Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımı bilmeden 4 çeşit ilaç kullandım.2 si b grubuna griyor bir tanesinde hamileler üzerine araştırma yok .diğeride aferin forte bunun içindeki bir madde c katagorisinde göz ve kulak problemi yapabilirmiş bebekte.dr lar kararı bana bırakıyor.bebek etkilenmişte olabilir etkilenmemişte ve karar vermem için son bir kaç günüm var.pztesi de profosörden randevu aldım.ne yapcağımı bilmiyorum.etrafınızda riskli ilaç kullanıp bebeği sağlıklı doğan varmı yada benimle aynı durumda olan ????????????
bence iyice bir bilgi al. çocuk eğer özürlüyse mutlaka aldır. çünkü sonra çok pişman olursun. hem bakımları zor hem de çocuğa işkence çektirme. benim iki arkadaşımın da oğulları özürlü. bakımı gerçekten zor. onlar çok pişmanlar. yenisini yaparsın. eğer öylelerse aldır mutlaka
ilk 2 ay boyunca doğum kontrol hapı ve aferin forte kullandım senn gibi 9-10 adet şuan kızlarım 1 yaşında ve gayet iyiler.
tabii ben o zamanda biliodum iyi oldukları GATEM'e gitmelisin Cerrahpaşa tıp fakültesine bağlı oraya git va rahatla çnkü 9 ay birşey oldumu diye beklemek seni daha çok yoracak
merhaba, ben sana başımdan geçeni anlatayım o zaman rahatlarsın umarım..
hamileliğimin 5.ayında AĞIR ZATÜRRE teşhisi kondu.. Röntgen çekindim ağlaya ağlaya.. Doktor ağır bi antibiyotik verdi ve mecbur kullanmak zorundaydım.. 1 kutu bitirdim tekrar kontrole gittim, düzelme var ama ilaca devam etmeniz gerekiyor dedi dr. 2 kutuyu yarımşar tablet şeklinde kullandım.. şükür hastalığım geçti ama içim öyle tuhaftı ki.. ya bebeğime bişey olduysa diye..
Ama Allah'ım öyle büyükki sonsuz şükürler olsun Sağlıklı eli ayağı düzgün bi evladımız oldu.
Sana tavsiyem kötü düşünme ne olur.. Keçiboynuzu pekmezi ye hergün.. bebeğinin gelişimine bayağı katkı sağlar.
bence iyice bir bilgi al. çocuk eğer özürlüyse mutlaka aldır. çünkü sonra çok pişman olursun. hem bakımları zor hem de çocuğa işkence çektirme. benim iki arkadaşımın da oğulları özürlü. bakımı gerçekten zor. onlar çok pişmanlar. yenisini yaparsın. eğer öylelerse aldır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?