Bebeğime yetememek

Herkes her şekilde konusur bosver tabi keske hamile olana bari az düşünceli davransalar. Ne bekliyorlar anlamıyorum. Neyse inan kac yasında oldugun cok birsey ifade etmeyecek. En önemli olan nota annenın anne olmaya gercekten kendını hazır hissetmesi. Sen kendini hazır hissediyorsan bitti Allah ın izniyle cokta guzel bakarsın saglıkla kucagına alırsın ınsallah

Cok stresliyim 30 haftalik hamileyim ilk bebegim 20 yasindayim evet acemiyim evet bisey bilmiyorum arastiriyorum ogreniyorum ama etrafimdakiler bebegime bakamam gibi seyler soyleyip duruyorlar ve hamile halimle moralimi bozuyorlar zaten dogum stresi uzerimde aglatiyorlar insani yaw bi akil verim lutfenn
Kardeşim hiç üzülme. Sana olumsuz yorum yapanların kalbi kara. Dediğin gibi araştırma yap. Bebek nasıl yıkanır? Emzirme yöntemleri nedir? Vs vs zaten seni kötüleyen insanlar dostun olsa iyiliğini istese seni üzmek yerine tavsiye verirler. Sana en güzel tavsiyem o bebeğin annesi sensin kimseye emanet etme. Sen yap yanındakiler isterse sana yardımcı olsun. Bebeğin hakkındaki kararları kimseye bırakma

bunun doğrusu yanlışı olmaz, herkesin kendi hayatı kendi kararı. ona ve onun hayatına göre belki de doğru budur

Emzirme konusunda çevreme hep tavsiye ettiğim şeyi sana da yazayım. İlk günden itibaren bebeğin emdiği göğsü makine ile sağ. Sağmak sütünü inanılmaz arttırır. Günde en az 3 4 kere sağ. Bol su iç. Bebeğin bir memeden bir kaç lokma emince asıl süt dolu göğse geç. Yani birini uyaracak bebek diğerini bitirecek. Sonra sen sagacaksin. Boyle yap bir sütün olur iki bebeğe yeter. Benim kızım kafasını memeden çekince süt fışkırırdı. Sebebi benim bol su içip sağmamdı. Sağlıklı beslen sağ artı bol bol sıvı olacaksın. Bebek bakımı için de her bilgi internette mevcut. Senden önce anne olmuş arkadaşını aramaktan ve burada bize sormaktan çekinme.

Back