bence iyice bir bilgi al. çocuk eğer özürlüyse mutlaka aldır. çünkü sonra çok pişman olursun. hem bakımları zor hem de çocuğa işkence çektirme. benim iki arkadaşımın da oğulları özürlü. bakımı gerçekten zor. onlar çok pişmanlar. yenisini yaparsın. eğer öylelerse aldır mutlaka
hiçbirşeyin-garantisi-yok-ama-bi-ihtimal-için-bi-cana-kıyılır-mı-asla...
bu-benim-fikrim-acizane-
küçük-oğlumda-tamda-senn-yzdığın-günlerde-c-kataorisinde14-tane-750lik-antibiyotik-kullandım-yine-aynı-günlerde-alerji-iğnesi-vurulup-akciğer-filmi-çektirdim-kesnlikle-bilmyordum-hamile-oldğumu-adetlerim-düzensiz-olduğundan-şüpelenmdmde-SONUÇ-sapasağlam-nurtopu-gibi-bi-oğlum-oldu-sanırım-aspirnde-içmiştım-çok-hastydım-çünkü
yenisini-yaparsın-aldır-
cümlesini-kurabilenlerede-pes-diyorum-yuh-diyorum-yazık-dıyorum.......bu-kadar-basit-mi-sanki-kek-yapmış-kabarmamış-dökte-yenisini-yap-der-gibi
Eşim bebeğin doğmasını istiyor bişey olmamıştır diyor .bende bir yandan sağlıklıdır diyorum .bir yandanda bir özrü olursa ben sebep olmuş olucağım ona her baktığımda kahrolucam .çok zor bir durum gerçekten dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden .pztesi başka bir dr a gidicem inşallah duymak istediklerimi söyler.
için rahat olsun cnm bu dönemde ya hep ya hiç oluyo bu durumlar yani ilaç etkileseydi tutunamıyormuş bebek bende kullanmıştım antibiyotik aspirin grip ilaçları sonra bende korktum ya sakat olursa diye ama araştırdım hemde gece gündüz araştırdım şuan nurtopu gibi saglılı 8 aylık bebegim var he uafak sorunumuz var kilo almıyo oda ilaçlarla ilgisi yok zaten . Yapma bak ya sakatsa deyip aldırma o bebegi bende bu bebegimi maddi problerden dolayı aldırmayı düşündügüm için içmiştim ilaçları nasılsa aldırıcam diye yani ama kıyamadım işte şimdi varya canını ver deseler veririm yapma ne olur aldırma eger bebek zarar görmüş olsa tutunamıyo yani öyle okudum bi çok yerde cok karışık yazdım kusura bakma ama aldırdıktan sonraki pişmanlıga hiç bir kadının girmesini istemem ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
doktorum-olablir-dedi-ama-ben-konuşturmadimki-adamı,-olsun-dedim,-test-felanda-yaptırmadım-cnm,-ne-olsa-kabulümdü.-sanırım-yapım-gereği-çok-anaç-bi-tavırla-ben-kıyamam-doktorbey-iyisimi-hiç-bilmeyim,-dedm.-sonra-yaklaşık-6hafta-sonra-12haftalıkken-yani-2li-test-verdi-sonuçlar-temiz-çıkınca-rahatladım-biraz-kesin-değil-ama-olsun-ben-her-haline-razıydım[/QU
benimde 3 hafta sonra randevum hazır ikili test için bu hafta sonu iyice düşünüp karar vericem bide dua edicem
cnm ben aferin forte ve 24 satte bi kullanılan agır bi antibiyotik kullanmıştım adını hatırlamıyorum benim bebekte yiyiyor ama almıyo araştırmaya bile aldılar allaha şükür hiç bişey cıkmadı sen şu dönemde içini ferah tut yeter bebegin sana tutunmuş bak kalp sesinle büyümeye devam ediyo ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş
DUALARIM SENİNLE VE BEBEGİNLE
Canım hiç ama hiç korkma.Ben 2-3 hafta içtin sandım.Gebelikte ''ya hep ya hiç'' kanunu var derler.Yani dışarıdan bir etken bebeğe zarar verdiyse o gebeliği vücut zaten sonlandırıyor.Yani bebişine birşey olmuş olsaydı,yüksek ihtimal düşükle sonlanırdı zaten.Ayrıca senin ilacı kullandığın dönemde o döneme geliyor.Tevekkül et.Bebeğinin sana tutunduğu gibi tutun ona....Canım aferin forte tan 9 10 tane 1 ayın sonunda kullanmaya başladım son adet tarihinden itibaren 30. günde başladım düzensiz 6 gün içinde 9- 10 tane içmişimdir .tam bebeğin organlarının oluşmaya başladığı dönemde
bence iyice bir bilgi al. çocuk eğer özürlüyse mutlaka aldır. çünkü sonra çok pişman olursun. hem bakımları zor hem de çocuğa işkence çektirme. benim iki arkadaşımın da oğulları özürlü. bakımı gerçekten zor. onlar çok pişmanlar. yenisini yaparsın. eğer öylelerse aldır mutlaka
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımı bilmeden 4 çeşit ilaç kullandım.2 si b grubuna griyor bir tanesinde hamileler üzerine araştırma yok .diğeride aferin forte bunun içindeki bir madde c katagorisinde göz ve kulak problemi yapabilirmiş bebekte.dr lar kararı bana bırakıyor.bebek etkilenmişte olabilir etkilenmemişte ve karar vermem için son bir kaç günüm var.pztesi de profosörden randevu aldım.ne yapcağımı bilmiyorum.etrafınızda riskli ilaç kullanıp bebeği sağlıklı doğan varmı yada benimle aynı durumda olan ????????????
Canım hiç ama hiç korkma.Ben 2-3 hafta içtin sandım.Gebelikte ''ya hep ya hiç'' kanunu var derler.Yani dışarıdan bir etken bebeğe zarar verdiyse o gebeliği vücut zaten sonlandırıyor.Yani bebişine birşey olmuş olsaydı,yüksek ihtimal düşükle sonlanırdı zaten.Ayrıca senin ilacı kullandığın dönemde o döneme geliyor.Tevekkül et.Bebeğinin sana tutunduğu gibi tutun ona....
bu nasıl bir gaflet nasıl bir mantıktır ya?
siz anne misiniz?
mesajınıza bakılırsa değilsiniz, zira bir anne kesseler böyle bir mesaj yazmaz!
ben de hamile oldugumu bilmeden cektiğim sancıları adet sancısı sanip apranaxlari yuvarladım bir bir üstüne
Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bebeğim sapasağlam doğdu
ha bi problem olsa aldirir miydim;
AS-LA !
onun sacinin teline, tirnağina, kirpiğinin tanesine kurban olurum ben...
canı veren Rabbim, alacak olan da yalnız O'dur
rahminize bir melek düşürdü ise size onu sahiplenmek, her ne olursa olsun kol kanat germek, emanete sahip çıkmak düşer
anne olmak kolay değil
diyelim sapasağlam doğdu, Rabbim korusun bi kaza bi hastalık oldu
ne yapacaksınız? ötenazi mi isitiyeceksiniz onun için???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?