bebeğimi aldırmak istemiyorum

Eşim bebeğin doğmasını istiyor bişey olmamıştır diyor .bende bir yandan sağlıklıdır diyorum .bir yandanda bir özrü olursa ben sebep olmuş olucağım ona her baktığımda kahrolucam .çok zor bir durum gerçekten dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden .pztesi başka bir dr a gidicem inşallah duymak istediklerimi söyler.

canım allah ın verdiği cana kıyılır mı ne gelirse ALLAHTAN.eğer doktorlar bebek anneye zarar veriyo derlerse aldırmak günah değil ama arkadaşın şu anda öyle bir durumu yok bebek hasta da olsa o da bir can imtihan dünyasındayız sonra ALLAH Ü TEALA ona hiç bebek vermezse bir daha o zaman çok pişman olacak ben böyle bir günaha girdim ondan ALLAH bana artık çocuk vermiyo diyecek hem kesin hasta olacağı ne belli neden böyle yanlış şeylere yönlendirmek için yazıyorsunuz biraz yazmadan önce düşünün lütfennnnn hem ALLAH korusun hasta olsa bile o cennet melekleri ahirette annesine şefaat edecek kalıcı olan bu dünya değil ahiret belki o bebek annesini babasını kurtaracak cennete girmelerine şefaat edecek sizi kırmak istemem ama lütfen arkaşı böyle yanlışlara sürüklemeyin

Canım farmakolojide değerlendirme yapmışmıydın .sana ne demişlerdi. bende adet günümün geçiktiğini düşünmüştüm .çok hasta olduğum için düşünemedim geçiktğimin ertesi günü başlamıştım ilaçlara antibiyotğim b grubuymuş bir tane c grubu ilacım var .mukotik diye öksürük hapı içmiştim onunda araştırması hiç yapılmamış.

canım herşey gönlünce olsun ama lütfen öyle düşünme ALLAH ın dediği olur kimse bilmediklerinden sorumlu değil bunun için neden vicdan azabı çekesin ki inşallah bişey olmamıştır gönlünü ferah tut inşallah bebeğin için temennim tabi ki de sağlıklı olması

doktorum-olablir-dedi-ama-ben-konuşturmadimki-adamı,-olsun-dedim,-test-felanda-yaptırmadım-cnm,-ne-olsa-kabulümdü.-sanırım-yapım-gereği-çok-anaç-bi-tavırla-ben-kıyamam-doktorbey-iyisimi-hiç-bilmeyim,-dedm.-sonra-yaklaşık-6hafta-sonra-12haftalıkken-yani-2li-test-verdi-sonuçlar-temiz-çıkınca-rahatladım-biraz-kesin-değil-ama-olsun-ben-her-haline-razıydım

için rahat olsun cnm bu dönemde ya hep ya hiç oluyo bu durumlar yani ilaç etkileseydi tutunamıyormuş bebek bende kullanmıştım antibiyotik aspirin grip ilaçları sonra bende korktum ya sakat olursa diye ama araştırdım hemde gece gündüz araştırdım şuan nurtopu gibi saglılı 8 aylık bebegim var he uafak sorunumuz var kilo almıyo oda ilaçlarla ilgisi yok zaten . Yapma bak ya sakatsa deyip aldırma o bebegi bende bu bebegimi maddi problerden dolayı aldırmayı düşündügüm için içmiştim ilaçları nasılsa aldırıcam diye yani ama kıyamadım işte şimdi varya canını ver deseler veririm yapma ne olur aldırma eger bebek zarar görmüş olsa tutunamıyo yani öyle okudum bi çok yerde cok karışık yazdım kusura bakma ama aldırdıktan sonraki pişmanlıga hiç bir kadının girmesini istemem ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Canım içimi rahatlattın paylaştığın için sağol pişmanlık yaşamak istemiyorum . şu anda benimde 8 ay bitecek nerdeyse bir oğlum var .benimkide zayıf ,yiyo fakat kilo az alıyor .bende internetten araştırdım şimdi ilacı kullandığım tarihler senin dediğin döneme giriyomuş yani bişey varsa düşecek döneme.sen hangi grip hapını kullandın hatırlıyormusun.
iyi temennilerin içinde teşekkürler.

