Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Beni bir görsen nasıl katıyım bu konudaAyni duygulari kedime hissediyorum. (Baggggzi annelere çok dokunuyor kediyle cocugu bir tutmak ve kiziyorlar ama yapacak birsey yok)
Veterinere goturmeyeyim korkuyor diyorum ilacini evde vereyim diye ugrasiyorum içmemek icin direnince, miyavlayinca kiyamiyorum, sıkı tutmaya da kiyamiyorum. Ama mecbur icecek...
İçiremeyince haydi veteriner hekime goturuyorum. Ee adam tutuyor enseden bu sefer miyavliyor daha cok kiyamiyorum uzuluyorum doktorun elinden aliyorum oyle tutmayin ben tutayim diyezor bela iciriyoruz bi sekilde.
Tabi eve gelince uzuluyorum korktu çekistirildi vs diye bir sure...
Cozum yok yani mecbur olunca bir sekilde uygulanmasi lazkm, siz yapamazsiniz doktor yapacak onda da kiyamayacaksiniz zaten.
Kısa bir anlatım rica etsemAy biz günde en az 20 çocuğa yapıyorduk bunu sizin gibi geliyolardı kıyamıyorum diyeboncuk gibi oluyolar yapınca nası rahatlıyolar yazık parlıyo suratları
Teşekkür ederim ama bunun da fazlası zarar. Beni parmağında oynatacakÇok tatlısınızbebeğiniz çok şanslı gözünden sakınan bir annesi var
Bana sormadıniz ama doktorimuz bize yatan bebeğin kafasını 30 derecelik açı ile kaldirmamizi ve sikmamizi söylemişti.Kısa bir anlatım rica etsem
Ne kadar tazyikli sıkmalıyım? Başını arkaya mı yatırmalıyım? Hemen sonrasında mı aspire etmeliyim?
Eviniz sıcaksa hergün yıkayın
Korkmayın hasta fılan olmuyolar
Tam 2 yaşına kadar yaz kış hergün hatta burnu tıkalı oldugunda 2 kere bile yıkadım
En iyi banyoda açılıyor o burun
Beni bir görsen nasıl katıyım bu konudaüstüne abanım hallederim saniyesinde hele bide brn gibi sûrekli sokak kedileriyle uğraşsan canavar gibiler mecbur sert oluyorum onlarin iyiliği için
Hayır psikopatça izliyorum ben yapmıyorum diyeAşı olurken ne yapıyorsunuz siz de benim gibi bu zorlu görevi babaya mı veriyorsunuz
Ay Allah korusun öyle de demeseydiniz uyuyamam şimdiNefessiz kalıp ölme ihtimali var biliyorsun değil mi. Osman gönülal bebeklerde tıkalı burun açma yaz, orada uygulamalı bebek üzerinde gösteriyor ve rahatlatıcı bir konuşma yazıyor sonuna kadar izle. Ben bugün 3 kez yaptım. Etkisini gördeksin bugün 2. Kez tavsiye ediyorum
Biz hastanede enjektöre çekip yapıyorduk. Bebişin bacak arasından kolumu geçirip yüzü yere bakar şekilde eğimli tutup bir delikten sıkınca ötekinden çıkacak tazyikle sıkıyordum. Zaten kendisi çıkarıyor sonra ne var ne yokKısa bir anlatım rica etsem
Ne kadar tazyikli sıkmalıyım? Başını arkaya mı yatırmalıyım? Hemen sonrasında mı aspire etmeliyim?
Bende kedimi kısırlaştırdığımda sargı çıkacaktıSokaktakilere hayatta ilaç iciremem zaten yolarlar beni herhalde hiç kendim denemedim.
Veteriner hekime de ızdırap oluyorum miy miy adamin başinda orasindan tutmayin burasi boyle yok bagiriyor vs derken Allahtan beni kovmuyor cok biliyorsan niye geldin diye.
2 doktora gittim. Biri sadece damlat. Çok sıkarsan ortw kulak iltihabı olur fedi. Diğeri ise öyle açılmaz yazyikli sık dedi. Hangisini dinleyeyim şaşırdımEger burnu tam açılmazsa orta kulak iltihabı ya da bronsite kadar gidebilir. O zaman rahatsızlıktan daha fazla ağlayacak hatta hep birlikte ağlayacaksınız öyle düşünün..
Herkes evladı hep gülsün ister ama aglama sebepleri hayat boyu böyle basit kalsin insallah. Bir de işin bu boyutu var hadi burdan yakalım.
Yok bana bir doktor öyle tazyikli yapma orta kulak iltihabı olur dedi. Benim endişem oBiz hastanede enjektöre çekip yapıyorduk. Bebişin bacak arasından kolumu geçirip yüzü yere bakar şekilde eğimli tutup bir delikten sıkınca ötekinden çıkacak tazyikle sıkıyordum. Zaten kendisi çıkarıyor sonra ne var ne yokyine de aspire edersiniz. beş sn ağlar sonra mutlu olur açılır. (Beynine kaçmaz mı diye sorarlardı, siz de soruyosanız yok kaçmaz )
Sizi sürekli takip eden çocuk doktorunuz daha iyi bilir bu acilde uyguladığımız yöntemYok bana bir doktor öyle tazyikli yapma orta kulak iltihabı olur dedi. Benim endişem o
Yok bana bir doktor öyle tazyikli yapma orta kulak iltihabı olur dedi. Benim endişem o
2 doktora gittim. Biri sadece damlat. Çok sıkarsan ortw kulak iltihabı olur fedi. Diğeri ise öyle açılmaz yazyikli sık dedi. Hangisini dinleyeyim şaşırdım