Bebeğimi ağlatan şeyleri yapamıyorum

Anlıyorum sizi ama sağlığı ve iyiliği için bazı şeyleri yapmak zorundayız. Daha çok küçük ve ağızdan nefes almayı tam bilmiyor bebeğiniz. Ayrıca burnu tıkalı olup ağızdan nefes alırsa bogazi kurur ve boğaz enfeksiyonu da olabilir. Bu da ek olarak ateş demek

Bende sikamiyorum çünkü çok zor tutuluyor en son kundak yaptım mecburen öyle sıkıp temizliyorum çünkü gece hiç nefes alamıyor. Herşey onların iyiliği için gece rahat rahat nefes alıp uyuması için.

Beni bir görsen nasıl katıyım bu konuda üstüne abanım hallederim saniyesinde hele bide brn gibi sûrekli sokak kedileriyle uğraşsan canavar gibiler mecbur sert oluyorum onlarin iyiliği için

B
Kısa bir anlatım rica etsem
Ne kadar tazyikli sıkmalıyım? Başını arkaya mı yatırmalıyım? Hemen sonrasında mı aspire etmeliyim?
Bana sormadıniz ama doktorimuz bize yatan bebeğin kafasını 30 derecelik açı ile kaldirmamizi ve sikmamizi söylemişti.

Bu şekilde

Beni bir görsen nasıl katıyım bu konuda üstüne abanım hallederim saniyesinde hele bide brn gibi sûrekli sokak kedileriyle uğraşsan canavar gibiler mecbur sert oluyorum onlarin iyiliği için

Sokaktakilere hayatta ilaç iciremem zaten yolarlar beni herhalde hiç kendim denemedim.

Veteriner hekime de ızdırap oluyorum miy miy adamin başinda orasindan tutmayin burasi boyle yok bagiriyor vs derken Allahtan beni kovmuyor cok biliyorsan niye geldin diye.

Ay Allah korusun öyle de demeseydiniz uyuyamam şimdi
Teşekkür ederim hemen izliyorum

Eger burnu tam açılmazsa orta kulak iltihabı ya da bronsite kadar gidebilir. O zaman rahatsızlıktan daha fazla ağlayacak hatta hep birlikte ağlayacaksınız öyle düşünün..

Herkes evladı hep gülsün ister ama aglama sebepleri hayat boyu böyle basit kalsin insallah. Bir de işin bu boyutu var hadi burdan yakalım.

Kısa bir anlatım rica etsem
Ne kadar tazyikli sıkmalıyım? Başını arkaya mı yatırmalıyım? Hemen sonrasında mı aspire etmeliyim?
Biz hastanede enjektöre çekip yapıyorduk. Bebişin bacak arasından kolumu geçirip yüzü yere bakar şekilde eğimli tutup bir delikten sıkınca ötekinden çıkacak tazyikle sıkıyordum. Zaten kendisi çıkarıyor sonra ne var ne yok yine de aspire edersiniz. beş sn ağlar sonra mutlu olur açılır. (Beynine kaçmaz mı diye sorarlardı, siz de soruyosanız yok kaçmaz)

Bende kedimi kısırlaştırdığımda sargı çıkacaktı
Amcam da ben çıkarırım dedi
Ay bana bişey oluyor diye bıraktım kedıyı dikiş yerını görünce
Mıyaw mıyaw saldırdı amcamın eline üzerine
Sonra da gülesin geldı
Neyseki amcam alışıkta sıkıntı olmadı

2 doktora gittim. Biri sadece damlat. Çok sıkarsan ortw kulak iltihabı olur fedi. Diğeri ise öyle açılmaz yazyikli sık dedi. Hangisini dinleyeyim şaşırdım

Yok bana bir doktor öyle tazyikli yapma orta kulak iltihabı olur dedi. Benim endişem o

Biraz duyarsız olmak lazım bu tip ağlamalara. Ben mi çok odunum acaba. Annem bile şaşırıyor bana. Tırnak kesme yıkama serum damlatma fitil aşı iğne vs inanılmaz soğukkanlıyım. Anlık bir acı yüzünden viyak viyak bağırıyor sadece. 2 dakika sonra acısı geçicek ve hiçbir şey hatırlamayacak bile
Bu tarz şeyleri dramatize etmemek lazım bence.
büyüdüğünde bu hassasiyetinizi farkederse kullanabilir. Biraz toparlanmaya çalışın büyüdükçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…