cnm ben aferin forte ve 24 satte bi kullanılan agır bi antibiyotik kullanmıştım adını hatırlamıyorum benim bebekte yiyiyor ama almıyo araştırmaya bile aldılar allaha şükür hiç bişey cıkmadı sen şu dönemde içini ferah tut yeter bebegin sana tutunmuş bak kalp sesinle büyümeye devam ediyo ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş
DUALARIM SENİNLE VE BEBEGİNLE

sağol canım aynı ilacı kullanmışsın benimle ,çok yardımcı oldun .senin bebeğinde nice sağlıklı yaşlar alsın inşallah.

abimin eşine kanser teşhisi koydular ve kanser ilaçlarını kullanırken kazara hamile kaldı inanamadık yengem bi sürü kanser ilacı içmişti ve hamileydi ne yapcağımızı bilemiyoduk çok üzülmüştük doktorlar kararı bize bırakmıştı tabiki abim kesinlikle aldırmıcaz dedi ve yeğenim doğdu çok sağlıklı maşallah bu sene ilkokula başlıyo
sonradan öğrendikki yengemde kanser değilmiş çok şükür
inşallah sizin bebeğinizde de hiç sorun çıkmaz

Canım hiç ama hiç korkma.Ben 2-3 hafta içtin sandım.Gebelikte ''ya hep ya hiç'' kanunu var derler.Yani dışarıdan bir etken bebeğe zarar verdiyse o gebeliği vücut zaten sonlandırıyor.Yani bebişine birşey olmuş olsaydı,yüksek ihtimal düşükle sonlanırdı zaten.Ayrıca senin ilacı kullandığın dönemde o döneme geliyor.Tevekkül et.Bebeğinin sana tutunduğu gibi tutun ona....

Şu yazıdaki ''yenisini yaparsın'' cümlesini kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum bile artık.Orada gerçekten yenisini yaparsın yazıyor olamaz dedim...Çocuk sizin sandığınız gibi eşinizle başbaşa geçen 10 dakikanın sonunda olmuyor hanımefendi!!!!!Birde işin manevi,duygusal ve vicdani kısmı var!!!!!Bunu at yenisini yaparsın dediğiniz şey bir insan

bu nasıl bir gaflet nasıl bir mantıktır ya?
siz anne misiniz?
mesajınıza bakılırsa değilsiniz, zira bir anne kesseler böyle bir mesaj yazmaz!

ben de hamile oldugumu bilmeden cektiğim sancıları adet sancısı sanip apranaxlari yuvarladım bir bir üstüne
Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bebeğim sapasağlam doğdu
ha bi problem olsa aldirir miydim;
AS-LA !
onun sacinin teline, tirnağina, kirpiğinin tanesine kurban olurum ben...
canı veren Rabbim, alacak olan da yalnız O'dur
rahminize bir melek düşürdü ise size onu sahiplenmek, her ne olursa olsun kol kanat germek, emanete sahip çıkmak düşer
anne olmak kolay değil
diyelim sapasağlam doğdu, Rabbim korusun bi kaza bi hastalık oldu
ne yapacaksınız? ötenazi mi isitiyeceksiniz onun için???

Canım bence iyi düşün bana kalırsa aldırma derim, şu mübarek ayda sana verilen bir hediye o, bol dua et, kalbini ferah tut. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

ben hamileliğimde bilmeden bi ton ilaç kullandım .. çok ağır bi grip geçirmiştim 4 gün boyunca bi ton ilaç kullandım .... allaha çok şükür hiç bişey yok oğlumda sapa sağlıklı

Canım ya şimdi baktım nette ya hep ya hiç kuralı 31 .güne kadar ilaç kullananlar için geçerli ben 31. günden itibaren kullandım

bence kesinlikle aldırmayın yüce rabbim size o meleği vermiş ilaçlardanda hiç etkilenmemiştir herşeyi yüce rabbime bırakın zaten sağlıksız bebek düşer ama sağlıklıysa bide bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sen neyaparsan yap o dünyaya gelir yeterki için rahat olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşlalhhhh

ilk 2 ay boyunca doğum kontrol hapı ve aferin forte kullandım senn gibi 9-10 adet şuan kızlarım 1 yaşında ve gayet iyiler.
tabii ben o zamanda biliodum iyi oldukları GATEM'e gitmelisin Cerrahpaşa tıp fakültesine bağlı oraya git va rahatla çnkü 9 ay birşey oldumu diye beklemek seni daha çok yoracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…