bende ilaç kullanırken hamile kalmışım,şeker hastasıyım ve diyabet ilaçları değil hamileyken ,emzirirken bile kullanılmaz,çok mecburi durumlarda insülin verilir bilen bilir..biz korunuyorduk sözde ve oğlum dokuz aylıkken ben kızıma hamile kalmışım :) doğum sonrası adetlerim düzensizdi ve adet olmadım diye endişelenmemiştim bile.üstelik akıntım var diye doktora gitmiştim ve şeker ilacı şöyle dursun vajinal fitil,antibiyotik vs bi avuç ilaç kullanıyodum.ama çok ufak olduğu için görünmemiş kese.bide ramazandı oruç tutuyodum gitmek istemedim doktora adetim gecikti diye,evde yapılan testler yanıltıcı çünkü.baktım adet olacağım yok,bi dünyada ilaç kullanıyorum olmaz ama yinede bi gideyim dedim,bi baktım 1.5 aylık hamileyim :)
gözlerim yuvalarından fırladı ultrasonda bebeğimi görünce :))) oğlum daha 10 aylıktı,doğumum sezeryandı ve şeker hastası olduğum için daha çok erkendii,bi sürüde ilaç kullanmışım of offff...ama Allah biliyor ne eşim ne ben bi kere bile aldırmayı ağzımıza bile almadık.çok şükür doğdu ve elhamdülillah bi sorun yok.
uzun lafın kısası tabiki fikir alın ama kararınızı kendiniz verin kimsenin etkisinde kalmadan.sonuçta alnınıza yazılan olur.ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum.kalbinizi bozmayın ve olumsuz söylemleri duymayın.sağlıksız bebekler tutunamazlar.Size hayırlı doğumlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar doğurmanızı diliyorum.Allah gönlünüze göre versin içiniz ferah olsun.umarım çok güzel bi kızınız olur :)
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımı bilmeden 4 çeşit ilaç kullandım.2 si b grubuna griyor bir tanesinde hamileler üzerine araştırma yok .diğeride aferin forte bunun içindeki bir madde c katagorisinde göz ve kulak problemi yapabilirmiş bebekte.dr lar kararı bana bırakıyor.bebek etkilenmişte olabilir etkilenmemişte ve karar vermem için son bir kaç günüm var.pztesi de profosörden randevu aldım.ne yapcağımı bilmiyorum.etrafınızda riskli ilaç kullanıp bebeği sağlıklı doğan varmı yada benimle aynı durumda olan ????????????
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımı bilmeden 4 çeşit ilaç kullandım.2 si b grubuna griyor bir tanesinde hamileler üzerine araştırma yok .diğeride aferin forte bunun içindeki bir madde c katagorisinde göz ve kulak problemi yapabilirmiş bebekte.dr lar kararı bana bırakıyor.bebek etkilenmişte olabilir etkilenmemişte ve karar vermem için son bir kaç günüm var.pztesi de profosörden randevu aldım.ne yapcağımı bilmiyorum.etrafınızda riskli ilaç kullanıp bebeği sağlıklı doğan varmı yada benimle aynı durumda olan ????????????
"aldır aman ne olacak bi daha dogurursun" diyenler anne mi?
inşallah değildir...
zira böyle ruhsuz, böyle şuursuz,"anne"lik sıfatının zerresini haketmeyen bir annem olması beni çok üzerdi...
"aldır aman ne olacak bi daha dogurursun" diyenler anne mi?
inşallah değildir...
zira böyle ruhsuz, böyle şuursuz,"anne"lik sıfatının zerresini haketmeyen bir annem olması beni çok üzerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?