Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımı bilmeden 4 çeşit ilaç kullandım.2 si b grubuna griyor bir tanesinde hamileler üzerine araştırma yok .diğeride aferin forte bunun içindeki bir madde c katagorisinde göz ve kulak problemi yapabilirmiş bebekte.dr lar kararı bana bırakıyor.bebek etkilenmişte olabilir etkilenmemişte ve karar vermem için son bir kaç günüm var.pztesi de profosörden randevu aldım.ne yapcağımı bilmiyorum.etrafınızda riskli ilaç kullanıp bebeği sağlıklı doğan varmı yada benimle aynı durumda olan ????????????
Canım ilaçları kaç haftalığa kadar kullandın?Birde miktarları nedir?
canım bak aldımak istemiyorum die başlık atmışsın sen içinden ne geçiyosa kalbin ne istiyosa onu yap elbette her anne baba sağlıklı evlat ister ama bilemeyiz ki sağlıklı dersin ama deildir yada terside olabilir bende hamileyim 15 haftalık 2li yada 3lü yaptırmadım doktor dedi down sendromu için yaptırman lazım bilgin olur die ama yaptırmıycam çünkü allah göstermesin aldırmam...uzun lafın kısası biz nedesek boşşşş..çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bi evladın olur allah gönlüne göre versin:26::26:
benım bı arkadasımda hamıle oldugunu bılmeden antıbıyotık falan kullandı oda cok korkmustu ama aldırmadı bebek gayet ıyı dıyor şimdi doktorlar hayırlısı olsun ınsallah...
bence iyice bir bilgi al. çocuk eğer özürlüyse mutlaka aldır. çünkü sonra çok pişman olursun. hem bakımları zor hem de çocuğa işkence çektirme. benim iki arkadaşımın da oğulları özürlü. bakımı gerçekten zor. onlar çok pişmanlar. yenisini yaparsın. eğer öylelerse aldır mutlaka
selam bende aldırma diyenlerdenim ...benim annem bana hamileyken kutu kutu ilaçlar ve iğneler vurulmuş hamiile olduğunu bilmiyormuş...3 ay boyunca ilaç tedevisi görmüş iğneyle birlikte ...bana hep derki sakat olsaydın sen olurdun diye ama Alllah aşükür çok sağlıklı bir bayanım...35 yaşındayım...
ayrıca bende şu an 21 haftalık hamileyim.bende 3.bebeğime hamileyim süpriz oldu.ilk zamanlart bende aldırmak çok istedim ama kıyamadım bir cana.
arkadaşım benim kuzenim çocuk doktoru...onunla bir konuşmamızda anne karnında çok küçük olan bebekler yani anne karnında yeni gelişen bebeklere hiç bir şey olmaz çünki onlar inanılmaz bir koruma ile kaplı oluyorlar demişti.kan hücreleri minik bebeği her şeyden koruyormuş...oluşum bitene kadar yani.kalbini ferah tut dualarını net arkadaşım...
bence iyice bir bilgi al. çocuk eğer özürlüyse mutlaka aldır. çünkü sonra çok pişman olursun. hem bakımları zor hem de çocuğa işkence çektirme. benim iki arkadaşımın da oğulları özürlü. bakımı gerçekten zor. onlar çok pişmanlar. yenisini yaparsın. eğer öylelerse aldır mutlaka
Benimde 8 aylık bir bebeğim var banada sürpriz oldu .ilaçları tam bebeğin organları oluşurken içmişim.benimle aynı oranda onun kanınada geçiyomuş ilaçlar .oluşum bitene kadar demekle ilk 3 ayımı kastediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?