak ilginc. Dindar olup ne merhamet ne adalet yoksunu insanlar var. Insanlari yanlis yonlendirmeyin
Bu sitede okumuştum yaşlı bir adam kendini bebeğin ağzıyla tatmin ediyormuş.
Bebek öksürükten hastaneye kaldırılınca gerçek ortaya çıkmış.
Bunu okuduğumdan beri kimseye güvenim kalmadı.
Cok haklısınız ben de dindarligiyla ovunen kisilerle ayni sehirde birkac yil komşuluk yapınca boyle dusunmeye basladim yani herkes bir degil. Kimsenin evine asla yollamam hatta gecende dusundum çok acil bir hastalik falan olsa gece yarisi, cocuklarimdan biri uyurken diğerinin basina bir şey gelse nasil yapariz, hangi komsumuza emanet edebiliriz falan gibilerinden. Ama yok nerden bilelim evde kim var kim yok ya da çocuk ortada ilac bulur icer ohoooo binbir turlu senaryo yanibende kendimce dindarım,bende kuran okurum ,namaz kılarım ama dışardan hemde daha 1 aydır tanıdığım biri benim kim olduğumu bilemez.hem dediğin gibi çevremde dindarlığı ile övünen o kadar insan varki kapısını bile açmam o derece.bununla bağdaştırmak çok yalnış.hemde keyfi bırakmak yani.bende anneyim 7 yaşında ve 7 aylık kızlarım var.çok bunaldığım anlar oluyor.günlerce evden çıkmadığım .büyüğün dersleri ,küçüğün bakımı bazen çok yoruyor.ama aklımın köşesindrn geçmedi birine bırakayım da biraz çıkayım demek.komşularım istiyor sevmeye bazen bende gidiyorum .yani olacak şey değil
Isin o boyutu da varBi anlık plan yapsa çocuğu alıp toplanıp gitse olurmu olur.Döne döne ara değermi .
Poine bakici kısmını okuyamadim da unlu bakici neymis ben de merak ettim:)
Benim de bebegime bakici bakti ama evimon her yerinde sesli kamera var, kadin da benim evimdeyken evet cok güvenilir ama kendi evine asla gondermem yani kimsenin evine yollamam ustelik simdi 3 yasinda olmasina ragmen, duzgun konusmasina ragmen yine de yollamam. Bu farki da mi anlayamiyorlar??
beni küçükken öz dayım taciz etti düşünün annemin öz kardeşi....namazında niyazında çok da dindar normal bir adamdı. görseniz asla yapmaz diyebileceğiniz eğitimli aile babası şimdilerde....
Korkunç bir şeyCanim buna benzer olay bende duydum bi arkadasimin arkadaşı çocuğunu 6 yaşındaki erkek çocuğunu kapiciya birakiyo şerefsiz kapici karisi olmadigi zamanlarda çocuğa oral yolla kendini tatmin ediyor ve cocugun agzina bosaliyo ve çocuk aksamina kusuyo doktora goturduklerinde çocugun midesinde sperm cikiyo ondan sonra anlasiliyo gercek yani düşünün bunlari içimizde yasiyoruz
Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.
Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???